Размисли и страсти: Icebreaker
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- HighHopes
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: Размисли и страсти: Icebreaker
Разбираш ли от политика? Как ни виждаш (България) след 20 години?
Кога последно си правил секс?
За или против гейовете? Защо?
Кецове или маратонки?
Вапцаров или Яворов? Защо?
Кога последно си правил секс?
За или против гейовете? Защо?
Кецове или маратонки?
Вапцаров или Яворов? Защо?

- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
За кой гласува?
(на парламентарните избори)
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
- darky
- Пишеща машина
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: трети
- Обратна връзка:
еееее тея неща не се казват ве все още гласуването ни е анонимно :рр
аз имам въпрос към теб..
кои са най-големите цици, които си пипал???? :Д
аз имам въпрос към теб..
кои са най-големите цици, които си пипал???? :Д

- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Съжалявам, че се забавям с отговорите, но нали знаете, че съм вече и на лекции, хаха
Няма да ви държа в напрежение, ето затова са и отговорите...започвам подред. Сега готвя обаче нов сет и ще искам мнението ви като стане готово 
1. alter ego - много харесвах като малък това детско и все още! По принцип обичам да гледам анимационни филмчета, когато .. , ако ми остане време
Ами брейк не, транс да, но тоя никнейм преди време беше на мода и много ми хареса и затова съм с него
Мусаката е едно от любимите ми български ястия, които ям с удоволствие и голям кеф!
Класическо парче ли...ами, за мен е това, но самото понятие "класическо" е доста субективно и кажи стил определен и тогава давам, музикален маняк съм
Диското за мен вече е начин на живот, без него не мога. Ако стане дума за транса, миналата година, когато ми анулираха работата, което беше голям удар за мен, но и създаде една голяма страст, а именно денс музиката! Никога преди това не бях я слушал и от едно слушане на Армин ван Бюрен се влюбих във вокалния транс и реших да почна да се уча на следващата година сам и много съм благодарен на това, защото мога да кажа, че мелодиите, които миксирам дори виртуално, е вече на едно много добро ниво и се надявам да го развия за вбъдеще
Дано съм бил изчерпателен!
2. HighHopes - от политика не разбирам и нямам интерес към тази сфера. България се надявам да я видя след този период от време, малко повече променена и се надявам хората да са по-добри и по-човечни! Защото хората, ако не оправят страната си, друг няма кой да ни помогне!
Ех, какви са тия въпроси...мога да кажа, че съм девствен, защото чакам да открия любовта на живота си и тогава да й се отдам изцяло
Ами, аз съм против гейовете, които са от мъжки пол, докато обаче за лесбийките изобщо не ми пречат, даже напротив..радвам им се
Предпочитам маратонките
Това е много труден въпрос и двата поета имат различно виждане към живота. Когато се чувствам тъжен, нещастен..винаги обръщам поглед към стиховете на Яворов и намирам отговор на много от въпросите си, криещи се в неговото творчество. Докато Вапцаров..просто от прочитане и се влюбих в неговото творчество и досега продължава да е сред любимците ми от българската литература.
3. yanislava_kirilova - принципно, както казах политиката не ми е силна страст и тогава, когато навърших 18 години трябваше да гласувам или на 19 беше, нямам спомен, но гласувах за РЗС
Просто от това, че хората гласуваха за ГЕРБ, пък аз исках за нещо различно и такам...
4. darky - това малко по-горе съм го казвал, хаха
1. alter ego - много харесвах като малък това детско и все още! По принцип обичам да гледам анимационни филмчета, когато .. , ако ми остане време
2. HighHopes - от политика не разбирам и нямам интерес към тази сфера. България се надявам да я видя след този период от време, малко повече променена и се надявам хората да са по-добри и по-човечни! Защото хората, ако не оправят страната си, друг няма кой да ни помогне!
3. yanislava_kirilova - принципно, както казах политиката не ми е силна страст и тогава, когато навърших 18 години трябваше да гласувам или на 19 беше, нямам спомен, но гласувах за РЗС
4. darky - това малко по-горе съм го казвал, хаха
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
Думата ,,синоним'' има ли синоним?
Какво може да те извади от нерви?
Религиозен ли си?
Ааа и какво мислиш за мен
Какво може да те извади от нерви?
Религиозен ли си?
