Пловдив с 3 отбора в А група?

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Не е написано това сякаш и не се прави на незнаещ.
Кого мериха с камъни на последния мач Миньор - Левски? Да не би Божков или Ганчев? Не - Наско Сираков и целия отбор на Левски.
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Това, че един отбор ни е продал играч, не означава, че са ни сателит :wink:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

DobreFF написа:Това, че един отбор ни е продал играч, не означава, че са ни сателит :wink:
Да е .. то по таз логика Локомотив Пд е сателит на ЦСКА.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Ваш са. Добре другата логика. С кого правиха цирковете онази година? 3:1 и 3:0 им пуснахте за шампионата и купата.
И тъкмо се запътиха да правят дубъл и добре, че Литекс ги отрезви на полуфинала и после взе купата :P :P :P :P
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Хахахаха намерил кой да говори за уреждане на мачове хахха. Най-корумпирания отбор. Само Гриша Ганчев кажи и замълчи. Помниш ли мачовете преди 3 години за купата между ЦСКА и ЛаТЕКС. Това са най-големите циркове в историята на турнира. Цяла България ви се смя.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

8) Е загатнатото в темата не се случи! В А група ще играе Конеляно, да им е честито! :lol:
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Всъщност Локо(ПД) как влезе в "А" група?
Май влезе през задната врата... Дойде отбора на Велбъжд /Кн/ и се обединиха... Ама обединение от типа 19 играчи от Велбъжд и 3ма от Локомотив, един от които третия вратар... А Локото се подвизаваше тогава из В или Г групите... И кво сега?
А Конелияно са луди, имат наистина добра младежка школа, явно много залагат на нея... Браво на тях, това е начина.
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

FYI - с. Герман е квартал на София от доста време. Има си градски транспорт до там, а и телефонната му централата му е с 02.
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Конелиано не беше ли освен посредствен клуб,и марка италиански хладилници :D
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Тоя мач беше супер измислен и не мога да кажа, че Конелиано заслужаваха да бият, ама Марица много лесно пускаха тия голове. Аз бях за Марица, както и цял Пловдив, и вярвам че за сезон 2007/2008 Пловдив пак ще има 2 отбора (Ботев изпада, колкото и да ми е тъжно, ама ще е така, а Марица - влиза). То не се ли обсъждаше да намалят А групата на 10 отбора, както е в Шотландия. Ако е така съм обнадежден. Поне ще останат по-истински отбори, защото да плащаш 2 лева и да гледаш дербита на века от типа Ботев Пловдив - Вихрен Сандански не е голяма тръпка. Виж Ботев - Локо Пд е единствения истински мач, който с ръка на сърцето казвам, че досега е останал неопетнен от продажби, далавери и т.н. за разлика от ЦСКА-Левски, където Черепа и Педераско се разбират за резултата в някое кафе.
ИзображениеИзображение
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Гост написа: А Конелияно са луди, имат наистина добра младежка школа, явно много залагат на нея... Браво на тях, това е начина.
егати младежката школа имат Конелиано. :lol: За твоя информация всичките до един от играчите на Конелиано са юноши на ЦСКА.
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Значи още по-добре - тогава не Конелиано, а юношеският отбор на ЦСКА ще бие Левски в мачовете за първенство :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Аз говоря за детско-юношеската им школа.
А Cogneliano е марка за бяла техника, да.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

hazel написа:(Ботев изпада, колкото и да ми е тъжно, ама ще е така, а Марица - влиза).
:lol: "Вервайте ми!", Ботев няма да изпадне, ако трябва ще изкара от групата Ювето! А Марица е добре да влезе! 8)
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Joker написа:
hazel написа:(Ботев изпада, колкото и да ми е тъжно, ама ще е така, а Марица - влиза).
:lol: "Вервайте ми!", Ботев няма да изпадне, ако трябва ще изкара от групата Ювето! А Марица е добре да влезе! 8)
И Локо,и Ботев,и Марица са: хвани единия,блъсни го в другия.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”