Долавам раздразнение. Разбирам те, и аз бих се подразнила. Всъщност аз така или иначе се подразних от твоето раздразнение. Дразня се и от себе си, че се дразня, което ме кара да отговоря с раздразнение на твоето раздразнение. А истинският виновник е една муха, която цял ден жужи из стаята.The_iMMortal_f написа:Да, догодинаRoNsss написа:Колеги(запетайка) къде се скътавате? Ще книгоиздаваме ли?![]()
![]()
и по принцип се "скАтаваме" , но те разбирам.. И аз бих се вълнувала, ако ме бяха приели в тази специалност
Хах, Вероника, приятно ми е.
Българската филология е прекрасна специалност! С радост бих я учила, ако ситуацията в главите на държавниците ни беше малко по-различна и толерираше сферата на образованието. Не че филологията няма и друга реализация, осван учителското поприще де...
Успех!
П.П. Правописът, колкото и да го уважавам, не ми е от силните страни. Мислех че "скатавам се" идва от "кът"- място за криене, а не от "кат" (сгъваш се на няколко ката), както в последствие разбрах от годеника ми, който ми се изхили на неграмотността