Помощ с книгите...

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

fanity_stz
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Помощ с книгите...

Мнение от fanity_stz »

Искам да попитам някой студент по ПР от по-горните курсове дали няма книгите на Здравко Райков и дали не иска да ги продаде? :)))
Това, което не ме убива ме прави по-силен :)))
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Помощ с книгите...

Мнение от Borisg »

и аз се присъединявам към въпроса на колежката. снощи едни магистри ни казаха, че няма да ни трябват книгите на райков за курсовота. Но има някаква психозза в курса ни, че без библиографията на райков не се минава
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
fanity_stz
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от fanity_stz »

не че не се минава, а простоза курсовата работа не можем да минем без да ги прочетем... мисля хахаха :Laie_21:
Това, което не ме убива ме прави по-силен :)))
G.M.
В началото бе словото
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от G.M. »

Ами книгите са "Вино за здраве", "Пари за здраве" , "Сън за здраве"... сами си направете сметка колко може да ви помогнат за курсова по PR
Има една PR. Технологията за успеха.. една малка и черна негова, нея може да прегледате, а курсовата ще си я изсмучите така или иначе от пръстите. А и не съм убедена, че курсовата влияе съществено (или изобщо) на оценката. Мушнете там 10 странички в папчица под вратата и пийте по едно кафе. А после научете 2 дефиниции, заучете по едно изречение, което убедително да рецитирате по всеки въпрос от конспекта и там още 2-3 неща (имам записки и слонска памет, ако някой го интересува) и по живо по здраво на изпит с вода и храна за един ден.

Живи и здрави.
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”