Бе аз имам сериозни забележки към някои от снимките... съвсем не мисля, че са за тук (например последната - ако пък ми кажете, че точно лекарите от Спешна помощ мързелуват... Нямам думи).
Ще ми бъде много любопитно да видя кои са авторите на въпросните снимки (ако не е и един и същ, де).
Иначе само 4, 5 и донякъде 9 отговарят на представата ми за мързел, затова и гласувам за тях.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
е, това си е авторовата интерпретация на темата. Това, че ние не можем да намерим общо между тема и снимки си е наш проблем.
Иначе от мен глас за 11 и 12 : )
Хахахаха.... мдаммм, котките са въплъщение на мързела
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Еййй, като видях номер 4 и се сетих, че имам и аз една такава, как не се сетих!
Как да е, гласувам за 1, 8 и 9. Другите котита също са много сладурски, но повече са игриви отколкото мързеливи. А за 2 и 13 също би ми била интересна интерпретацията на автора (хайде да ми драснеш едно ЛС, плийз, не ми се чака края на конкурса, че да разбера ^^)
Последно промяна от FloWersOfEviL на 30 Сеп 2010, 01:35, променено общо 2 пъти.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Тия котки са незаслужено популярни из тоя форум. Как пък някой не се кефи на охлюви...
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.