На мен ми е много любопитно за ноктопластиката - с гел, акрил? доволни ли сте? проблеми? и всякакви такива
Аз от известно време насам се каня, особено на акрила
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Тя не ги изтощава, тя ги съсипва. За да ти се направи ноктопластика, нокътят се изпилва по невъобразим за мен начин.Crippled Alice написа:а тва ноктопластиката толкова изтощава ноктите

Моята е с акрил, казаха ми, че било по-добър вариант от гела. Досега не съм имала никакви проблеми.Pisobella написа:Благодаря
На мен ми е много любопитно за ноктопластиката - с гел, акрил? доволни ли сте? проблеми? и всякакви такива![]()
Аз от известно време насам се каня, особено на акрилаМогат да се рисуват и правят доста готини работи..
На крачетата трябва да има лак, да, но не и такова нещо - http://www.victoria-spa.com/data/images/3163687-1.jpgCrippled Alice написа:ааа за педикюр обожавам червени лакове и винаги съм лакирана... напоследък залитам по по-бежовите тонове, ама в.и.н.а.г.и. трябва да има лак!

Свиква се само след няколко дни, уверявам те.Crippled Alice написа:добре де, как оцелявате с толкова дълги нокти? аз няма да мога да си вдигна ръцете сигурно, камо ли да направя нещо друго?
не личи понеже на първата и на втората снимка нямам ноктопластика.fak с гел или акрил си? първата снимка изобщо не си личи: