[FLOOD] Какво ви вбеси днес?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: [FLOOD] Какво ви вбеси днес?
Това предстои да ме довбеси утре, но съм подпалила още от вчера. Циганско лято, ала-бала, октомври щял да бъде най-топлият от един век насам... Дааааа, бе.
Утре ще бъде 10 градуса макс. Аз ще бъда облечена с рокля, дето ме е срам да кажа колко струва, но е почти 6 пъти по-скъпа от роклята за абитурентския ми бал и която е с гол гръб и с доволно дълбоко изрязано деколте (и без ръкави, естествено). Тая рокля я имам от 2 години и съм си я нарекла, че е точно за това събитие, така че тоалетът не подлежи на промяна. Айде, баща ми ще ни закара с колата до операта (нищо, че е на 3 минути от нас), ама вътре няма да има парно. Толкова трудно ли беше хубавото време да се задържи още една седмицааааааааа... Наистина съм бясна, имах съвсем други планове за утрешния ден.
Да не говорим, че от влагата косата ми ще заприлича на нищо.
И ако това ви се вижда нехарактерно за мен кокоше драматизиране, да отбележа, че това събитие го чакам от точно 19 години. Толкоз.
Утре ще бъде 10 градуса макс. Аз ще бъда облечена с рокля, дето ме е срам да кажа колко струва, но е почти 6 пъти по-скъпа от роклята за абитурентския ми бал и която е с гол гръб и с доволно дълбоко изрязано деколте (и без ръкави, естествено). Тая рокля я имам от 2 години и съм си я нарекла, че е точно за това събитие, така че тоалетът не подлежи на промяна. Айде, баща ми ще ни закара с колата до операта (нищо, че е на 3 минути от нас), ама вътре няма да има парно. Толкова трудно ли беше хубавото време да се задържи още една седмицааааааааа... Наистина съм бясна, имах съвсем други планове за утрешния ден.
Да не говорим, че от влагата косата ми ще заприлича на нищо.
И ако това ви се вижда нехарактерно за мен кокоше драматизиране, да отбележа, че това събитие го чакам от точно 19 години. Толкоз.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ще откриваш Старозагорската опера? Май Кармен с доста як състав... Леко ти завиждам, но чак до Заарата не мога да се домъкна. Не съм съвсем вбесен от това. 
Into the endless we ride... 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Те всъщност снощи я откриха, но беше само с покани. Татито задейства връзките си в общината, но общинарите се избивали за тях (за 600 покани имало 1200 желаещи само в СтЗ), а и над половината били разпратени в София (уж за правителството, но никой не отишъл - ни Бойко (макар че не е лошо да има пожарникар в залата, както говори горчивият ни опит), ни Вежди... разбира се). Баща ми снощи гледал част от откриването по старозагорската телевизия и ми разправя: еди кой си с любовницата си, еди коя си с млад любовник...
Така че се радвам, че ще бъда утре, когато има шанс да видя познати лица, а не само разни администратори, дето искат да се покажат веднъж в операта.
Това време обаче прецака всичко на 100%, иначе нещата си ги бях замислила идеално.
Не съжалявай за състава, изглежда добре, но само на хартия. Ако Венци пее, ще е добре. Имаха уникален дон Хосе, ама го оставиха резерва и в спектаклите ще пеят Косьо Андреев (който в момента не пее, а блее) и Калуди Калудов, който, с цялото ми уважение, е далеч от визията, която се иска (поне пее добре, няма спор). Избраха обаче да заложат на популярните имена, а можеха да имат наистина невероятен тенор. Както и да е, де - това не е единственият проблем.
Режисурата също била безумна (част от хористите били по дънки, друга част - като с униформи на НСБОП, детският хор размятал някакви водни пистолети....). Утре ще докладвам в съответната тема, не се съмнявай.
Приемам цялото това събитие по-скоро като социално такова, а не като музикално. Предупредиха ме да не очаквам твърде много от самата постановка. Знам само, че Ескамилио щял да пристигне със самолет (и надлежно питах всички приятели от операта "вдигнаха ли самолета").
Така че се радвам, че ще бъда утре, когато има шанс да видя познати лица, а не само разни администратори, дето искат да се покажат веднъж в операта.
Не съжалявай за състава, изглежда добре, но само на хартия. Ако Венци пее, ще е добре. Имаха уникален дон Хосе, ама го оставиха резерва и в спектаклите ще пеят Косьо Андреев (който в момента не пее, а блее) и Калуди Калудов, който, с цялото ми уважение, е далеч от визията, която се иска (поне пее добре, няма спор). Избраха обаче да заложат на популярните имена, а можеха да имат наистина невероятен тенор. Както и да е, де - това не е единственият проблем.
Режисурата също била безумна (част от хористите били по дънки, друга част - като с униформи на НСБОП, детският хор размятал някакви водни пистолети....). Утре ще докладвам в съответната тема, не се съмнявай.
Приемам цялото това събитие по-скоро като социално такова, а не като музикално. Предупредиха ме да не очаквам твърде много от самата постановка. Знам само, че Ескамилио щял да пристигне със самолет (и надлежно питах всички приятели от операта "вдигнаха ли самолета").
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Абе как може да имам 3 часа дупка между две лекции 
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Може, може. Може и 4, и 5, гха!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Свиквай, Яни, така е в СУ, уви... :/
// В НБУ за такива неща не са й чували... примерно
// В НБУ за такива неща не са й чували... примерно
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
добре че живея близко,да се прибера,да хапна да се изкъпя,да вляза във форума и да се оплача 
Here come the bass, thunder in the guts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ха така. И аз съм така
Гледай положително ^^
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- HighHopes
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право
Това е абсолютно грешноMERCES_LETIFER написа: // В НБУ за такива неща не са й чували... примерно

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Как мо'е у една европейска столица, времето да е толкова скапано (то и улиците, ма за тях си знаем) - вижте една Атина, една Анкара, Никозия, Лисабон, Мадрид, Ла Валета... тука кал, дъжд, очаквам и скотове да се скитат...
Не мо'е така...
Не мо'е така...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
ti си още абсолютно неориентиранаHighHopes написа:Това е абсолютно грешноMERCES_LETIFER написа: // В НБУ за такива неща не са й чували... примерно
la douleur exquise
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Иииииииииии, не е честно, значи!
От месеци точа лиги по една рецепта за един сиропиран и карамелизиран ябълков сладкиш, най-накрая реших да си я направя, изпълнявах всичко супер стриктно и старателно и... накрая въобще не ми хареса
Ами на ми, пада ми се, задето очаквах кой знае какво велико кулинарно произведение
На всичкото отгоре се получи отвратително сладък (аз, която обожавам ултра сладкото, да констатирам това -- смятайте за какво става въпрос), ХЕМ сложих с половин чаша (!) захар по-малко, отколкото бе посочено в рецептата!
Следващият път с още половин по-малко... ако ми мине яда и се престраша да го направя пак, де.
На всичкото отгоре се получи отвратително сладък (аз, която обожавам ултра сладкото, да констатирам това -- смятайте за какво става въпрос), ХЕМ сложих с половин чаша (!) захар по-малко, отколкото бе посочено в рецептата!
градския транспорт ни обича... и ние обичаме майка му

- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Мдааа, днеска имах 50 минути прибиране с препълнен тролей, където едва се дишаше. Светофарът зелен 10 секунди, бракмата измине 10 метра и после зе заковава като пирон за 5 минути. Просто култово.necrozis написа:градския транспорт ни обича... и ние обичаме майка му![]()
![]()
Strength and honor.