всъщност, ако трябва да изреждам какво не приемам за нормално в хората.. ще ми трябва повече от 6да се говори лошо за приятелите или родителите ми, още повече от хора, които изобщо не ги познават, които се мислят за нещо повече от тях и които презирам (и изобщо, мразя, когато чувам да говорят зад гърба на някого).
6 неща, които мразя
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Joyride
- Пишеща машина
Търговецът на кристал
за мен думата мразя е много силна, но нека кажем,че.. извънредно се дразня
а иначе и аз не понасям .
а за несправедливостта конкретно ще ми трябват няколко часа писане 
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1. Мразя, когато съквартирантите забравят, че отвреме навреме трябва и да се чисти
2. Мразя да ходя по магазини с момичета
3. Мразя моментите, в които не мога да гледам от мързел
4. Мразя сенната си хрема
5. Мразя тъпите клюкарски историйки
6. Мразя у нас да има хлебарки

2. Мразя да ходя по магазини с момичета
3. Мразя моментите, в които не мога да гледам от мързел
4. Мразя сенната си хрема
5. Мразя тъпите клюкарски историйки
6. Мразя у нас да има хлебарки
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
1. мразя, ама много мразя да не знам какво става - имам чувството, че в такива моменти излизам от кожата си!
2. мразя слабохарактерните хора, подмазвачи и лишени от съвест лицемери!
3. мразя да ме карат да правя нещо, което по никакъв начин не желая, независимо дали е просто да отида да купя бира - приемам го като висша форма на потъпкване на свободата ми!
4. мразя, когато някой се оплаква, без дори да се е опитал да направи нещо за себе си!
5. мразя да ми спира токът, водата, да ми забива компютърът - тогава се чувствам безпомощна!
6. мразя това, че политици и журналисти говорят така, все едно другите са дебили. И най-очевидните неща се представят с безумни клишета. Водят се някакви диалози, които като че ли съществуват в някаква друга вселена - без грам смисъл, повтарят си едно и също и никой не казва това, което мисли. Егати! Сега като се замислих - това наистина ме влудява! Може би, защото почнах да гледам сутрешните блокове

3. мразя да ме карат да правя нещо, което по никакъв начин не желая, независимо дали е просто да отида да купя бира - приемам го като висша форма на потъпкване на свободата ми!
4. мразя, когато някой се оплаква, без дори да се е опитал да направи нещо за себе си!
5. мразя да ми спира токът, водата, да ми забива компютърът - тогава се чувствам безпомощна!
6. мразя това, че политици и журналисти говорят така, все едно другите са дебили. И най-очевидните неща се представят с безумни клишета. Водят се някакви диалози, които като че ли съществуват в някаква друга вселена - без грам смисъл, повтарят си едно и също и никой не казва това, което мисли. Егати! Сега като се замислих - това наистина ме влудява! Може би, защото почнах да гледам сутрешните блокове
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
да имах право на 12Pimboli написа:1. мразя, ама много мразя да не знам какво става - имам чувството, че в такива моменти излизам от кожата си!
6. мразя това, че политици и журналисти говорят така, все едно другите са дебили. И най-очевидните неща се представят с безумни клишета. Водят се някакви диалози, които като че ли съществуват в някаква друга вселена - без грам смисъл, повтарят си едно и също и никой не казва това, което мисли. Егати! Сега като се замислих - това наистина ме влудява! Може би, защото почнах да гледам сутрешните блокове![]()
Най-общо казано май мразя да ме правят на идиот под каквато и да е форма - да ме размотават, да ме лъжат, да ме подценяват, да ми обясняват като на идиот, да ме зарязват, да ме пренебрегват, да не мога да разчитам на хората около себе си... мразя усещането да трябва сама да се оправям с всичко
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Joyride
- Пишеща машина
попълнение- мразя да давам от себе си всичко,а човекът да не заслужава и 1/2 от това -което се случва в 99% от случаите с хората..(говоря в общочовешки план)
^PrincessA^- аз лично не мразя нито от тези неща,а по-скоро ме нараняват, правят ме безсилна и просто.. ме дразнят. така че надали всички тук буквално мразят. щом нямаш "мразенка" сподели какво те дразни
Pimboli написа:
^PrincessA^- аз лично не мразя нито от тези неща,а по-скоро ме нараняват, правят ме безсилна и просто.. ме дразнят. така че надали всички тук буквално мразят. щом нямаш "мразенка" сподели какво те дразни
Pimboli написа:
--- е това вече го мразя5. мразя да ми спира токът, водата, да ми забива компютърът
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1.Мразя да ме лъжат.
2.Мразя подмазвачи, комплексари и тем подомни нищожества.
3.Мразя да закъснявам за срещи, а се случва често.
4.Мразя, когато нямам нет.
5.Мразя ниската пътна култура на българина.
6.Мразя циганите (да не стане грешка - и циганията, и циганите)
1. и 6. съм ги сложил на тези позиции,
защото не знам кое от тях да е на първо място.
Искам също да кажа, че има още мого неща, които
трябваше да влязат тук, но тях ще ги кажа, като се
видим около изпитите
2.Мразя подмазвачи, комплексари и тем подомни нищожества.
3.Мразя да закъснявам за срещи, а се случва често.
4.Мразя, когато нямам нет.
5.Мразя ниската пътна култура на българина.
6.Мразя циганите (да не стане грешка - и циганията, и циганите)
1. и 6. съм ги сложил на тези позиции,
защото не знам кое от тях да е на първо място.
Искам също да кажа, че има още мого неща, които
трябваше да влязат тук, но тях ще ги кажа, като се
видим около изпитите
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
1. Мразя простотията.
2. Мразя нетактичните и несъобразителните хора, както и комплексарите.
3. Мразя да се опитват да ме правят на идиот.
4.Мразя хора интриганти, които със слухове се опитват да те скарат с най-близките ти хора.
5. Мразя сенната си хрема. (тук сме на едно мнение с duh_navodneniq
)
6. .Мразя спанак.
2. Мразя нетактичните и несъобразителните хора, както и комплексарите.
3. Мразя да се опитват да ме правят на идиот.
4.Мразя хора интриганти, които със слухове се опитват да те скарат с най-близките ти хора.
5. Мразя сенната си хрема. (тук сме на едно мнение с duh_navodneniq
6. .Мразя спанак.