Ааа и какво мислиш за мен
Here come the bass, thunder in the guts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
е те двете неща на различни места се правят бреIcebreakerR написа: 4. darky - това малко по-горе съм го казвал, хаха
защо си пишеш отговорите толкова ужастно
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
И аз се опитах да му го намекна това (натвърдвайки), но той се направи на ударен.
Айс, разкажи ни за семейството си, моля. Що за хора са, какво детство си имал и т.н.т. Любопитно ми е.
Айс, разкажи ни за семейството си, моля. Що за хора са, какво детство си имал и т.н.т. Любопитно ми е.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1. yanislava_kirilova - за думата не знам, но според мен няма
По принцип съм доста спокоен човек и трудно мога да бъда изваден от нерви, но може би шума в столицата, хаха. Когато най-сладко спя и един звук на мотор със сигурност би могъл да ме изкара извън нерви
Не съм религиозен, но вярвам в Христос и като цяло в задгробния живот! Ами, струваш ми се готина, но не те познавам още толкова добре, за да мога да дам конкретно мнение 
2. invisible - извинявам се, но просто така ми е по-лесно, вместо да копирам мнение от предходните редове...Надявам се не сърдите всички за номерацията! Просто така ми е по-лесно, а и като цяло не си падам по такива размисли и страсти, както вече казах на Светлъо, но...изтеглен съм
3. Търговецът на кристал - не съм се направил на ударен, обясних го преди малко
Ами, какво да ви кажа за семейството ми. Майка ми и баща ми са провинцията, но са инженери и дойдохме да живеем в София
Майка ми е от гр. Бяла Слатина, баща ми от гр. Първомай. Ако не знаете къде са тия градове, питайте и ще обясня. Баща ми е математик, при това много добър, целия му род е съставен от тях. Баба ми, дядо ми (Бог да го прости, миналата година почина и страшно много ми липсва...
Той дефакто подготви и кака ми за нейното приемане в НПМГ...) Майка ми освен, че е математик, много е добра и по литература. Но единствено аз съм литератор и бъдещ филолог, за което силно се надявам. Завършил съм Класическата, както може би знаете вече. Майка ми и баща са зодия раци, а аз и сестра ми зодия овни. Сестра ми е завършила НПМГ, а сега е химичка в ХФ, последен курс със специалност "Компютърна химия". Беше в Япония на специализация миналата година, което е нашата гордост в семейството! Живяхме 15 години в "Люлин", но там беше малък апартамент и после се преместихме в "Надежда", където сме вече 2-3 години. Прекарах детството си в Студентски град, където мама и тате бяха на квартирa, само че блока не го помня в кой бяхме и това бяха най-хубавите ми години от моя живот
Ами друго, не знам, това е общо взетo и по-добре вие да питате, пък аз да отговарям, но това е най-общо 
2. invisible - извинявам се, но просто така ми е по-лесно, вместо да копирам мнение от предходните редове...Надявам се не сърдите всички за номерацията! Просто така ми е по-лесно, а и като цяло не си падам по такива размисли и страсти, както вече казах на Светлъо, но...изтеглен съм
3. Търговецът на кристал - не съм се направил на ударен, обясних го преди малко
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
ЯЯя, класик и люлинчанин.
1. Разкажи някоя забавна случка от:
- училище
- някоя почивка/лагер/екскурзия
- люлин
- гостуване при баба и дядо
- КСК.
2. Къде си учил до 7-ми клас?
3. Поддържаш ли си контактите с компанията от стария квартал?
4. Защо не си падаш по такива РиС? А по какви - да?
5. Доволен ли си от нещата, които те питат досега?
6. Какво още искаш да те попитат?
7. А какво не?
8. Вярно ли е това, че вие (класиците) сте на всеки километър?
1. Разкажи някоя забавна случка от:
- училище
- някоя почивка/лагер/екскурзия
- люлин
- гостуване при баба и дядо
- КСК.
2. Къде си учил до 7-ми клас?
3. Поддържаш ли си контактите с компанията от стария квартал?
4. Защо не си падаш по такива РиС? А по какви - да?
5. Доволен ли си от нещата, които те питат досега?
6. Какво още искаш да те попитат?
7. А какво не?
8. Вярно ли е това, че вие (класиците) сте на всеки километър?
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
inc - забавните случки в моето училище са страшно много и просто трябва изпиша хиляди постове за тях, така че по-добре да не се разписвам
И не само за даскалото, ами и за екскурзиите и прочие. Всичко беше невероятно и супер много ми липсват приятелите. Даже един от Правото, дето сега е 2 курс се видяхме днеска и беше много приятен ден днешния!
