Английска филология 2010
Модератор: Don Horhe
Re: Английска филология 2010
Максималният? 24
Аз влязох, на първо класиране, с 21.72, ако си спомням правилно
Аз влязох, на първо класиране, с 21.72, ако си спомням правилно
The more you want, the easier you are to exploit
- Northern_Light
- Пишете, о, братя
- Специалност: Английска филология
- Курс: първи
Ensilumi satoi kahdesti
Maalasi sieluni taulun...
- doggymien
- В началото бе словото
Не се влиза трудно
Аз влязох с 22.65 
...жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака...
-
Ondine
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://store.picbg.net/pubpic/42/B5/352 ... 4b42b5.jpg
Благодаря на всички
А вие с колко взехте кандидат-студентския изпит че за него много се притеснявам
А вие с колко взехте кандидат-студентския изпит че за него много се притеснявам

- doggymien
- В началото бе словото
Аз го взех с 5.52
Аре, аре, учи и ще станеме колеги живот и здраве

...жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака...
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Здравейте отново, първокурсници 
Да напиша и тук: интересувам се какви бумаги ви искват тази година по граматика, ЛТЗ...
Аз пазя от мое време няколко, от които имам огромно желание да се отъврва завинаги срещу сркомна сума
Та, ако случайно изискванията са същите, да знаете, че говоря за: граматика на Колинс-Кобилд (зелена, изд. Труд-Прозорец, на нас ни я искаше г-жа Генова), дебела тухла "Теория на литературата от Платон до постмодернизма", малка тухла "Теория на литературата" (А. Панов, води се за гимназиален курс, ама върши повече работа трети курс по стилистика, да знаете), и "The Noun: a contrastive study" (морфологично учебниче, което е извън тираж, мисля, че се изискваше беше втори или трети курс). Вторите две са подарък, ако ме отървете от първите две (: Ако сте много ученолюбиви и си ги четете своевременно, мисля, че ще ви свършат добра работа.
Освен това имам и други хартии/преснети учебници и изобщо полезни неща, но трябва да ги подредя преди да пускам оферти
Все пак ако някой (независимо от курса) търси нещо конкретно, да знае, че съм винаги готова да откликна 
Да напиша и тук: интересувам се какви бумаги ви искват тази година по граматика, ЛТЗ...
Аз пазя от мое време няколко, от които имам огромно желание да се отъврва завинаги срещу сркомна сума
Та, ако случайно изискванията са същите, да знаете, че говоря за: граматика на Колинс-Кобилд (зелена, изд. Труд-Прозорец, на нас ни я искаше г-жа Генова), дебела тухла "Теория на литературата от Платон до постмодернизма", малка тухла "Теория на литературата" (А. Панов, води се за гимназиален курс, ама върши повече работа трети курс по стилистика, да знаете), и "The Noun: a contrastive study" (морфологично учебниче, което е извън тираж, мисля, че се изискваше беше втори или трети курс). Вторите две са подарък, ако ме отървете от първите две (: Ако сте много ученолюбиви и си ги четете своевременно, мисля, че ще ви свършат добра работа.
Освен това имам и други хартии/преснети учебници и изобщо полезни неща, но трябва да ги подредя преди да пускам оферти
Колинс-Кобилд и двете тухли мисля че са актуални
Пусни едно ЛС със скромната сума, моля
И докато си тук, би ли ми казала дали провал по литературознание или теория на литературата (или каквото там е) означава, че не може да се мине в следващия курс?
Пусни едно ЛС със скромната сума, моля
И докато си тук, би ли ми казала дали провал по литературознание или теория на литературата (или каквото там е) означава, че не може да се мине в следващия курс?
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Eто ме, но вече уговорих учебниците с най-бързата ваша колежка
Колкото до ЛТЗто, няма такова нещо -- то си е най-нормална задължителна дисциплина, която ако се наложи, може да "влачите" и няколко години
Неминаване в горен курс е възможно само ако не си вземеш практическия английски (не че съм чувала за някой, който да не си го вземе, де
пък и може да са махнали тази формалност вече, кой знае). 
Колкото до ЛТЗто, няма такова нещо -- то си е най-нормална задължителна дисциплина, която ако се наложи, може да "влачите" и няколко години
- plamena
- В началото бе словото
ако имате повече от 2 невзети изпита за целия курс има вероятност да НЕ минете в следващия (пише се молба до декана, ако я одобри - тогава)
невзетите изпити трябва да се вземат в рамките на следващата година. ако не успеете - прекъсвате. т.е. "влаченето" е само една година.
невзетите изпити трябва да се вземат в рамките на следващата година. ако не успеете - прекъсвате. т.е. "влаченето" е само една година.
-
Ondine
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://store.picbg.net/pubpic/42/B5/352 ... 4b42b5.jpg
-
Ondine
- От дъжд на вятър
а да ви питам до колко часа горе долу са лекциите
Благодаря предварително
Благодаря предварително

Свършваме към 23:30, дават ни купони за вход в Дай Дай (оно вече е с друго име ама карай) и 2 големи водки Флирт и ни товарят на автобус за студ. град
-
Ondine
- От дъжд на вятър
- Northern_Light
- Пишете, о, братя
...
Всеки ден свършваме различно, зависи коя група си. Пък и ако влезеш ще имаш друга програма, така че...
Всеки ден свършваме различно, зависи коя група си. Пък и ако влезеш ще имаш друга програма, така че...
Ensilumi satoi kahdesti
Що бе, глей как весело ставаOndine написа:Don't Mock Me!
![]()
![]()
Не се стегай