Вайпър (a.k.a. Мастър ъф син), ти хем ми пожелаваше (преди една година) да умра от ужасна смърт, хем (пак от една година) все сме на едно мнение с теб!The_Viper написа:Пхаха че кво общо има обичта към децата ти с любовта към мъж, ало?! нещо не сте добре.![]()
Ако спиш с двама нали знаете кво означава тва? Означава че лъжеш и двамата и всъщност лъжеш и себе си, защото не обичаш нито един от тях!
O|OeHukc написа:тва е баси мъката хора
не е човешко да тъпчеш в една и съща дупка дълго време
то е неестествено
както не можеш да ядеш само мусака всеки ден, без да ти се при повръща на втората седмица
всичко омръзва
ако в началото е било яко-супер-мега-гига-хипер якото
то с времето си става навик
който имате страх да нарушите, въпреки че не е както е било едно време
@Фениксе, май се правиш на човека с "опит". Аз съм на 30 (без една) години, а ти си на 20. Познаваш ме лично... Не знам с колко жени съм бил, но са много. И к'во от това? Само загуба на време и пари... много пари! Прав си за едно - всичко омръзва. Ще дойде време (след 6-7 години) и полигамията също ще ти омръзне. Цял живот съм искал да бъда само с една жена, ама съм бил с много, само защото не ми е излязъл късметът досега...
П.П. Пиян съм като мотика и затова ме е ударило на откровеня... ама, събота вечер е... т.е. - неделя сутрин...