За предния ми квартал забавни случки не се сещам, освен може би излизанията ми с предишния клас и прекарвания с тях по часове футбол. Това беше удивително и от тогава тоя спорт за жалост не съм практикувал
Ами, и за бабите и дядовците мога да кажа същото, както по-горното, просто толкова много, а толкова малко пространство за писане и не искам да флудя
Забавна случка от КСК ли..ми определено миналата година си беше забавна, но с подчертано трагично-ироничен тон .. няма и нея да разказвам, тъй като малко преди я споменах в постове
До 7 клас учех в 96 СОУ "Лев Николаевич Толстой", където имах страхотна учителка по Литература и с гордост мога да кажа, че имам много добра основа по тоя предмет, която дано си проличи в СУ
Поддържам си с тях понякога да, но беше много комично, защото ние не бяхме се виждали 7 години и един ден случайно чрез фейсбук успях да ги намеря и дефакто за някой знаех какво е станало, но за други просто не повярвах, че до такава степен ще се променят. Но, както знаете..времето променя човек, някой към добро, други към лошо. Е, мен лично мисля, че към добро и самото време ще покаже до колко
За четвъртия въпрос не съм сигурен какво означава точно "РиС", но ако значи рисунки за оцветяване или нещо подобно, ами обичам да гледам такива неща, но не и да рисувам, защото рисуването не ми е стихия
За мен няма голямо значение какво сте ме питали, защото по-важно е отговорите, които давам да може хората да ме опознаят малко по-добре като човек, а това какво искам да ми зададете.., ами според мен най-много от вас зависи. Не съм притенциозен 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
1. Пет неща, които ти харесаха в СУ?
2. Пет неща, които не са така, както очакваше?
3. Как се виждаш след 10 години?
4. За какво не ти стига смелост?
5. Какво те вдъхновява?
6. Какво би променил в себе си?
7. А в околните?
8. Как се справяш със злобарите?
9. Най-хубавият празник през годината за теб?
2. Пет неща, които не са така, както очакваше?
3. Как се виждаш след 10 години?
4. За какво не ти стига смелост?
5. Какво те вдъхновява?
6. Какво би променил в себе си?
7. А в околните?
8. Как се справяш със злобарите?
9. Най-хубавият празник през годината за теб?
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Втора порция:
- какви са ти впечатленията от гусжа Тончева?
- Вачков или Вачкова?
- латински, старобългарски или старогръцки?
- а какъв модерен език?
- трябва ли Турция да влезе в ЕС?

- какви са ти впечатленията от гусжа Тончева?
- Вачков или Вачкова?
- латински, старобългарски или старогръцки?
- а какъв модерен език?
- трябва ли Турция да влезе в ЕС?
Into the endless we ride... 
- Armin^^
- Танцуващия с клавиатури
Ще те почопля още малко за транса.
1 .Любим/и изпълнител/и?
2. Ще ходиш ли на Above&Beyond утре в Ялта?
3. Имаш ли музикални заложби?
4. Гледам българска филология си, значи караш в ректората, какво ти е мнението за женския състав там? (т.нар. супички)
5. Любим спорт?
6. Религиозен ли си?
7. Суеверен?
После ще измисля още нещо.
1 .Любим/и изпълнител/и?
2. Ще ходиш ли на Above&Beyond утре в Ялта?
3. Имаш ли музикални заложби?
4. Гледам българска филология си, значи караш в ректората, какво ти е мнението за женския състав там? (т.нар. супички)
5. Любим спорт?
6. Религиозен ли си?
7. Суеверен?
После ще измисля още нещо.

- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1. svetlio.varna - първото от петте неща е хората, с които се запознах тук (гледам специално форума и те си знаят кои са), също колегите, които ми се струват готини и ми имат уважението, което трябва да бъде така и за напред. Също преподавателите, които са наистина на едно високо ниво и се надявам да оправдая, както своите очаквания, така и техните
Задължително средата...просто това, което мечтах миналата година да се случи..се случи
И най-важното, което ми хареса е, че съм студент точно в Университета, за когото винаги съм искал!
