странно, моите впечатления показват, че батковците (разбирай моите връстници) масово си падат по 15-16 годишни. по едно време имаше около мен 10ина такива двойки...
иначе според мен определено възрастта има значение, ето и вие го казахте - отразява се на начина на мислене, на отношенията, на зрелостта и опита. но от разлика до разлика има разлика (днес ги мъдря едниии

). искам да кажа, че разлика от година-две-три въобще не я броя за разлика; но например 20 години ми се струва не съвсем нормално - ба*и, тоя човек може да ми бъде баща, това първо; второ, за какво мога аз, която съм студентка, и ми се живее, купонясва, излиза, щурее и каквото се сетиш още, да си говоря с един 40годишен, улегнал, работещ мъж, който се вълнува от съвсем различни неща (освен ако не е "неулегнал" 40годишен мъж, ама тогава пък какъв е смисълът?!?). в крайна сметка само добрият секс не прави връзката, трябва да имате и нещо общо, което да ви вълнува, за което да си говорите. Така че общо взето аз лично възприемам като нормална разлика до 12, максимум 15-16 години.
колкото до личните ми предпочитания - ами така се случва, че общо взето винаги си падам по връстници. като казвам връстници - аз разлика от 1-2 годинки просто не я броя за разлика, даже да има разминаване в първите две цифри на ЕГНто, разликата обикновено реално е от няколко месеца... а и какво да правя, на мен ми харесва именно хлапашкото у момчетата, не ми трябват сериозни и улегнали мъже, както казах, все още ми се щурее

... а и не ме блазни идеята да съм с мъж, който да ме кара да се чувствам глупава, защото съм по-малка от него...
тъй, изказах се и аз компетентно

! хау!