2 курс Право (2010-2011)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
iNCodE
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: втори

Re: 2 курс Право (2010-2011)

Мнение от iNCodE »

миналата година каза, че са се явили около 100 човека и е бил писмен. Надявам се и съм почти сигурен, че и тази година ще е така - писмен с ~ 100
пс. устните са стресиращи :roll:
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

При нас миналата година протече по следния начин - заемаме аудитория, задават се въпроси за развиване. Докато повечето пишат, който желае, може да бъде изпитан и устно.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
iNCodE
От дъжд на вятър

Мнение от iNCodE »

о, супер :) Това ми харесва като формат, а на каква тема или не помниш
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Бяхме разделени на 2 групи, по 2 въпроса имаше за разработване, темите обаче не помня.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
iNCodE
От дъжд на вятър

Мнение от iNCodE »

Четвъртък от 18 до 20 часа в 255 - последно бяхме там, но говорихме за промяна на часа и деня, защото някои имат упражнения като мен :) Аз дори останах за психологията и не отидох на упражнение по КП. Чакаме нова информация за час, ден и място, която да задоволява всички, така че това не е перманентно, чакай за нова информация тази седмица, ако няма такава.. на старото място и по старото време, което споменах по- горе :wink:
Последно промяна от iNCodE на 15 Окт 2010, 23:43, променено общо 1 път.
checho
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от checho »

Здравейте
На предната страница един колега спомена нещо за руски, но не видях да се споменава другаде из темата, затова питам: За какво става дума(и кога, при кого :D)?
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

За руския отговорих- още не се знае със сигурност нищо, но се работи по въпроса, като имаме инфо, ще ви кажем.

За лекциите по Правна психология - очаквам проф. Калин Гайдаров да ми изпрати е-майл с точните час и местоположение на лекциите, понеже по програма ни е от 18-20 часа, а болшинството искаме да бъде диркетно след лекцията по СКП, т.е. от 17-19 часа, или да се провежда в дупката от два часа, която имаме в сряда от 13-15 часа.
Така че и тук, веднага щом получа информацията, ще я оповестяпо всички възможни начини, за да няма неразбрали :)
Аватар
iodine
Драскач
Курс: първи

Мнение от iodine »

Аве тая психология не става ли от Legal Theory? Тоя семестър няма време за нищо... то не е задължителните зимната сесия, не е КП и ГП ми и 10 избираеми.

Аз по КП и ГП не мога да си ги наместя между времето за МПП, АП и ИФ, а трябва...
В името на потока! Втория!
Аватар
joruuu
От дъжд на вятър
Специалност: Право, 7група
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от joruuu »

За Правна психология въобще не се плашете. Ако на някой му трябват лекции, да ме намери в скайп j0ru_e40, за да му пратя тези, от които аз учих за изпита...
Последно промяна от joruuu на 17 Окт 2010, 19:54, променено общо 1 път.
Студени са сградите,
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Дам, всички се надяваме да е в сряда, само че не се знае дали ще има аудитория тогава.. Пък и професорът спомена нещо, че така пък на него му ставала 2-часова дупка, та.. по-скоро мисля, че няма да стане тогава.. ;)
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Мм всъщност няма да имаш честта да си на негова лекция точно този понеделник :lol:
Тогава ще ни води ас. Виктор Токушев, а следващите две седмици вече ще ни бъде проф. Русчев.
Иначе този понеделник ще почнем в 8 без 15, а когато ще сме с професорът - в 8:00.

Иначе по Правната психология няма учебник, има монографии на проф. Гайдаров, а ас. Киселова до момента и на упражнения не е цербер. Напротив- държи се много нормално, вярно- дава ни доста за четене за следващия път, но пък това не мисля, че може да се брои като отрицателна черта :mrgreen:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ще мине време, ще видите и другата страна на Киселова... :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Е аз уточних, че "за момента" е такава :lol: Някак си не мога да пренебрегна съвсем всички слухове.. :lol:
Аватар
lora_m
В началото бе словото

Мнение от lora_m »

Колеги, знае ли някой кога се провеждат занятията по латински ? :scratch: Ако имате информация, моля пишете. :)
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."
Аватар
Liona
В началото бе словото
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Liona »

Латинският е всеки вторник от 11 до 13 часа, фиксирана аудитория няма, но се намира място, макар и трудно (засега сме били в 290 и 121)
Колеги, най-новото развитие по въпроса с руския е следното: ас. Павлова все още няма пълна яснота около собствената си програма и още не са уточнени занятията й с международниците, което е главната причина да сме в режим на изчакване, понеже за тях предметът е задължителен. Интервалите, когато никой от нас няма лекции и упражнения в понеделник и сряда, за нея са невъзможни и като варианти, които да не се застъпват поне с лекции, се очертават вторник от 15 до 17 часа (когато обаче ще има големи трудности с намиране на аудитория) и понеделник след 16ч, когато ас. Павлова засега е свободна и бихме могли да се организираме от 17 до 18.30, ако от МО не вземат да си изберат точно това време. :)
Иначе вариантът с посещаване на упражненията на по-напреднали групи също не се очертава като много удобен, понеже едната има по 4 часа седмично (понеделник 16-18ч. и сряда 17-19ч), а тази с по два (вторник 18.30-20ч) е попрепълнена и може да приеме не повече от един човек. Все пак казвам всичко, което има като информация по въпроса, а окончателно (надявам се!) яснота се очаква към края на седмицата/ началото на следващата. Ще звънкам още в петък, а ако междувременно ви хрумнат други идеи, казвайте :)
Und über uns im schönen Sommerhimmel
War eine Wolke, die ich lange sah
Sie war sehr weiß und ungeheuer oben
Und als ich aufsah, war sie nimmer da.

Aspirat primo Fortuna labori.Me duce tutus eris. Ad infinitum.
Заключено

Обратно към “Други”