pora_e_priqtel написа:Boromir написа:Ти специално и други свои грешки имаш да осъзнаваш
Не, че нещо, колега, но това твърде много ми прилича на непредизвикано заяждане.
Заяждане е, напълно си прав.

Не е непредизвикано обаче, има си предистория. Вкратце - девойката се държа непочтително с мене малко по-преди и с безсмисленото си мнение ми даде шанс леко да й напомня, че има много още суроватка да изсърба, преди да стане "голяма" в добрия смисъл на думата. При което тя потвърди тезата ми с още по-неуместно изказване за някакви съвети. Аз давам съвети на хора, дето заслужават. Уотева.
pora_e_priqtel написа:Boromir написа:Да бяха хора, да ги не обиждам.
Това също не е много учтиво.
И тука си прав. Може би защото ми писна от скудоумие - човек модерира и обосновава мисли, мнения и прочие - тука коне с капаци се прескачат и помежду скоците си цвилят една и съща чалга.
И ти да си, и ти ше изперколясаш, като 5 страници обясняваш едно и също по 10 начина на няколко различни индивида и накрая пак иде "нямате разумни доводи за запазването на този монумент"...
А най-забавното е, че на мене ми е все през монумента за тоя монумент. Аз просто съм против тия, които си мислят, че патките им ще пораснат и слънцето ще блесне по-силно и мед и масло ще потекат, ако вандалски и систематично "демонтират" де що има от "най-черните 45 години". А може и точно така да стане, де да знам. Щом толкоз крякат за това, ще да има резон - току-виж и аз съм се присъединил накрая - обичам и мед, и масло, па ако и патката ми порасне - екстра!
Пак казвам - ако трябва да се унищожава нещо -ей ги Гоце, Станишев и прочие номенклатурни п*тки - избесете ги тях. Паметниците не докараха рОдината до крах.