anybody?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Riddermark
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Riddermark verno si psihopat...kolko vreme ti e otnelo da go napi6e6 tva???
Ina4e za muzika...ami slu6am sqkva po4ti...nqkyde kym 1/3 ot tezi na Riddermark+razni thrashove malko black, malko death i malko neo...tva za metyla.
Ot drugoto:
Electronno:
Trance: po to4no Goa, Psychedelic i tehnite podstilove, NRG(v malki koli4estva) i malko i ot po-ligavite trance-ove(razni dream, epic i progressive shitz)
Hardcore: rave, Gabba, happy hardcore
Jungle:maaalko idm
+malko techno i malko house(ako sa po-byrzi4ki)
Drugi:
razni retro ne6ta...ama samo tezi deto sym gi slu6al kat bqh dreben...razni rock-ove i dance-ove i t.n.
Mi tva e
Ina4e za muzika...ami slu6am sqkva po4ti...nqkyde kym 1/3 ot tezi na Riddermark+razni thrashove malko black, malko death i malko neo...tva za metyla.
Ot drugoto:
Electronno:
Trance: po to4no Goa, Psychedelic i tehnite podstilove, NRG(v malki koli4estva) i malko i ot po-ligavite trance-ove(razni dream, epic i progressive shitz)
Hardcore: rave, Gabba, happy hardcore
Jungle:maaalko idm
+malko techno i malko house(ako sa po-byrzi4ki)
Drugi:
razni retro ne6ta...ama samo tezi deto sym gi slu6al kat bqh dreben...razni rock-ove i dance-ove i t.n.
Mi tva e
- Anislav
- В началото бе словото
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
тука всички ли слушат метал
аз не сам голям меломан и все пак предпочитам по-лека музика
като Linkin Park, Red Hot Chili Pappers, Evanscence
също така си падам и по хип-хоп,
от американските групи и изпълнители почти всичко, а от българските - Спенс, Слим, DRS някакви такива
много се радвам и на разните му хитове дето ги пускат по mtv
също така си падам и по хип-хоп,
много се радвам и на разните му хитове дето ги пускат по mtv
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Night_Wolf
- В началото бе словото
Уау,Одилия, Pink Floyd са жестоки! Също и Deep Purple, Uriah Heep, Black Sabbath,Queen. Всички тези групи ги знам и слушам благодарение на баща си, който ме облъчва с тях още от преди моето раждане, но пък наистина са много готини и няма значение от кога са, щом ме кефят. Радвам се, че има споделящи моето мнение тук, не се надявах на подобно нещо.
Към Riddermark-много ти се изкефих на списъка! Далеч не познавам всички но пък наистина си личи, че яко металираш и това ме кефи. От изброентите съм страшна фенка на Blackmore's Night,Helloween, Nightwish,Within Temptation. Особено на Nightwish(съди по аватара и ника ми). Освен тези групи слушам също Evanescence, The Cardigans,Linkin Park, Summoning,Glass Hammer,Secret Garden,Tori Amos, Mylene Farmer, Kate Bush, Anastacia(третият албум)и др. Шарено знам,ама си ми е шантав вкусът, какво да го правя.
Към Riddermark-много ти се изкефих на списъка! Далеч не познавам всички но пък наистина си личи, че яко металираш и това ме кефи. От изброентите съм страшна фенка на Blackmore's Night,Helloween, Nightwish,Within Temptation. Особено на Nightwish(съди по аватара и ника ми). Освен тези групи слушам също Evanescence, The Cardigans,Linkin Park, Summoning,Glass Hammer,Secret Garden,Tori Amos, Mylene Farmer, Kate Bush, Anastacia(третият албум)и др. Шарено знам,ама си ми е шантав вкусът, какво да го правя.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Night_Wolf
- В началото бе словото