Клубове, сбирки, лекции, курсове и т.н. в СУ
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
sedef
- В началото бе словото
- Специалност: Балканистика :)
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Клубове, сбирки, лекции, курсове и т.н. в СУ
Благодаря ти за бързия отговор! Ами аз видях обявата в моя факултет и се поинтересувах, та му писах. А как става тая работа при положение, че моята специалност няма нищо общо с фотографията? Това проблем ли е? И освен това нужно ли е да имам огледално-рефлексен фотоапарат за тези упражнения? И после нещо като изпит ли има?
- Riff-Raff
- В началото бе словото
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: втори
Няма значение от кой факултет си, лекторатите са за всички желаещи.
Не е нужно и да имаш специален фотоапарат, може и с обикновена сапунерка.
Накрая има изпит, но мисля, че не е страшен. Не помня в какво точно се състои, но той ще обясни на първата лекция.
Между другото, получи ли отговор с графика?
Не е нужно и да имаш специален фотоапарат, може и с обикновена сапунерка.
Накрая има изпит, но мисля, че не е страшен. Не помня в какво точно се състои, но той ще обясни на първата лекция.
Между другото, получи ли отговор с графика?
„— Какви студенти, бе? - изръмжа Архиканцлерът.
— Не се ли сещате, господине? Онези по-кльощавите и бледите? Нали сме в университет? Те са задължителна част от пейзажа като плъховете.“
— Не се ли сещате, господине? Онези по-кльощавите и бледите? Нали сме в университет? Те са задължителна част от пейзажа като плъховете.“
-
sedef
- В началото бе словото
- Специалност: Балканистика :)
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ами не, не съм получавала график. Преподавателият ми писа да му пиша кога ми е удобно. Понеже програмата ми е натоварена още се чудя какво да му отговоря и дали наистина е добре да се самозатрупвам с неща. Мен би ми било интересно да получа нещо като програма на самия курс - какъв тип неща ще се учат на занятията. Понеже преди много-много време съм посещавала курс по фотография и не е като да падам от Марс. М/у другото - извинявай, че чак сега отговарям... и благодаря за отговора ти.