Бе аз си мисля, че Amigo Charlie Brown май си я намерих - или поне е много, много близка до онова, което пускаха. А тия двете са ми легнали на сърце, така че ще продължа да ги търся. Иначе ще трябва да се сдуша с някой от инструкторите и да му мрънкам да ми я даде.
А аз тая вечер пак се оглеждах за брат ти - имаше едно много високо момче, което през повечето време танцуваше точно до мене и беше за пръв път, но явно не е бил той. Иначе не съм се оглеждала много, имам лека клаустрофобия от твърде много хора, събрани на затворено, та основно гледах Памбос в краката, честно казано. Не се зазяпвах встрани.
Не знам дали и при вас е било така в началото, ама като ти казвам пренаселено, имам предвид, че Памбос викна новите момичета горе на сцената, където бяха наблъскани като херинги (бяха около 20, а може и нагоре) и въпреки това долу нямаше място да се танцува спокойно. Дано редиците оредеят по-бързо и дано Памбос не се махне твърде скоро, че в него ми е надеждата. Впрочем, нас миналия път ни изпрати с "весели празници", а тая вечер май беше "честита нова година". Нещо такова.
А тая вечер гледах малко от предишната група, не ги знам колко са напреднали, но танцуваха салса и учиха някакви завъртания, а после правиха руеда, което ми се стори абсолютно невъзможно да го усвоя някой ден. Ама съм си наложила търпение и им вярвам, че си знаят работата.
Ир, тая вечер преди нас бяха някакви бая напреднали (поне така ми изглеждаха, де

) и точно Памбос им обясняваше тия завъртания доста време, след което слезе долу при тях да гледа как ги правят и накрая се включи в руедата, така че си е там. Може просто да обяснява по-малка част от нещата, но определено не си е дал само името на школата.
Ще видим, де - ако има проблем, аз първа ще мрънкам, защото наистина видях, че когато той показва стъпките, ги схващам най-бързо.
А дъщеря му ходи на танци, но не при тях, доколкото знам. Казва се Елия, бях чела някакво интервю с Памбос и Мария.