При кандидатстването...

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

грррррррр един пише едно друг друго...от написаното на мен поне не ми става мн ясно нз за другите..може и да съм олигофрен или просто е направено нарочно(сещате се защо)....блаф
why don't you go outside and .... yourself?!
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Picklenose написа:грррррррр един пише едно друг друго...от написаното на мен поне не ми става мн ясно нз за другите..може и да съм олигофрен или просто е направено нарочно(сещате се защо)....блаф
Задай си по-коректно въпроса, който искаше да питаш. :)
Изображение
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

Picklenose - ако искаш се обади в СУ и си питай. аз ти казвам,че след първо класиране, ако не си приет/а каквото искаш , трябва да си оставиш диплома-оригинал, за да имаш право да участваш във второ и трето и да чакаш.. в СУ и УНСС ги искат оригиналите. в другите университети не знам как е
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
kleopatra87
От дъжд на вятър

Мнение от kleopatra87 »

е явно има и хора които са разбрали нещо хахахахха

така е

но за тези които не са приети никъде на 1-во класиране те автоматично минават на второ и не е нужна молба
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

Joyride написа:Picklenose - ако искаш се обади в СУ и си питай. аз ти казвам,че след първо класиране, ако не си приет/а каквото искаш , трябва да си оставиш диплома-оригинал, за да имаш право да участваш във второ и трето и да чакаш.. в СУ и УНСС ги искат оригиналите. в другите университети не знам как е
мерси!! :wink:
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Някой случайно да си е купил комплекта кандидатстудентски документи за СУ? Отворих си плика да си попълвам данните и забелязах , че ми липсва лист който би трябвало да съдържа шифрите на специалностите. Миналата година имах такъв лист а сега не го откривам. Къде мога да разбера шифрите на отделните специалности? Вие имате ли го този лист?
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

А от къде си ги купихте тези документи ? В книжарниците ли ги има, или в центровете за записване на кандидатстуденти ?
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

В книжарницата на СУ
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

а ние,които не сме СОФИАНЦИ?!
Аватар
duffduff
От дъжд на вятър

Мнение от duffduff »

Хубав въпрос :?
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

в бюрата за подаване по градове трябва да ги има документите
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

ами аз съм от Добрич и още нямат никакви документи.На всичкото отгоре като ида да питам нещо,което не ми е ясно те ме гледат сякаш им нарушавам почивката...егати отношението :? :evil:
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Това не трябва да те притеснява. На тях това им е работата и са длъжни да ти отговорятако ще и през пет минути да ходиш да ги питаш. Не че ние не се сблъскваме с такива кисели лелки. Не се притеснявайте ако не сте от София. В определените срокове ще има документи в бюрата по райони.
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Joyride написа:хайде да го прочетем заедно :

Чл.34. Класираните кандидат-студенти от първия етап от 8 до 10 август включително имат възможност.....
2. Да потвърдят желанието си да се обучават в СУ “Св. Климент Охридски” като попълнят декларация и депозират диплома-оригинал за средно или колежанско образование, с което запазват правото си да участват в следващите етапи на класиране.

Чл.36. Вторият етап на класиране се обявява на 15 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 16 до 18 август включително.
Непотвърдилите от второто класиране кандидати, губят правото си за участие в окончателното класиране
.

какъв е извода ? на всяко класиране трябва да ПОТВЪРДИШ, за да участваш напред..
Към чл.34 има и още едно допълнение: 3. Да не потвърдят или да не се запишат. В тези случаи те отпадат от всички класирания.
Честно казано май е най-добре след всяко класиране да се обаждаме и да питаме и да се надяваме, че нещата ще се наредят безпроблемно.
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Наистина много внимавайте с това потвърждаване и депозиране на дипломата, защото аз миналата година така изгърмях в УНСС. То си пишело ама кой да прочете. АКЪЛ МОРЕ, ГЛАВА ШАМАНДУРА. Мислех си че автоматично щом не съм класирана участвам в следващите класирания. И седя вкъщи и рева и се чудя защо хора с много по-нисък бал от моя са приети. И това го разбрах преди 2 седмици.
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”