Все още не мога да изброя такива неща, защото все още съм в началото, но може би единственото, което засега ме е впечатлило е очакването ми дадения преподавател да бъде точен на лекции. Примерно днеска се събудих в 6:30 сутринта и трябваше да имам от 8:00 лекция, но за жалост нямах цял ден, което ме разочарова най-много и може би изненада, но явно това понякога трябва да очаквам
След 10 години се виждам да работя в сфера на това, което обичам, а именно Българска филология, а ако стане и продължа с музиката...кой знае, ще видим какви изненади ще поднесе бъдещето
Смелост...това е много добър въпрос и ако трябва да бъда искрен, не съм се замислял за него, но може би поне засега е да опозная цяла София, което все още не съм го направил, а най-малкото ако тръгна, ще се изгубя
Вдъхновяваме и най-малкото нещо..., но като цяло съм емоционален човек и това обяснява нещата
Искам да махна много неща, но се надявам с времето да успея и като цяло не искам да бъда толкова доверчив към хората, защото абсолютно винаги се поддавам и те успяват да ме излъжат
В околните нямам забележки, тъй като те са просто чудесни хора
Игнорирам ги и не държа на тяхното мнение
Ами...Коледа, защото тогава имам имен ден, Кръстовден поради същата причина и Нова година плюс моя рожден ден!
Опс...стана дума за един празник, но нищо..
2. alter еgo:
- Г-жа Тончева е един чудесен човек, над когото винаги съм се възхищавал и обожавал да говоря с нея. Прекалено мила, добра, готова да помогне на абсолютно всеки и винаги е подкрепяла всеки един класик в начинанията си! Просто на тая планета по-добър човек от нея едва ли ще се намери!
- Хаха, това е много интересен въпрос
И двамата страшно много ми харесват. Вачкова е сестра на моята класна и разбира се, мой любим преподавател по История, но ако трябва да съм искрен определено Вачков! Той е страхотен човек, при него материалите по История ги учих с желание, ентусиазъм
Много весел, приятен човек е, просто много ми липсват абсолютно всички учители от Класическата и все още съм много горд, че учих тук! 
- Ами..., за мен това е определено латинския език. Старогръцкия също го харесвам, старобългарския имах щастието да се падна при един прекрасен преподавател, с която станахме и приятели
Но определено ще избера латинския. Прекрасен език и всичко бих дал, ако трябваше да го уча отново!
- Твърдо английски
- Според мен не би трябвало, но не разбирам от политика
3. Armin^^
- На това без колебание отговарям Armin van Buuren. От него дефакто започна и мойта страст към този стил музика, който се надявам да развия още за вбъдеще
- Няма да мога сигурно, но те не са ми много големи любимци, така както Армин ми е и съжалявам до ден днешен, че не отидох да го видя в Какао Бийч!
- Не мога да пея, нито да свиря на даден инструмент, но пък за сметка на това имам страхотен усет към транса и миксовете, които правя с Traktor DJ ги правя на слух
Мисля, че се справям вече прилично, е мога и по-добре да, но съм в процес на учене 
- Намират се
- Футбол определено, като малък гледах Кеч, хаха
Моя любим футболен отбор е без съмнение Манчестър Юнайтед. От малък много съм запален по него и до ден днешен е така и тоя факт няма да се промени и за вбъдеще 
- Да, вярвам в Бог
- Също да
2. alter еgo:
- Г-жа Тончева е един чудесен човек, над когото винаги съм се възхищавал и обожавал да говоря с нея. Прекалено мила, добра, готова да помогне на абсолютно всеки и винаги е подкрепяла всеки един класик в начинанията си! Просто на тая планета по-добър човек от нея едва ли ще се намери!
- Хаха, това е много интересен въпрос
- Ами..., за мен това е определено латинския език. Старогръцкия също го харесвам, старобългарския имах щастието да се падна при един прекрасен преподавател, с която станахме и приятели
- Твърдо английски
- Според мен не би трябвало, но не разбирам от политика
3. Armin^^
- На това без колебание отговарям Armin van Buuren. От него дефакто започна и мойта страст към този стил музика, който се надявам да развия още за вбъдеще
- Няма да мога сигурно, но те не са ми много големи любимци, така както Армин ми е и съжалявам до ден днешен, че не отидох да го видя в Какао Бийч!
- Не мога да пея, нито да свиря на даден инструмент, но пък за сметка на това имам страхотен усет към транса и миксовете, които правя с Traktor DJ ги правя на слух
- Намират се
- Футбол определено, като малък гледах Кеч, хаха
- Да, вярвам в Бог
- Също да