Как се обръщате към гаджето си?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ами наричаме се слънчице,мило,понякога и някои животинки като котенце,мишленце и така,общо взето класика в жанра.
Като птичка в небесата :)
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Ела тука, да не се налага да идвам аз! - ама не винаги, само като
не си намеря боксовата круша...или искам нещо, което не е пълно с пясък :lol:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Всяка жена се е наслушала на какви ли не мили обръщения. Повечето мъже обикновено имат цял репертоар с подобни гальовни названия, които използват постоянно. Всяко обръщение обаче не е просто изстреляна във въздуха фраза, а красноречиво говори за отношението на мъжа към партньорката му.

“Съкровище”, “скъпа”, “любима”... – Тези обръщения са характерни за мъжете, които високо ценят своята половинка и я издигат на пиедестал. Така че връзката с такъв мъж не е за изпускане.
“Малката”, “мишленце”, “врабченце”... – Тези фрази определено свидетелстват, че мачото обича да се прави на закрилник и да доказва надмощието си над жената. Такива кавалери обикновено се обвързват с жени, които се чувстват по-несигурни и имат нужда мъжът да ги ръководи.

“Бебче,”, “захарче”, “кукличке”...– Тези названия се леят от устата на мъжагите, които възприемат жените като секс-играчки и едва ли н част от мебелировката. Те не си падат по-обвързването и проявите на емоции в една връзка.
“Котенце”, “меченце”, “зайченце”... – Тези мили слова са характерни за господата, които обичат нежностите, гушкането и пр. С две думи тези типове са любвеобилни и са чудесни креватни партньори.
“Мамче”, “госпожата”, “шефката”... – Ако мъжът използва такива обръщения, положението не е никак розово. Тези думи показват, че той възприема половинката си като клонинг на майка си и очаква благоверната му да полага грижи за него , сякаш той е “любимото синче”.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

А ако я нарича "строгата ми господарка" :lol: ?
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

nightwish написа:А ако я нарича "строгата ми господарка" :lol: ?
няма такива варианти.. :P
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Rysef написа:
nightwish написа:А ако я нарича "строгата ми господарка" :lol: ?
няма такива варианти.. :P
Има,има :wink: .

А на мен най-странно ми беше като един от бившите ми викаше "тигре" :shock: .Хората около нас се заливаха от смях като го чуеха :lol: .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

nightwish написа:
А на мен най-странно ми беше като един от бившите ми викаше "тигре" :shock: .Хората около нас се заливаха от смях като го чуеха :lol: .
"тигре"... Това обръщение показва,че човекът изпитва слабост и преклонност пред волята и думата на своята половинка.Друг е въпроса дали тя се оприличава физически с четириногото.. :roll:
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Rysef написа:
"тигре"... Това обръщение показва,че човекът изпитва слабост и преклонност пред волята и думата на своята половинка.
Аз вече неведнъж съм се оплаквала във форума,че все така се получава :( .
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Охо, аз излязох добра в леглото, а той ме издигал на пиедестал...Явно има за какво :lol:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Rysef написа:Всяка жена се е наслушала на какви ли не мили обръщения. Повечето мъже обикновено имат цял репертоар с подобни гальовни названия, които използват постоянно. Всяко обръщение обаче не е просто изстреляна във въздуха фраза, а красноречиво говори за отношението на мъжа към партньорката му.

“Съкровище”, “скъпа”, “любима”... – Тези обръщения са характерни за мъжете, които високо ценят своята половинка и я издигат на пиедестал. Така че връзката с такъв мъж не е за изпускане.
“Малката”, “мишленце”, “врабченце”... – Тези фрази определено свидетелстват, че мачото обича да се прави на закрилник и да доказва надмощието си над жената. Такива кавалери обикновено се обвързват с жени, които се чувстват по-несигурни и имат нужда мъжът да ги ръководи.

“Бебче,”, “захарче”, “кукличке”...– Тези названия се леят от устата на мъжагите, които възприемат жените като секс-играчки и едва ли н част от мебелировката. Те не си падат по-обвързването и проявите на емоции в една връзка.
“Котенце”, “меченце”, “зайченце”... – Тези мили слова са характерни за господата, които обичат нежностите, гушкането и пр. С две думи тези типове са любвеобилни и са чудесни креватни партньори.
“Мамче”, “госпожата”, “шефката”... – Ако мъжът използва такива обръщения, положението не е никак розово. Тези думи показват, че той възприема половинката си като клонинг на майка си и очаква благоверната му да полага грижи за него , сякаш той е “любимото синче”.
е, точно тая статия имах предвид като споменах преди време, че съм я чела и ако я намеря, ще я пусна. ама там имаше и за "принцесо", "кукло", "Бейби", че отразяват отношение на мъжа тип "искам да се изфукам с теб", затова съм го запомнила, общо взето, защото ми се стори вярно...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

people, я дайте линк за тази статия, че ми стана интересно да видя дали мога да си намеря новото прозвище :roll:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

;)

Мнение от RuseF »

everyday_ написа:people, я дайте линк за тази статия, че ми стана интересно да видя дали мога да си намеря новото прозвище :roll:
http://nameri.bg/index.php?cat=245&article=4840

Енджой ит :)
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

тенк ю

П.С. nrggirl този линк същият ли, който ти имаше предвид?
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

everyday_ написа:П.С. nrggirl този линк същият ли, който ти имаше предвид?
ами точно там е работата - че аз съм го чела на статия от списание, затова не можах да я дам, но ако се разтърся, ще я намеря и ще я постна, промис :wink: ...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

аха...no problеms :D , че в това, което Rysef го даде няма това, което на мен ми трябва :lol:
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”