2 курс Право (2010-2011)
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: 2 курс Право (2010-2011)
2 поток с това гражданско в 7 часа
Знае ли се всъщност кой преподавател на кой поток ще е по гражданско ?
БФ биологически факултет ли е?
хохох яката работа е тая програма , но0о спокоино - като пуснем корени в ректората би трябвало да дадем и плод
ще има какво да ядем
и аз ти казах,че не мога да спра
- Advocate
- Драскач
Да БФ е биологически факултет , ако ви пратят горе по лабиринтите , първия път ще видите какво е шоу докато намерите стаята 
Salus populi suprema lex
Пффф,не стига,че всеки ден имаме лекции и упражнения,ами в петък едното упражнение е в Биологическия, а другото в Ректората...ненормална история!!!!!!!!
Кажете как мина днес откриването
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Курс: трети
Мимее, съмнявам се всички лекции и упражнения тази година да са абсолютно задължителни..

Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Нищо необикновено-първо говори ректора,после даде на министъра тухла от времето когато се е строял СУ,после министъра на образованието говори,после ректора представи деканите на различните факултети и си тръгнахме.marrriq написа:
Защо нямаме Бойчев?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
И не само Бойчев, имаме само един избираем в програмата, wtf?! Липсват Парламентарно право, Правна психология, Права на човека... Не можа да ни ги тупнат втория семестър, нали?
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
не бе, успокойно...
просто повечето избираеми по дефолт не ги пишат в програмата.
Ще имате маса избираеми тоя семестър
просто повечето избираеми по дефолт не ги пишат в програмата.
Ще имате маса избираеми тоя семестър
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Изглежда продължават промените по програмата.. Ние в четвъртък имаме дупка от 14 до 19 часа, и след това от 19 до 21 часа - упражнение... Абсурдно е.
- Advocate
- Драскач
Ще проимате втори семестър ПЕС , тогава 21 ч. , ще ви се струва като нормален час.Не си ли 22 и 15 да излезете от лекция , все едно не сте ходили на ПЕС 
Salus populi suprema lex
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Упражненията от 7 до 9 вечерта обикновено не остават по това време - и преподавателите, както и вие, не подскачат от радост при мисълта да висят по тъмно в уни.
А не си ли си изпуснал лекциите по ПЕС, то на края на семестъра си близо до умопобъркването
При цялото ми уважение към Семов, сливането на лекцията за правистите и магистрите не беше най-ефикасното нещо на света, нито пък висенето до 10 беше най-големият стимул хората да ходят на лекция. Аз лично съм била единствено на уводната му лекция, в която обясняваше как посещаването и на останалите било критично важно и даже задължително за усвояването на материята.
Мога да ви кажа следното - изобщо не е така. Лекциите по ПЕС се пропускат с чиста съвест, стига човек да ходи редовно и съвестно на упражненията при Христев. Той ще ви праща куп неща на мейла, ще ви задава задачи, ще ви засипва с практика и ще ви държи постоянно ангажирани. Слушайте човека, разбира си от работата. Аз изкарах 5 на този изпит без въобще материята да ми се струва сложна и тежка и всичко това се дължеше само на неговите упражнения.
А не си ли си изпуснал лекциите по ПЕС, то на края на семестъра си близо до умопобъркването
При цялото ми уважение към Семов, сливането на лекцията за правистите и магистрите не беше най-ефикасното нещо на света, нито пък висенето до 10 беше най-големият стимул хората да ходят на лекция. Аз лично съм била единствено на уводната му лекция, в която обясняваше как посещаването и на останалите било критично важно и даже задължително за усвояването на материята.
Мога да ви кажа следното - изобщо не е така. Лекциите по ПЕС се пропускат с чиста съвест, стига човек да ходи редовно и съвестно на упражненията при Христев. Той ще ви праща куп неща на мейла, ще ви задава задачи, ще ви засипва с практика и ще ви държи постоянно ангажирани. Слушайте човека, разбира си от работата. Аз изкарах 5 на този изпит без въобще материята да ми се струва сложна и тежка и всичко това се дължеше само на неговите упражнения.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

Някой ако иска почти недокоснати учебници да пише ЛС :>
Според мен пък лекциите по ПЕС бяха много полезни. Доц. Семов говореше увлекателно и с желание, и така обясняваше, че после не ми се е налагало да се готвя за упражнения. А за това, че сме седяли до 10 в университета-да, седяхме, но по-добре така, отколкото да се оплакваме после как не бил предаден целия материал. Като цяло подготовката от лекциите и упражненията беше толкова добра, че накрая за подготовката си за този изпит отделих много малко време, а резултата беше 6.
Don't think about the problem, think about the decision...