геология или туризъм

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Това да не ти пука - мъжка ли е специалността, не е ли. Голяма работа!Какви са тези глупости - ние да не живеем в началото на 20 в!
И на мен ми повтарят подобни неща - ако слушам обаче, нали трябва да спра да уча. Смело напред - както споменах геологията е една от най-търсените специалност /уви, на Запад/
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Стига с този Туризъм! Вие туристи ли ще ставате или висшисти??

:lol: :lol:
Аватар
Edno_momi4e
В началото бе словото

Мнение от Edno_momi4e »

Мила, приходите от туризма за България годишно са 1 млрд долара. Аз не виждам в тази страна какво друго има бъдеще за стопанството освен туризма и селското стопанство хахах
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Edno_momi4e написа:Мила, приходите от туризма за България годишно са 1 млрд долара. Аз не виждам в тази страна какво друго има бъдеще за стопанството освен туризма и селското стопанство хахах
Значи всички да ставаме гидове и пикола? Аре нема нужда :lol:
А приходите от туризма няма да нарастват за в бъдеще, дори напротив.
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Съгласна съм с истинския Циндил.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Milanoff
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Milanoff »

Не се заблуждавайте ... ГГФ е пародия на факултет ... аз като сам 4ти курс мога категорично да го заявя че не се учи нещо което да е от полза .. с много малки изключения
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Milanoff написа:Не се заблуждавайте ... ГГФ е пародия на факултет ... аз като сам 4ти курс мога категорично да го заявя че не се учи нещо което да е от полза .. с много малки изключения
Знаех си,че трябва да се наема с история,а не с география..малшанс :P
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
Rage
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Rage »

И аз съм геология 1 курс! Интересна е специалността наистина, но е адски трудна! По принцип в гимназията нямах никакви проблеми с тези предмети които сега уча(повечето), но тук нещата не са така! Първия семестър по чудо ме скъсаха само на един изпит, а очаквах да са поне три! Нищо,втория семестър ще ми се сбъднат очакванията! Иначе, въпреки че всички около мен все ми повтарят че била много перспективна специалност, аз лично не виждам никакви перспективи поне в близките 50 години! За съжаление единствените перспективи са в чубина и колкото и да не ми се иска май ще се наложи да стягам куфарите(ако изобщо някога завърша де)!
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Айде аз да кажа нещо хубаво за туризма, като първо уточня, че уча именно туризъм 1ви курс. Беше ми първо желание и адски много ми харесва. В България има наистина много възможности за развитие на туризма и въобще не става дума само да напраскаме колкото може (та и повече) хотели по Черноморието и в някои планински курорти. А и можеш да се реализираш в много сфери... Доста широка индустрия е. За геологията съм чувал, че в чужбина (както някой спомена за САЩ примерно) се търсят много геолози, но пък ето кои са най-търсените специалисти в ЕС - по туризъм и високи технологии.

Толкова мога да кажа аз. Помисли си хубаво. Не казвам премести се. За реализация конкретно в БГ аз бих избрал туризъм. Но може би греша. Обърках ли те? хаха :)
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

RuseF написа:
Milanoff написа:Не се заблуждавайте ... ГГФ е пародия на факултет ... аз като сам 4ти курс мога категорично да го заявя че не се учи нещо което да е от полза .. с много малки изключения
Знаех си,че трябва да се наема с история,а не с география..малшанс :P
Абе Стоиле луд ли си много сме си добре :wink: Не мисля че в другите факултети е по-цветущо :)
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

castelo написа:Не мисля че в другите факултети е по-цветущо :)
Не е :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
LuBo
В началото бе словото

Мнение от LuBo »

к'ъв ТУРИЗЪМ, К'ва ГЕОЛОГИЯ беее... Запиши си ПСИХОЛОГИЯ да ти е сигурна работата и лесен Живота :shock:
Keep it smile:)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”