Това е списък със спортовете, заповядай.
Виж, само да поясня ... Ректорат е главната сграда на СУ. А самите спортове са на различни места. Знам само, че тенисът е до БФ, а бойните спортове май бяха на стадион "Академик" (близо до Плиска)
Модератор: sientelo
Благодаря за отговора. Ще помисля. Проблема е, че работя и ако лекциите не са в удобно за мен време - няма как да ги посещавам. А това малко или много си е проблем. Историята не бих си я причинила. Пък и един историк "в семейството" е повече от достатъчен.Zahariev написа:Не, няма задочно бакалавър етнология. Има история, ако те интересува, но далеч не е същото, знам ...
Иначе от личен опит мога да ти кажа, че ако това което те спира да запишеш редовно е липсата на време - не се безпокой, аз уча и в СУ и в НБУ и успявам. Етнологията се "чете" с удоволствие и не е трудно да се минават повечето изпити.
Късмет ти желая при взимането на решение.Green_Witch написа:Благодаря за отговора. Ще помисля. Проблема е, че работя и ако лекциите не са в удобно за мен време - няма как да ги посещавам. А това малко или много си е проблем. Историята не бих си я причинила. Пък и един историк "в семейството" е повече от достатъчен.Zahariev написа:Не, няма задочно бакалавър етнология. Има история, ако те интересува, но далеч не е същото, знам ...
Иначе от личен опит мога да ти кажа, че ако това което те спира да запишеш редовно е липсата на време - не се безпокой, аз уча и в СУ и в НБУ и успявам. Етнологията се "чете" с удоволствие и не е трудно да се минават повечето изпити.![]()
Ще видим какво ще се случи от следващата година, когато се въведе платеното обучение.