та казвайте- какви неща, компросмиси, чудеса , бихте направили за човека, когото обичате ?какво сте правили и какво са правили за вас?
Какво бихте направили за жена/мъж, когато сте влюбен/а
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Какво бихте направили за жена/мъж, когато сте влюбен/а
Шекспир е казал , че любовта е единственото вдъхновение за всичко 
та казвайте- какви неща, компросмиси, чудеса , бихте направили за човека, когото обичате ?какво сте правили и какво са правили за вас?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
нямаше ли вече подобна тема, за компромисите?!?
ами бих направила доста неща, поне така си мисля, стига да го направя щастлив... не бих направила компромис със убежденията и принципите си. лошото е, че понякога не осъзнавам кое е важно за него, а и момчетата рядко си казват. още по-лошо е когато става въпрос не за нещата, които бих направила, а за нещата които НЕ бих направила - в смисъл да премълча нещо, да не постъпя по един, а по друг начин... надявам се разбирате. хубавото е, че аз лично за себе си съм установила, че влюбването доста ме променя, обикновено към по-добро - освен че гледам по-положително на света, се опитвам самата аз да стана по-добър човек, по-търпелива, по-дипломатична, и т.н. то насила не става в крайна сметка, никой не ти казва как да се държиш, или правиш нещата по определен начин или не ги правиш...
ами бих направила доста неща, поне така си мисля, стига да го направя щастлив... не бих направила компромис със убежденията и принципите си. лошото е, че понякога не осъзнавам кое е важно за него, а и момчетата рядко си казват. още по-лошо е когато става въпрос не за нещата, които бих направила, а за нещата които НЕ бих направила - в смисъл да премълча нещо, да не постъпя по един, а по друг начин... надявам се разбирате. хубавото е, че аз лично за себе си съм установила, че влюбването доста ме променя, обикновено към по-добро - освен че гледам по-положително на света, се опитвам самата аз да стана по-добър човек, по-търпелива, по-дипломатична, и т.н. то насила не става в крайна сметка, никой не ти казва как да се държиш, или правиш нещата по определен начин или не ги правиш...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
А аз когато съм влюбена се обезличавам. После не мога да се позная .. Ставам някакси тиха, спокойна, небързаща за никъде - а това не съм аз.
Иначе, мисля, ча още не съм срещала Него, за да знам какво бих направила. По принцип не одобрявам компромисите. Ако е Той, ще бъдем в хармония и всеки ще е щастлив с другия, какъвто е. Когато се появи нужда от компромиси .. нещо увяхва. Предпочитам да нараня - него и себе си, в името на щастието му, но да е бързо и безвъзвратно. И съм го правила, и много тежко го изживявам винаги
.. Безумен ми се струва въпроса - "Кажи как да се променя, за да ти харесам", а съм го чувала не веднъж ..... не мога да си позволя да карам някого да се променя заради мен и не позволявам компромиси. В любовта няма компромиси. Така мисля аз. В приятелството може би ..
Иначе, мисля, ча още не съм срещала Него, за да знам какво бих направила. По принцип не одобрявам компромисите. Ако е Той, ще бъдем в хармония и всеки ще е щастлив с другия, какъвто е. Когато се появи нужда от компромиси .. нещо увяхва. Предпочитам да нараня - него и себе си, в името на щастието му, но да е бързо и безвъзвратно. И съм го правила, и много тежко го изживявам винаги
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Joyride
- Пишеща машина
ами.. знам само ,че никога не изневерявам на принципите си.а иначе правя доста компромиси (когато има как) и давам всичко от себе си..защото когато обичам(случвало ми се е 1 път истински), то е искрено и всеотдайно. от другата страна съответно получих същото и беше идеално.. но после идват неразбирателствата, които в случая бяха малко, но сериозни и оттам 2 години връзка се разваля за ..2 месеца точно
но да не се отплесвам. та не знам какво бих направила..зависи от човека с когото съм,защото от любов до любов има разлика
но да обичаш е нещо.. извисено
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: