геология или туризъм
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Това да не ти пука - мъжка ли е специалността, не е ли. Голяма работа!Какви са тези глупости - ние да не живеем в началото на 20 в!
И на мен ми повтарят подобни неща - ако слушам обаче, нали трябва да спра да уча. Смело напред - както споменах геологията е една от най-търсените специалност /уви, на Запад/
И на мен ми повтарят подобни неща - ако слушам обаче, нали трябва да спра да уча. Смело напред - както споменах геологията е една от най-търсените специалност /уви, на Запад/
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Edno_momi4e
- В началото бе словото
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Значи всички да ставаме гидове и пикола? Аре нема нуждаEdno_momi4e написа:Мила, приходите от туризма за България годишно са 1 млрд долара. Аз не виждам в тази страна какво друго има бъдеще за стопанството освен туризма и селското стопанство хахах
А приходите от туризма няма да нарастват за в бъдеще, дори напротив.
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Знаех си,че трябва да се наема с история,а не с география..малшансMilanoff написа:Не се заблуждавайте ... ГГФ е пародия на факултет ... аз като сам 4ти курс мога категорично да го заявя че не се учи нещо което да е от полза .. с много малки изключения
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
- Rage
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
И аз съм геология 1 курс! Интересна е специалността наистина, но е адски трудна! По принцип в гимназията нямах никакви проблеми с тези предмети които сега уча(повечето), но тук нещата не са така! Първия семестър по чудо ме скъсаха само на един изпит, а очаквах да са поне три! Нищо,втория семестър ще ми се сбъднат очакванията! Иначе, въпреки че всички около мен все ми повтарят че била много перспективна специалност, аз лично не виждам никакви перспективи поне в близките 50 години! За съжаление единствените перспективи са в чубина и колкото и да не ми се иска май ще се наложи да стягам куфарите(ако изобщо някога завърша де)!
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Айде аз да кажа нещо хубаво за туризма, като първо уточня, че уча именно туризъм 1ви курс. Беше ми първо желание и адски много ми харесва. В България има наистина много възможности за развитие на туризма и въобще не става дума само да напраскаме колкото може (та и повече) хотели по Черноморието и в някои планински курорти. А и можеш да се реализираш в много сфери... Доста широка индустрия е. За геологията съм чувал, че в чужбина (както някой спомена за САЩ примерно) се търсят много геолози, но пък ето кои са най-търсените специалисти в ЕС - по туризъм и високи технологии.
Толкова мога да кажа аз. Помисли си хубаво. Не казвам премести се. За реализация конкретно в БГ аз бих избрал туризъм. Но може би греша. Обърках ли те? хаха
Толкова мога да кажа аз. Помисли си хубаво. Не казвам премести се. За реализация конкретно в БГ аз бих избрал туризъм. Но може би греша. Обърках ли те? хаха
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Абе Стоиле луд ли си много сме си добреRuseF написа:Знаех си,че трябва да се наема с история,а не с география..малшансMilanoff написа:Не се заблуждавайте ... ГГФ е пародия на факултет ... аз като сам 4ти курс мога категорично да го заявя че не се учи нещо което да е от полза .. с много малки изключения
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка: