2 курс Право (2010-2011)

Архив на всички останали категории.
Заключено
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: 2 курс Право (2010-2011)

Мнение от svetlio.varna »

Всички колеги, прехвърлили се от друг университет, от друга специалност или от задочна форма на обучение трябва да изпратят на проф. Кискинов следната информация, за да получат достъп до лекциите на сайта на ЮФ: име, факултетен номер, курс и форма на обучение.

Е-mail адресът му е kiskinov@law.uni-sofia.bg
Facebook
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Не забравяй паролата - най-лесно е с ЕГН ;)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от Jack Skull »

Оооо спамо като гледам и без мен върви,първата седмица оака всички-така са набутали всичко кекаво.Та СКП е в четвъртък от 16:00 до 17:15.очаква се правната психология да е от 17:15 пак в четврътък до 19:00,за ПП се каза,днес беше първтаа лекция.А да и днес втория час по ИСП довтаса преподавател и даже и материал преподаде...Което ми напомня че в четвъртък от 09 до 21 съм плътно в университета-ех че радост
May I eat your eyes?
Аватар
Ivanxou
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ivanxou »

Jack Skull написа:Което ми напомня че в четвъртък от 09 до 21 съм плътно в университета-ех че радост
Еми, кой те кара да записваш всички избираеми?Нещо не мога да ви разбера, всички сте се затичали да запишете къде що има!?Решете каква специализация искате и според това си избирайте избираеми (който отговаря на вашата специализация).Иначе и аз се присъединявам към мнението, че програмата е пълна отврат ;).
Аз - СУ 16:0 :cheers:
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Колежката е напълно права да търчи по избираеми. Сега се търчи за тях, не като станете в пети курс и осъзнаете, че сте успели да покриете само половината от необходимите.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
Ivanxou
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ivanxou »

MidwinterSun написа:Колежката е напълно права да търчи по избираеми. Сега се търчи за тях, не като станете в пети курс и осъзнаете, че сте успели да покриете само половината от необходимите.
И какво като търчи, после като се сети, че не иска дадената специализация или, че точно тази която си е харесала не се покрива напълно от всичките тези лекции, дето е търчала да взима!?Мисълта ми беше, че всеки първо трябва да си направи сметката коя или кои специализации иска да запише, след това да види кои избираеми за кои са и след това да търчи по лекции.
Изображение
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър

Мнение от Jack Skull »

Значи Midwintersun си е права,аз съм избрала специализация,не мисли че не съм,избрала съм и магистратура-въобще имам си солиден план който следвам.Второ по лесните избираеми дигат успеха,трето защо ако имам възможност да не отида,др опция е да кибича по кафето,което не ме радва,защото и без това кибича извън учебно време."Търченето" по избираеми не ми е самоцел-не се събуждам с мисулта ох са тука как ще напраскам всички избиареми.А и + това аз ибираемите ги карам на принципа всички които са за МП и МО са задължителни,другите са избираеми и колкото повече толкова по-добре.
May I eat your eyes?
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Вие пък ако смятате, че въпросните специализации имат някакво практическо приложение... Тяхната важност съществува само в главата на студента. Никъде другаде.
Изображение
Аватар
Ivanxou
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ivanxou »

MidwinterSun написа:Вие пък ако смятате, че въпросните специализации имат някакво практическо приложение... Тяхната важност съществува само в главата на студента. Никъде другаде.
Това ми е пределно ясно ;).Според мен освен да ни губят времето и да ни дозапълват програмата, тези "специализации" са излишни.Както и да е, нямам намерение да споря с никого, но просто ще се пръсне университета от ентусиазъм.Приятна събота и неделя на всички :)!
Изображение
Аватар
Dessy
От дъжд на вятър
Курс: трети

Мнение от Dessy »

Jack Skull написа:Оооо спамо като гледам и без мен върви,първата седмица оака всички-така са набутали всичко кекаво.Та СКП е в четвъртък от 16:00 до 17:15.очаква се правната психология да е от 17:15 пак в четврътък до 19:00,за ПП се каза,днес беше първтаа лекция.А да и днес втория час по ИСП довтаса преподавател и даже и материал преподаде...Което ми напомня че в четвъртък от 09 до 21 съм плътно в университета-ех че радост
А във кои зали са СКП и правната психология?
svetlio.varna
Легендарен флуудър

СКП е в зала "Америка за България", а за правната психология нама инфо...
Facebook
Изображение
Аватар
krisenceto
В началото бе словото

Мнение от krisenceto »

само да попитам имало ли е лекции по СКП този четвъртък
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Да, титуляр на курса е проф. Евгени Танчев, лекциите ще чете Мартин Белов, в четвъртък той каза някои уводни думи, за начина на протичане на лекциите, за формата на изпита и т.н. и започна да говори по темата за формата на държавата, но не стигнахме почти доникъде.
Facebook
Изображение
Аватар
krisenceto
В началото бе словото

Мнение от krisenceto »

мерси мн за отг
Аватар
stoevinc
От дъжд на вятър

Мнение от stoevinc »

ходете при Белов на лекции и на упражнения! ще ви помогне много за изпита, вервайте ми!
ПОДПИС
Заключено

Обратно към “Други”