Английски език
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: трети
Английски език
Имаме английски ез. като факултативна дисциплина. Как става записването? На откриването някой пита за това, но преподавателите явно не знаеха и ни казаха да питаме в някакъв отдел (май Учебен, ама не съм сиг.) а и без това не знам къде се намира никой отдел, освен това имало някакви приемни часове... та затова питам тук - някой от горните курсове, който се е записвал на английски, може ли да обясни къде, кога и как става всичко... 
- Kkrisko
- В началото бе словото
- Специалност: ск
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Английски език
да вярно ако има развитие по върпоса пишете и на менElitsa Abstract написа:Имаме английски ез. като факултативна дисциплина. Как става записването? На откриването някой пита за това, но преподавателите явно не знаеха и ни казаха да питаме в някакъв отдел (май Учебен, ама не съм сиг.) а и без това не знам къде се намира никой отдел, освен това имало някакви приемни часове... та затова питам тук - някой от горните курсове, който се е записвал на английски, може ли да обясни къде, кога и как става всичко...
как???
Re: Английски език
За факултативните дисциплини по принцип записването става с подаване на молба (Уважаеми г-н Декан, желая да бъда включена в групата за изучаване на [дрън-дрън] и тъй нататък) в отдел "Студенти" (втори етаж по коридора вдясно от централното стълбище, някоя от първите врати). Там вероятно ще намерите груба и неефективна лелка, но това не трябва да ви плаши. Пробутвате й молбата си около началото на ноември и сте готови. =)
Лично аз на английски език не съм ходила, но колеги, които бяха записани, не бяха много доволни (май не е било сериозно и като че ли редовно бяха в кафето, защото преподавателката е липсвала). Но пък това не е проверена информация и е хубаво всеки сам да си прецени. Отидете няколко пъти през октомври и си помислете дали ще ви се ходи, дали ще ви е достатъчно полезно, дали нивото отговаря на нуждите ви и т.н.
Лично аз на английски език не съм ходила, но колеги, които бяха записани, не бяха много доволни (май не е било сериозно и като че ли редовно бяха в кафето, защото преподавателката е липсвала). Но пък това не е проверена информация и е хубаво всеки сам да си прецени. Отидете няколко пъти през октомври и си помислете дали ще ви се ходи, дали ще ви е достатъчно полезно, дали нивото отговаря на нуждите ви и т.н.
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan