Е не е като да е труденIcebreakerR написа:Правих тест по Филологически практикум
Аз днес бях приятно изненадана
Е не е като да е труденIcebreakerR написа:Правих тест по Филологически практикум

Тоя преподавател ли е?! Аз как да знам, че СУ е чак толкова пропаднал?!svetlio.varna написа:Видял си проподавател в РекторатаThe Stig написа:По темата - видях Даниел Вълчев в ректората![]()
![]()
Ай сиктир вееее, още малко и самия ректор ще кажеш че си видял...
Ех за статистик си роден ти и тва еKristo написа:Неинформираността е едно...
... но да не усещаш, как от 20г. назначават за министри на образованието, преподаватели от висши училища, предимно СУ, е някакси странно...
Well, excuse me for having a lifeKristo написа:Неинформираността е едно...
... но да не усещаш, как от 20г. назначават за министри на образованието, преподаватели от висши училища, предимно СУ, е някакси странно...
Ама не мога да те извиня, че нямаш мозък...The Stig написа:Well, excuse me for having a lifeKristo написа:Неинформираността е едно...
Kristo написа:Ама не мога да те извиня, че нямаш мозък...The Stig написа:Well, excuse me for having a lifeKristo написа:Неинформираността е едно...
Into the endless we ride... 
Elitsa Abstract написа:blackout написа:не ти знам учебния план,
но обикновено решението е
да си взимаш упражненията с други групи,
чиито часове са ти удобниАз например във вторник по програма (за мойта група) имам упр. по ботаника до 20,00ч., но не ми е удобно до толкова късно и значи мога не ходя тогава, а да ходя на същите упражнения с друга група? Ако наистина може така - СУПЕР!
Оказа се, че съвсем не е така. На всички упражнения ни казаха, че имаме право да ходим на упражнение с друга група САМО 2 ПЪТИ и то като представим документ за причината за отсъствието от нашето (например медицинска бележка). Поне в Биологическия е така.FloWersOfEviL написа:Moже, разбора се. Може да си смениш групата - официално и.. неофициално
Он: абе.. секи ден някой ми иска оторизейшън в тоя скайп. Това не е нормално![]()