Мхм при мен са даже осем,а понякога и деветsvetlio.varna написа:Аз пък всеки път гледам на водолей за секс дават седем звездички :
Влияят ли хороскопите на вашите решения?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Re: Влияят ли хороскопите на вашите решения?
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Това не са най-подробните и изчерпателни описания, които съм чела, но пак дават някаква идея.
Аз лично съм фен на Линда Гудман, все едно за мен е писала: http://www.chudesa.net/p1749/ Имам книгата й "Слънчевите знаци на зодиака" (т.е. майка ми я е купувала някога, аз само я намерих у дома) - като четях характеристиките на отделните зодии, си представях най-близките си хора, които са техни представители и... ами, вярно е. Само най-добрият ми приятел, който е Овен, няма почти нищо общо с Овена.
Аз лично съм фен на Линда Гудман, все едно за мен е писала: http://www.chudesa.net/p1749/ Имам книгата й "Слънчевите знаци на зодиака" (т.е. майка ми я е купувала някога, аз само я намерих у дома) - като четях характеристиките на отделните зодии, си представях най-близките си хора, които са техни представители и... ами, вярно е. Само най-добрият ми приятел, който е Овен, няма почти нищо общо с Овена.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: трети
и аз би трябвало да съм типичен везни,като съм и с асцендент везниViLL__ написа:ами какво да ти кажа ...явно аз съм типична дева
Аз бях чел една "Всекидневна енциклопедия Зодиак"(доста е стара) и от цялостната характеристика там 90% от нещата са вярниТърговецът на кристал написа:Това не са най-подробните и изчерпателни описания, които съм чела, но пак дават някаква идея.
Поне да се опитам да поясня какво е асцендент.Това би трябвало да е определението като какви ни възприемат околните.Пример,може да сте овен ,а да ви възприемат като лъв. Асцендентът е свързан с вашата личност, характер, външен вид и избор на професия. Често първите впечатления на хората за вас са свързани с aсцендента ви, а не със Зодията ви.
ПП:Не си правете грешни изводи за мен,не се интересувам толкова колкото изглежда

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мда, това с асцендента също обяснява доста неща. Моят асцендент е Козирог, което ме хвърля в тих ужас - но е вярно, че нерядко хората първоначално ме възприемат като земна зодия, което е толкова далеч от истината, че просто не мога да го повярвам. Но това е в случаите, когато не съм на кеф и решавам да съм просто тихичка и конформистки настроена, като се стремя да се забелязвам възможно нааааааай-малко. Не е обичайна практика, слава Богу. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ViLL__
- От дъжд на вятър
а как се определя кой асцендент си?
Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Donnie Darko
Donnie Darko
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Трябва да си знаеш часа на раждане.
Намерих ето това: http://astrogalaxy.info/ascendant/ И според него съм Козирог (иначе са ми го смятали 2 пъти по-прецизно и пак това ми казаха), така че вероятно може да му се има доверие.
Намерих ето това: http://astrogalaxy.info/ascendant/ И според него съм Козирог (иначе са ми го смятали 2 пъти по-прецизно и пак това ми казаха), така че вероятно може да му се има доверие.
В края на ноември
В края на ноември
- HighHopes
- Постоянно присъствие
Не чета хороскопи, нито им вярвам. Особено на тея по вестници и списания 
Има хора, които се занимават със съзвездия и такива неща. Те може би до някъде могат да кажат дали нещо голямо ще се случи в живота ми. И все пак не вярвам в съдбата.
Има хора, които се занимават със съзвездия и такива неща. Те може би до някъде могат да кажат дали нещо голямо ще се случи в живота ми. И все пак не вярвам в съдбата.

