Наръчник за рязане

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Наръчник за рязане

Мнение от fak »

Търговецът на кристал написа:Винаги съм подозирала, че чалгата ще ми реши проблемите в лИбовния живот. ;)
:roll:
хм... ами мойте не ги е решила..., ама ти си по-голяма, по-мъдра... да приемем, че си и права в тоз случай... :colors:
la douleur exquise
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Сакън. :)
А и не ми се струва вероятно някога да проверя емпирично това твърдение (за част от другите форумци правя необходимото уточнение, че клипа, за който говорихме наскоро, дето се гледа задължително без звук, не се брои).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ми какво да слушаш? Florence and the Machine? Разбира се, че чалга, баш като загорка, ти е в кръвта. От твоя град са Мара Отварачката и Малина Дъртата... Отива ти и да друсаш гибеци (щях да кажа шибеци, ама се спрях овреме) - стегни се, фитнесче нещо, па после тръгни по диско-та...

За отрицателно време ше се задомиш и поколение ше дадеш на Мама България...

След време с гордост ще те гледам в "Часът на Мама"
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Не съм се смяла толкова на твое мнение отдавна, признавам. :)
А Мара май лъже, че е от СтЗ. Мисля, че беше или от Раднево, или нейде от селата наоколо, което е сравнително необходимо уточнение. Димитровград обаче е близо, факт.

Пък то с фитнесчето се почва, после малко да пооправим визажа, накрая може и да пропея и наистина да си реша проблемите с чалга. И без това името ми май (все още) е свободно (да не повярва човек!). Само да не забравя да си сложа екстеншъни. :vala_01: :JC_out_cold: Поне за силикон няма да се харчат спонсорите.

Айде стига с тоя офтопик, че не можах да си спомня в коя тема пиша изобщо.

И за да върна малко нещата към предния въпрос - никога приятелче за секс. Или едното, или другото. И без това приятелствата ми са малко, не бих ги жертвала за нещо, което мога да получа и от други. Т.е. то това е по-скоро идеята на friends with benefits, ама карай. И без това туй мнение го редактирам за 15ти път... Разбрахте ме.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

И докато сме на темата - какво мислиш за секса с неприятели? Ако "Да", пиши ми на ЛС, ако не - пиши в темата...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

По начина, по който ми задаваш въпроса, мога да ти отговоря само така - надявам се и двамата да не сме изпаднали дотам и да не сме я закъсали чак толкова (предвид мнението ти за мен и моето за теб). :)
Иначе (т.е. по принцип) може и да е идейно - всеки ще си мисли, че е "прекарал" другия, така че може да доведе до известно удовлетворение.
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

То моя пост прозвуча малко... тъй де, като гледам как си го разбрала - идеята беше, ако има хляб в идеята, да си я обсъждаме извън темата на лс, да не спамим, а ако няма хляб - да спрем дотук офтопика...

Но като стана дума - с тебе що още не сме правили секс?
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

MidwinterSun написа:Може. И от двете страни. От опит ти го казвам.
Ноооо за това е необходим самоконтрол. Повечето хора са склонни да затъват в хормоните си и да "се влюбват". Други пък оте*ават приятелските отношения. Като се замисля, жените правят първото, а мъжете второто :lol: Заради това човек не бива да спи с приятелите си. Ако си мъж, ще свършиш с лепка до себе си. Ако си жена, ще свършиш с емоционално незрял човек, чийто страх от каквото и да е обвързване е по-силен от всичко друго на тоя свят (някой трябва да се пробва да впрегне това качество като лекарство в борбата с рака), респективно спираш всякакво общуване и... абе става грозно.
Аз пък все си мисля, че чувства рано или късно се появяват, даже да не са осъзнати, даже и за една нощ да е джиджи биждито. Сега дали ще пребъдат вече е твърде спорен и шарен въпрос.
Жените пак са само лепки, а мъжете чисти недорасли идиоти, Силве стига с тия клишета, дай шанс, едничъъък шанс :cyclopsani:
А по питанката на Джуди...еемии не бих я заговорил, поради простата причина, че напоследък рядко ходя по събирания, където има непознати момичета :shaking2: Стар съм вече за такива джамборета :bigsmurf: Виж мазна шегичка винаги обичам да пускам :rr:
Чалгата не решава проблеми, тя имунизира към тях :shaking2:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Кристо, присъствието на това "още" във въпроса ме бъгва. Предполага промяна на статуквото в някакво бъдеще. Затова и няма да отговоря на подобна провокация. :)

Ако отговорът ми ти е от полза, позволявам да ме цитираш в съответната тема. Ако не - лека нощ и пробвай с друга форумка. ;) И наистина викам да спрем с офтопика - виж Евтим колко примерно си пише по темата.
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

дадох шанс, бе. Казах, че има изключения.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

inc написа:ти си от баш заетоизглеждащите. :salute: Мишка стръвница.
WTF? :lol:

За уфца стръвница бях чувал, ама за мишка... :mrgreen:
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

MERCES_LETIFER написа:Напоследък ме гложди едно нещо и, ако позволите, ще поизместя малко таргета на темата. :)

С риск да ме обявите за безсърдечна кифла (може би съм, не знам), ама... как "режете" бабките по автобуси, улици и спирки, които се лепват до вас и си пускат плочите и речите... :| На мен ми става ужасно сконфузно (и неприятно!) да ставам по неволя слушател на мрънканията им. :? Знам, че те нямат на кой друг да споделят, и затова занимават случайни хора, ама все пак, понякога на човек изобщо не му е до това :bounce: Та обикновено отговярам с "ъхъм", усмихвам се и се старая да се отдалеча. :roll:
Аз се правя, че не говоря български, много е ефективно, правя се, че много съжалявам, че не разбирам и продължавам да си слушам музиката.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
svetlio.pernik
Да живей словото

Мнение от svetlio.pernik »

при мен за бабките има значение от много неща например..ако е някаква която едвам ходи ставам...ако е някаква лелка която спокойно става да си стои и права казвам просто "не става"...
ако искам да се избъзикам с някоя такава и казвам че слизам на следващата спирка тя чака после на следващата казвам същото и така докато не полудее съвсем и не се откаже :)
за скитници и т.н. просто казвам "нямам"...
ако ме заговори грозно момиче си говоря с нея само да си губя времето и по едно време и казвам "бързам чао" и си тръгвам..
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

ники написа:
HighHopes написа: Не харесвам мъже, готови да легнат с коя да е.
Предпочитам мъже, които се впечатляват не само от руси коси, цици и дълги крака.. А и от всичко друго, което по чалга заведенията го няма ;)
Дам, критерият ми за момиче, с което бих легнал винаги е бил, дали то някога е стъпвало в чалга дискотека. Сакън! ;)
Хахаха, до този момент мислех, че имаш ниски критерии, но вече ми е ясно, че всъщност нямаш никакви :mrgreen:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Когато някой те зарибява (особено ако си на работа), винаги работи следното:

Той: Искаш ли да те излезем някъде?
Аз: Да, в Строежа
и следва мънкане...

Или "Аз слушам метъл"
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”