Българските отбори в Европейските турнири

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Re: Българските отбори в Европейските турнири

Мнение от happyswift »

Това, че Петков е абсолютна нула и няма място в състава, е едно на ръка, но тук въпросът е по-комплексен.Изобщо, стратегията и схемата ни беше под всякаква критика.По едно време, нашите изобщо не знаеха какво да правят на терена, което говори за лоша тактическа подготовка и в аспект на тактика избрана от треньора и като умение на играчите да изпълняват задачите.Видяхме първия гол - по какъв тъп начин Йовов си изтърва човека и нямаше никой на близката греда.Същото се получи и при още 1 от головете (май третия) пак центриране и непокрит играч на Спортинг....

Надявам се, че Ясен е търсил някакво надиграване със Спортинг и не се е получило, а не че е задал отбранителна игра, защото ако това ни е нивото при дефанзивен футбол, олелей-майко, както пее Илиянчо.......

За отбор като нашия, за да има някакъв шанс срещу отбори от калибъра на Спортинг, трябва си много грамотен тактически и силна игра най-вече в дефанзивен план и средата на терена - нещо ,което ние нямаме
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Е, предполагам ще има още мачове...

СЕКС СЕКС олеле майкоооо
Изображение
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Е той Ясен едва ли му е казал на Йовов "изпусни си човека в наказателното". Торес по същия начин изпусна Бербатов миналата седмица. Тоест това, че не са изпълнявали указания, не значи, че схемата е била лоша. Просто не е нагодена към тия играчи. Нормално, първи мач срещу толкова голям отбор с тоя треньор, ще свиква. За надиграване нямаме изпълнители. С Гент и Рапид можеш да опиташ да се надиграваш. Със Спортинг и Порто - не. Колкото по-скоро го разберат това и започнат да излизат за 0:0, толкова по-добре.
Изображение
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

happyswift написа:Какъв резил?Ние да не сме Манчестър, че това да е резил?Спортинг си е един от фаворитите за спечелване на купата, много сме далеч от това да се мерим с тях.Даже не знам как са се озовали в ЛЕ, след като има доста голяма верояност да излязът с пълен брой точки от групата и то безпроблемно взети, демек че са си на ниво Шампионска лига...
Тук си в голяма грешка. Аз от край време съм фен на Спортинг и гледам мачовете им, когато имам време. Те от миналата година са в криза, класираха се с 300 зора за ЛЕ (загуба с 0:2 от Брьондби в Лисабон и победа с 3:0 с гол в продължението в Копенхаген) и в момента са осми в първенството. Просто няма да има по-подходящ момент да се възползваме от състоянието им. Иначе е кофти да нямаш вратар...
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Те и Атлетико миналата година ги смачкаха в Шампионска лига, завършиха май на 10-то място или нещо такова в първенството,но спечелиха ЛЕ.Така че , това хич не е показател.Може би отбора не в най-цветущо състояние, но дори в криза се видя голямата разлика между гранд в Португалия и гранд в България....
Аватар
Cliff Burton
Паисий
Специалност: География и Биология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Cliff Burton »

Е това написах в един друг форум
В България всичко е объркано просто. Изглежда такъв ни е манталитета - първо да гледаме лошото. Ето как за 2 мача (Гент и Спортинг) отборът стигна от осанна до разпни го. Нали холандците бяха най-добрите не знам си какво, сега били пълни дупки. Малко мислете като пишете. ;)
И мен ме е яд, ама не се нахвърлям веднага.
Левски подцени този мач. И Батков го каза - футболистите отидоха на разходка до Лисабон със семействата си. Помислиха се за много големи. И сега бяха свалени на Земята. Сега остава Ясен да си вземе нужните поуки и отново да тръгнем нагоре. И дано Батков не се меша в работата му
:!: :roll:
Бих добавил към мнението си - Трябва ни нов треньор на вратарите, който си разбира от работата. И Бензукан титуляр - вижда се че двама еднотипни играча като Милиев и Иванов не се разбират на терена. И наистина проявете малко търпение. :wink:
When you walk through a storm,
hold your head up high!
Walk on through the wind!
Walk on through the rain!
Though your dreams be tossed and blown…
Walk on, walk on with hope in your heart … and You'll Never Walk Alone!!
You'll never walk alone!
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Аз също съм на мнение, че нашите един вид подцениха мача. Може би очакваха много лесно да вземем нещо, но не мисля, че това снощи беше реалната разлика между български гранд и Спортинг в това му състояние.
А какво означава еднотипни централни защитници? Еднотипни в кой аспект? :roll:
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Не е въпросът само в резултата.Спортинг ни надиграха от всяка страна, даже да бяхме паднали само с 2-0, това нямаше да промени факта, че Спортинг правеха каквото си искат по терена, а нашите трудно минаваха центъра....
Аватар
Cliff Burton
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Cliff Burton »

Scarface написа:Аз също съм на мнение, че нашите един вид подцениха мача. Може би очакваха много лесно да вземем нещо, но не мисля, че това снощи беше реалната разлика между български гранд и Спортинг в това му състояние.
А какво означава еднотипни централни защитници? Еднотипни в кой аспект? :roll:
Еднотипни в смисъл че и двамата са високи, сравнително бавни и лесно могат да бъдат преодоляни от по-бързи и технични футболисти. :wink:
hold your head up high!
You'll never walk alone!
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Честно казано предпочитам централните ми защитници да са високи и сравнително бавни, отколкото ниски и сравнително бързи :D
Аватар
Cliff Burton
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Cliff Burton »

Да, това е ясно, ама Бензукан си е по-добрия вариант според мен. Защото е 1.83 висок и е по-бърз и повратлив, а и по-техничен от Иво Иванов/Милиев. Най-добре е може би да се редуват тримцата, но в мачовете от Европа да се залага на мароканеца. 8)
hold your head up high!
You'll never walk alone!
Аватар
happyswift
Флъдзила

Мнение от happyswift »

Бензукан наистина е по-добрият избор,а дори може да бъде използван като втори дефанзивен халф с Грийн, както всъщност трябваше да се направи срещу Спортинг
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Много мишки излязоха за 2 дни, много нещо. Същата история като през 2006та - Левски е с 2 класи над всички в България и се справя повече от добре в Европа, но пак някакви хора, наричащи се журналисти сипват тонове помия. Но така е, никой не обича силните. :wink:
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

2 класи... Забавляваваш.

Внимавай, че след 3 кръга пак ще вземете да се оправдавате със съдии, извънземни и илюминати.

Като казах съдии, Черно море ми направиха лошо впечатление. Мъжки отбор бяха, сега седнали да се занимават с Ахмед Ахмед и страничния му. Половин метър бил излязъл Илко Пиргов :lol: :lol: :lol: Половин метър беше в началото. След това направи 3 крачки и като мина топката през ръцете му, обърна се, ръста му не стигна, подхвърли се като тюлен и едва с протегнати на макс ръце закова топката на гол линията. Аз си мисля, че е получил разтягане на сухожилията. С пребиване и без пребиване ги бихме, но иначе мач стана. Любо Пенев съвсем коректно отбеляза и добрата игра на гостите.
Изображение
Аватар
Rising
Пишете, о, братя

Мнение от Rising »

От мачовете със Спортинг и Порто се видя каква е разликата във цифрово изражение от това да имаш и да нямаш качествен вратар.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”