Всичко за маникюра
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Re: Всичко за маникюра
пърпор, пърпор, пърпор, аз съм тъп и не видях, че са ми отговорили.
Последно промяна от Smoking Mirror на 16 Окт 2010, 02:54, променено общо 2 пъти.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Фаворит! Много са сладурски ^^Pisobella написа:Динички
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Ох... като видях тез дини и се сетих за един друг маникюр с дини на някаква мацка, която мернах в метрото някъде лятото... убийствен розов цвят (аз принципно не се кефя на розово особено, камо ли на ярко) и френски в 2 зелени нюанса - тъмен и светъл, все едно всеки пръст е резенче. Направо лигите ми бяха потекли.
Но беше правен от професионалист.
Писобела, и твоите много радват. Но фаворит ми е пустинната декорация.
Фак, респект, како!!!
Направо думи нямам. Аз такъв маникюр нивгаш не бих могла да пусна без пластика.
По въпроса с педикюра - обичам. Е, зимно време не винаги съм така засукана, но гледам да има някакъв лак.
Иначе си е хубаво.
Ух... снимки баш на маникюра май нямам като изключим една от бала, на която случайно се вижда.

Писобела, и твоите много радват. Но фаворит ми е пустинната декорация.
Фак, респект, како!!!
По въпроса с педикюра - обичам. Е, зимно време не винаги съм така засукана, но гледам да има някакъв лак.
Ух... снимки баш на маникюра май нямам като изключим една от бала, на която случайно се вижда.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
На мен както ми предстои да се разделя с пищния си маникюр след няколко дни, май не е лошо да взема да го наснимам.
Че после се очертава поне 3 седмици да си ходя с късички нокти, докато израснат пак (единият се счупи лошо - не ми се беше случвало от много отдавна).
Колкото до декорациите - идеята е чудесна, но аз лично избягвам, защото не се справям добре (някои от снимките из темата също са на сравнително половинчати резултати). Или ще е наистина красиво, или хич не си струва времето и усилията.
Миналото лято ходих с едни черни линийки върху червен лак на безименните пръсти на двете ръце - не бяха лоши, но то затова и има много варианти, разбира се. Предпочитам нещата да са максимално простички, за да се правят лесно и фаловете да са по-малко.
Що се отнася до дължината - като човек ходил до 19тата си година с къси нокти заради пианото, сега още не мога да им се нарадвам. Не стигам чак до вампирски крайности и прочее извращения (нищо лично, всеки с вкуса си), но пак са си доволно дълги. Редовно ме питат дали е ноктопластика и т.н.т.
Сега изглеждат така:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 4142_n.jpg (и някак съм успяла да си разваля лака на един от пръстите, ама карай, някой път ще направя специална фотосесия). Хем увековечихме и пръстена по форумному.
Колкото до декорациите - идеята е чудесна, но аз лично избягвам, защото не се справям добре (някои от снимките из темата също са на сравнително половинчати резултати). Или ще е наистина красиво, или хич не си струва времето и усилията.
Миналото лято ходих с едни черни линийки върху червен лак на безименните пръсти на двете ръце - не бяха лоши, но то затова и има много варианти, разбира се. Предпочитам нещата да са максимално простички, за да се правят лесно и фаловете да са по-малко.
Що се отнася до дължината - като човек ходил до 19тата си година с къси нокти заради пианото, сега още не мога да им се нарадвам. Не стигам чак до вампирски крайности и прочее извращения (нищо лично, всеки с вкуса си), но пак са си доволно дълги. Редовно ме питат дали е ноктопластика и т.н.т.
Сега изглеждат така:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 4142_n.jpg (и някак съм успяла да си разваля лака на един от пръстите, ама карай, някой път ще направя специална фотосесия). Хем увековечихме и пръстена по форумному.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Линийки, топченца, динички... АААААААААА!!!!!!!! Всичко в тая тема е умалително!!!!
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Джеймс, като толкова ти бърка в здравето, което вече разбрахме от първото ти мнение в темата, просто GTFO!!! 

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Ужасчи, Ивчи, ужасчиJamesmagno написа:Линийки, топченца, динички... АААААААААА!!!!!!!! Всичко в тая тема е умалително!!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Две ужасчита, бременни... 
Къде са ми стотинките, а?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Събираме ги в касичка 
Мацки, спешно ми трябва някоя добра маникюристка... по възможност на центъра и околовръст...
Давайте предложения, плсссс
Давайте предложения, плсссс
la douleur exquise
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
fak, за какво ти е точно? 
иначе аз на маникюристки не ходя и нямам никаква идея :/
иначе аз на маникюристки не ходя и нямам никаква идея :/

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
то можеш и сама да го закърпиш - мога да ти обясня как ако искаш и сама да си прецениш дали ще се пробваш 
Но принципно си е най-добре да си отидеш на маникюрист
Но принципно си е най-добре да си отидеш на маникюрист

- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Абе... кърпенето не е яко: различни дължини на всеки нокът, закачени и разранени кожички, гадни лепила... Аз досега не съм видяла в никой козметичен магазин лепило за маникюр, камо ли пък такова, което да не ти скапва ноктите. Нз откъде си ги набавят про-тата.
Но живо ме интересува. С тая смяна на климата ноктите се чупят като за световно...
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.