Информатика 2010-2014
Модератори: Methuselah, thegirl
- Demo``
- В началото бе словото
- Специалност: информатика
Re: Информатика 2010-2014
Май е 26лв на месец и пътуваш с всички линий/метро,трамвай .. / колкото си искаш.
- Firestarter
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: втори
Карта се вади задължително със студентска книжка. А щом искаш да ползваш за една линия ще те питат коя е и съответно като кажеш 94 няма как да важи за 102 независимо, че и двете отиват до ФМИ...zmeqt написа:Извинявам се,че пиша в тази тема,знам че си има друга тема за това,но мисля,че тук също някой може да ми даде информация.Някой от вас вадил ли си е карта за транспорт?Досега не ми се е налагало да си вадя и ми трябва малко инфрмация.Първо,ще мога ли да си извадя със студентската лична карта,защото навсякаде където чета пише,че трябва да нося студентска книжка,която би трябвало да си взема на откриването?Набелязал съм си тарифа за една линия три месеца и въпросът ми е ако минават два вида автобуси по тази отсечка(в случая 102 и 94),в който и да се кача, ще ми е валидна картата?
Everything will be okay in the end.
If it's not okay, it's not the end.
В участъка, в който имат еднакви спирки, ще важи.zmeqt написа:Извинявам се,че пиша в тази тема,знам че си има друга тема за това,но мисля,че тук също някой може да ми даде информация.Някой от вас вадил ли си е карта за транспорт?Досега не ми се е налагало да си вадя и ми трябва малко инфрмация.Първо,ще мога ли да си извадя със студентската лична карта,защото навсякаде където чета пише,че трябва да нося студентска книжка,която би трябвало да си взема на откриването?Набелязал съм си тарифа за една линия три месеца и въпросът ми е ако минават два вида автобуси по тази отсечка(в случая 102 и 94),в който и да се кача, ще ми е валидна картата?
Но ако хващаш 102 от Студентски и си с карта за 94, няма да ти важи картата до Дианабад, където маршрутите на двете линии се съединяват. Т.е. Семинарията-Дианабад = ОК, Семинарията-Студентски = НЕ.

- svetlio.pernik
- Да живей словото
- Курс: първи
как мина първият учебен ден колеги
на мен ми беше интересно...а ония с хорото ме убиха направо
впрочем ако не съм си видял сега в коя група съм има ли някъде в нета да видя или трябва в понеделник ?
на мен ми беше интересно...а ония с хорото ме убиха направо
впрочем ако не съм си видял сега в коя група съм има ли някъде в нета да видя или трябва в понеделник ?
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
-
zmeqt
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Доколкото съм гледал,не открих къде може да намериш групата из нета(сайта на ФМИ или на су..),така че вероятно в понеделник може да видиш,а и тази информация няма да ти трябва до вторник поне(понеделник лекциите са общо)svetlio.pernik написа:как мина първият учебен ден колеги![]()
![]()
на мен ми беше интересно...а ония с хорото ме убиха направо![]()
- svetlio.pernik
- Да живей словото
как 100 приема май беше за 75 човека ако не се лъжа ..в какъв смисъл в понеделник лекциите са общи че ми стана интересно? 
-
zmeqt
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Еми всички групи на едно в 101?Аз поне така разбирам от програмата на сайта на ФМИ.svetlio.pernik написа:как 100 приема май беше за 75 човека ако не се лъжа ..в какъв смисъл в понеделник лекциите са общи че ми стана интересно?
- Misha_Iv
- Пишеща машина
- Специалност: Информатика
- Обратна връзка:
Цялата специалност сме заедно на лекциите, по групи сме само на упражненията.

- svetlio.pernik
- Да живей словото
ее супер значи в понеделник няма да ходя толкова рано...
Misha_Iv какво мислиш за шофьора на 12-ката от вчера на мен ми се стори много гаден тип..
Misha_Iv какво мислиш за шофьора на 12-ката от вчера на мен ми се стори много гаден тип..
- svetlio.pernik
- Да живей словото
зад тебе няколко седалки..една бабка ме разкара с оправданието че имала първа група инвалидност...а тоя шофьора е един... с един приятел се качваме на някаква си спирка която се оказва последната и той ни изпрати срещу нея на една която била първата да се качим на нея 
- Misha_Iv
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Хахахах, гадове са шофьорите
Изобщо не съм те видяла... Доста съм разсеяна по принцип 

- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Да бе, ти си разсеяна?! А аз така си опуснах студентската книжка и правилника, че цялата зала "Мусала" ме видя.
Фърлих ги, че чак се наложи да ги гоня!

Компютърни науки 1 курс
- Misha_Iv
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ааа и аз моята я изпуснах при таблата с групите 
А пък теб те видях... Карах се на едно момче, ако си спомняш, на портала точно

А пък теб те видях... Карах се на едно момче, ако си спомняш, на портала точно