2 курс Право (2010-2011)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
marrriq
Пишете, о, братя

Re: 2 курс Право (2010-2011)

Мнение от marrriq »

stoevinc написа:ходете при Белов на лекции и на упражнения! ще ви помогне много за изпита, вервайте ми!
На мен ми направи страхотно впечатление, направо нямам търпение за следващата лекция.. много е обаятелен:))) А за Парламентарното право някои групи ще трябва да правим груби схеми, за да се освободим в тези часове. Другият вариант е да търсим зала и да смесваме упражнения по КП, но малко се съмнявам някой да ни обърне кой знае какво внимание...
Аватар
krisenceto
В началото бе словото
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от krisenceto »

и още един въпрос за СКП - този конспект който е качен в сайта верен ли е
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър

Мнение от Jack Skull »

доколкото знам е той,конспекта на сайта на ФАКултета
May I eat your eyes?
Аватар
ELLiE_
В началото бе словото

Мнение от ELLiE_ »

krisenceto написа:и още един въпрос за СКП - този конспект който е качен в сайта верен ли е

на лекцията в четвъртък Мартин Белов каза, че конспектът е качен в неговия сайт и е с 30 и няколко въпроса

http://martinbelov.eu/index.php?option= ... 10&lang=en

до колкото видях в сайта на юридическия е друг, с повече въпроси :)
Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for"
Аватар
krisenceto
В началото бе словото

Мнение от krisenceto »

мерси и айде някой ако разбере за лекциите по правна психология да пише тук , че аз нещо все последна разбирам всичко :D
Аватар
Гуньо Простия
Пишете, о, братя

Мнение от Гуньо Простия »

Положението в четвъртък се разви точно както очаквах-Параграф 22 :"Ако се запишем за спорт преди да е ясна окончателната програма,изпускаме онези занятия,които ще бъдат изяснени допълнително,а ако се запишем за спорт след окончателното изготвяне на програмата,срокът за записване ще е свършил или часовете,в които имаме възможност да се запишем,ще бъдат вече заети като бройки."
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Затова човек се записва веднага, когато му е възможно, и после ако се налага, си сменя часа. Или групата, с която ходи на упражнение.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
iodine
Драскач
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от iodine »

За СКП - martinbelov.eu, 38 въпроса, изпита ще бъде тест. Предмета е страшно интересен (даже от най-интересните), а Белов е пич, но ми се струва, че с цялотот това натоварване - три задължителни изпита, ГП и КП и другите четири избираеми, които смятам да запиша, СКП при мен отпада поради ОГРОМНИЯ си обем... освен ако някой колега от горен курс не изкаже мнение, относно начините за учене (дали не може с по-малко ;) ).

За П. Психология, Младжова каза, че ще има информация тази седмица, ще бъде четвъртък след СКП и преди Парламентарно, но може би ще се засича с последното, така че не е ясно какво става. Питал съм миналата седмица, така че може би данните са ми вече стари.
В името на потока! Втория!
Аватар
Гуньо Простия
Пишете, о, братя

Мнение от Гуньо Простия »

iodine написа:За СКП - martinbelov.eu, 38 въпроса, изпита ще бъде тест. Предмета е страшно интересен (даже от най-интересните), а Белов е пич, но ми се струва, че с цялотот това натоварване - три задължителни изпита, ГП и КП и другите четири избираеми, които смятам да запиша, СКП при мен отпада поради ОГРОМНИЯ си обем... освен ако някой колега от горен курс не изкаже мнение, относно начините за учене (дали не може с по-малко ;) ).
По това лекция ли вече имахме или сведенията са от другаде?
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."
Изображение
Аватар
iNCodE
От дъжд на вятър

Мнение от iNCodE »

при Белов имахме лекция миналата седмица,а по психология - не
Аватар
iodine
Драскач

Мнение от iodine »

СКП е в 224 от 4 следобед, продължава до 5 и 15, когато с гръм и трясък в залата влиза проф. Пантев, може да бъркам с малко часа.
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър

Мнение от Jack Skull »

Дам направих тлъста грешка-имахме леция при Белов аз явно защото закъснях съм пропуснала нещата.Заслужавам порицание :|
Което ми напомня че размениха гражданското и административното и че ще караме при русчев :lol:
May I eat your eyes?
Аватар
iodine
Драскач

Мнение от iodine »

Всъщност, другата седмица ще карате с Токушев, Русчев също го нямало :bounce:

Невероятно интересна и приятна изненада, ЗПЧ се преподава от доц. Вълчев, а има слух, че П. Психология ще бъде проведена от гл. ас. Кьосев. Сега остава само Дачев или Милкова да се завърнe под някаква форма и ще се чувствам отново първи курс... и то първи семестър :D
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Курс: трети

Мнение от WickedWitch »

ЗПЧ? Защита на правата на човека ли трябва да значи?! Оф..
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
RA[sgB]
Да живей словото
Курс: четвърти

Мнение от RA[sgB] »

Колеги,днес проф.Кискинов каза,че изпитът може да е тест и спомена,че въпросите може да не са такива,каквито са ни се появили ,когато сме правили тестовете в нас-имаше предвид,че всеки решава различни въпроси от темата или просто въпросът за всеки се появява с разбъркани под точки? Сега ми направи впечатление ,че когато решавах първо демото и след това истинския тест на първата тема,въпросите бяха едни и същи с разбъркани под точки... и май това имаше предвид днес,но не съм сигурен :roll:
Заключено

Обратно към “Други”