Начало на учебната година.

Подфорум към Биологическия факултет
Аватар
Elitsa Abstract
Да живей словото
Специалност: Молекулярна биология
Курс: трети

Re: Начало на учебната година.

Мнение от Elitsa Abstract »

А откриването в Ректората /общото/ е от 11:30 ч., нали?
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

11 часа. Поне така бе миналата и по-миналата година. Ще се обяви официално на сайта. Следете.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Alfa_Romeo
В началото бе словото

Мнение от Alfa_Romeo »

:cheers: Бравоо тука толкова неща ми се изясниха, че се чувствам като в отдел "Студенти" :lol: Сега някой да ми каже къде да си проверя групата, че програмата е по групи, а аз съм някъде там...После може да поискам да ми избършат нослето :Laie_2:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Разпределението по групи е окачено или ще бъде окачено по таблата във факултета ти. Спокойно може да дочакаш първи октомври и тогава да разбереш. При повече ентусиазъм може и утре да отидеш да провериш.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
elcho_belcho
В началото бе словото

Мнение от elcho_belcho »

Здравейте.
Аз съм за първа година сега и ми е яко притеснено и съм в пълно неведение сега. С Биология и Химия съм ... видях ,че в сайта на Биологическия факултет пише, че откриването е от 13:00 часа в 239-та зала ли май беше на 1-ви октомври ама дали направо там да отида незнам ??? :D :D После видях някаква програма пак в сайта на Биологическия за 1,2,3-та гр. редовно 1-ви курс Биология и Химия ама пак незнам дали е това ?? Абе направо честно чувствам се като първолак... някой има ли сега 1-ви курс Биология и Химия от тук? :) :)
И как да си разбера къде са ми колегите .. лелеле като заблуден сляп заек се чувствам ....
meel
От дъжд на вятър

Мнение от meel »

Няма страшно, всички са така отначало. ;)
За откриването - ако не ти се ходи на откриването в Ректората (на целия университет), спокойно може да си идеш само на откриването в БФ.
За програмата - да, тази е. За да си разбереш групата виж списъците, които би трябвало да са закачени при таблото с програмите на първи курс (в началото на коридора в дясно от централния вход на факултета). Колегите ще си ги видиш на първите лекции и упражнения, освен ако не се запознаете на откриването, когато ви раздават книжките по специалности и ще се видите кои сте.
Спокойствие и само спокойствие! Успех! :)
elcho_belcho
В началото бе словото

Мнение от elcho_belcho »

Мерси ... е надявам се да си запаза спокойствието хаха. :) Иначе аз групата си я знам - 3-та хихи иначе, май ще отида направо пред БФ, щтото преди това съм на работа -- хах. А кой трябва да ни раздаде книжките ... нали няма да изпусна нещо, че от първия ден да съм се неразбрала няма да е много хубаво . :)
Благодаря за инфото.
meel
От дъжд на вятър

Мнение от meel »

Пред БФ едва ли ще се случва нещо особено. :mrgreen: Трябва да идеш в БФ, и по-точно 239 зала. Книжките ще ви ги раздадат там, на откриването. :)
elcho_belcho
В началото бе словото

Мнение от elcho_belcho »

Е да де .. това исках да кажа ама тука в магазина много студено и си крия пръстчетата да не замръзнат .. за това не пиша фермани. :) Аз ви пожелавам лека вечер от мен колеги в БФ , ще се видим на 1-ви в 13:00. mell мерси за инфото .. просто като си заек някой неща ти се виждат страшнички, но нищо и ние ще се отракъме по натам. Колеги който са ги приели Биология и Химия 3-та група да се издават кой са :D А иначе 100% съм сигурна, че на първите лекции всички ще се гледаме много тъпо и ще има някакви подхвърляня от рода на " Хъмм.. тая пък каква е?" или за някой закъснал " Хах тоя го нарочиха" .. А после " Ееее колеги айде след лекцията на по бира" хахаха . .. Надявам се се печени хора да сме. :) Чао, че ми мина живота в тоя магазин и его замръзнах 100 пъти хахах :D :D :D
Alfa_Romeo
В началото бе словото

Мнение от Alfa_Romeo »

Печени сме я:) Аз съм само биология щото ме е страх да не подпаля нещо на упражнения по химия.Виж ако се гътне някой бръмбар к'во толкова :lol:
meel
От дъжд на вятър

Мнение от meel »

Ооо, то и в Биологията се учи достатъчно химия, ще имаш много възможности да подпалиш факултета. :lol: (бъзикам се, упражненията по химия са в ХФ :mrgreen: )
svetlioo
В началото бе словото
Специалност: география и биология

Мнение от svetlioo »

samo gotini hora ima v bf :)
Аватар
TheRain
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна Биология
Курс: първи

Мнение от TheRain »

Вече има разпределение по групи така, чеееее.. enjoy!! :cat: :cat:
There's something so human about finding delight in the deaths of once fellow men..

Изображение
NNY
В началото бе словото
Специалност: Биология
Курс: първи

Мнение от NNY »

Много благодаря на всички за информацията, вече всичко ми е ясно :) Честно казано нямам търпение да започнем академичната година. Поздрави на всички колеги и ви приканвам понеделник след лекции да обърнем по някоя бира :Р

ЕДИТ :
А, бтв, аз май съм І група биология, ама не съм много сигурен, защото в момента не мога да си намеря студентската карта. Ако има някой тук от същата група, да драсне едно ЛС със скайп, да се запознаем поне там, ако желае :)
If you feel like you're losing your soul, that means you still have a soul left to lose.
elcho_belcho
В началото бе словото

Мнение от elcho_belcho »

Еее здравейте пак от мен. Аз пак съм на работа хах както винаги. Иначее да тази година се печени и готини хорица сме май в БФ. Айде бе колеги разкрийте се кой сте.

Биология и Химия I курс - 3та гр. :)
Публикувай отговор

Обратно към “БиоФ”