- ViLL__
- От дъжд на вятър
асцендентът ми е скорпион .Прочетох инфото .....доста неща са верни.
.но после прочетох това за девата.....е сякаш чета за себе си 
Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Donnie Darko
Donnie Darko
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Това със зодиите трябва да го забранят - сериозно. Сега чета описанието на една зодия - описание, което си припомнях по повод на конкретен мъж преди години и което още тогава ме беше стъписало. Сега го четох по друг повод и вече сериозно се стресирах. Не за друго, просто е вярно и неприятно по много линии.
Пълен кошмар.
Абе, Овните, що се криете? Толкова леко и приятно се комуникира с вас... Няма толкова лесна за разбиране и мила зодия (освен Везните, разбира се). Между другото, води се, че Овенът би трябвало да е зодиакалният ми ад - при все това, това наистина е зодията, с която се разбираме от половин дума (поне с мъжете от нея, де - но и с жените като цяло мелим добре).
Абе, Овните, що се криете? Толкова леко и приятно се комуникира с вас... Няма толкова лесна за разбиране и мила зодия (освен Везните, разбира се). Между другото, води се, че Овенът би трябвало да е зодиакалният ми ад - при все това, това наистина е зодията, с която се разбираме от половин дума (поне с мъжете от нея, де - но и с жените като цяло мелим добре).
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не говорех за твойта зодия, чети внимателно. Тъкмо ви похвалих, значи...
Вие сте ми единствената безпроблемна за общуване зодия. И да, разписвам с две ръце, че сте най-готините представители на зодиака.
Ама не се излагай така.
... то вярно, че и аз съм го написала така, че не се разбира.
Чак сега си го прочетох. Мисълта ми беше, че ми писна от усложнения, а Овните са се покрили и ме оставят в полезрението само на проблемни зодии. 
Ама не се излагай така.
... то вярно, че и аз съм го написала така, че не се разбира.
В края на ноември
В края на ноември
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
О, то това не подлежи на дискусии - обективен факт е. И ела гледай как ни се качват на главата в резултат от прекомерната ни благост. Но прочети и това: http://mistichno.com/%D1%81%D1%82%D0%B0 ... 0%BD%D0%B8
Не е като да не е вярно. Трудно ни изкарват извън релси и е вярно, че трябва "не да си прекалил, а направо да си се ос*ал", но пък и не си оставяме магарето в калта. Което си е good enough for me. Излишната грубост е... well... излишна.
Не е като да не е вярно. Трудно ни изкарват извън релси и е вярно, че трябва "не да си прекалил, а направо да си се ос*ал", но пък и не си оставяме магарето в калта. Което си е good enough for me. Излишната грубост е... well... излишна.
В края на ноември
В края на ноември
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
С Близнаците са толкова сладкодумни , че по добра партия за разтягане на локуми от тези двамата е трудно да се намери . Тук Близнака намира верен слушател , който му съперничи по интелект и на всичко отгоре е готов да прости винаги . Надлъгват се взаимно , но предимно за развлечение .
true true
true true

- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
Аз съм в потрес от мнението на Търговеца на кристал, според която овните били лесна за общуване зодия... поне за мен изобщо не са и са може би единствените, които си позволяват своеволия спрямо мен - лъва.. :Д много ги обичам, щото си приличаме, но иначе винаги настръхвам, когато разбера, че някой мъж е овен.
Моят асцендент пък е стрелец. Две огнени зодии - не знам дали е възможно, но така съм го проверявала в нета.
Иначе по мои наблюдения най-катастрофалната зодия за мъж е дева - изобщо не са в ред и нещо сериозно им липсва; иначе за най-подходящи мои партньори се посочват везните и.. овните :Д ужас... и като по чудо две от трите момчета, които някога са ме побърквали, са точно тези две зодии
третото е лъв.
и пословично опаките и понякога дори гадни рак и скорпион - за това също съм съгласна.
Като цяло съм си почитател на огнените зодии. А и познавам най-много лъвчета
Моят асцендент пък е стрелец. Две огнени зодии - не знам дали е възможно, но така съм го проверявала в нета.
Иначе по мои наблюдения най-катастрофалната зодия за мъж е дева - изобщо не са в ред и нещо сериозно им липсва; иначе за най-подходящи мои партньори се посочват везните и.. овните :Д ужас... и като по чудо две от трите момчета, които някога са ме побърквали, са точно тези две зодии
и пословично опаките и понякога дори гадни рак и скорпион - за това също съм съгласна.
Като цяло съм си почитател на огнените зодии. А и познавам най-много лъвчета
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com