При кандидатстването...

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

ами да то това си е ясно и е от няколко години...тия,който се смяха преди сега да се скрият в миша дупка :lol: :lol: :lol: както винаги неинформирани пичове и пички се правят на отворени и се получава поредната изцепка..ХА.
Друг е въпросът,че това е голяма тъпотия и трябва да се измисли друг начин за по-лесно преминаване през тези класирания!! :roll:
why don't you go outside and .... yourself?!
Аватар
Edno_momi4e
В началото бе словото

Мнение от Edno_momi4e »

Когато се подават документите от 22 юни , видях вече молбата, в нея има на втората страница място за изреждане на желаните специалности. Още със подаването на документите на 22 за допускане до изпит ли трябва да се изредят специалностите по желания ред?
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Edno_momi4e написа:Още със подаването на документите на 22 за допускане до изпит ли трябва да се изредят специалностите по желания ред?
Да.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
kleopatra87
От дъжд на вятър

Мнение от kleopatra87 »

значи молба се подава са да участваш в следващото класиране ако специалноста която са те приели не ти допада и искаш някоя по-добра тоест някоя от специалностите които са по напред в списака ти

а не за тези които не са приети
поне така беше миналата година

ако са го направили да подаваш молба за всяко класиране е много тъпо
Аватар
kleopatra87
От дъжд на вятър

Мнение от kleopatra87 »

Joyride я внимателно прочети това което си копирал даже прочети цялото в сайта ама много внимателно и ако трябва няколко пъти
и ще разбелеш както и всички останали че некласираните кандидат-студенти не трябва да подават молба за участие в следващо класиране
а само приетите които желаят да се прекласират
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

kleopatra87 не знам какво точно не ти стана ясно -за ПЪРВО класиране си даваш дипломата оригинал, ако искаш да продължиш, ако не потвърдиш отпадаш от всички класирания.
ако си я дадеш минаваш на ВТОРО- ако ти харесва специалността, за която ти стига бала се ЗАПИСВАШ, а ако не ти харесва ПОТВЪРЖДАВАШ ,че участваш и чакаш ТРЕТО последно. и всичко това го пише в предишния ми коментар.. прегледай пак хубавичко подчертаното с червено..
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
kleopatra87
От дъжд на вятър

Мнение от kleopatra87 »

на мен всичко си ми е напълно ясно но май на вас нещо не ви става ясно или не разбирате някои неща де да знам
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

а тези,които ще кандидатстваме в няколко УНИ-та с тоя оригинал какво да правим?!??!Нали навсякъде ще ни го искат за класиранията!? :?
why don't you go outside and .... yourself?!
Аватар
Анастасия
От дъжд на вятър

Мнение от Анастасия »

Само на първо класиране имаш право да участваш в класиранията на всички университети, а след като то мине трябва да потвърдиш чрез дипломата оригинал къде искаш да продължат да те класират, иначе няма логика всеки да може да участва и във второ,и в трето класиране във всички университети - как иначе ще се освобождават места :)
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

2. Оригинал и копие от дипломата за завършено средно или колежанско образование. Оригиналната диплома се връща на кандидата веднага след сверяване с копието.
Изображение
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Виктория, ам това е при подаването на документите за изпитите, после като се записваш вече като излязат класиранията ти взимат оригинала...
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Ами да...
Избираш си университет, записваш се, и те ти вземат дипломата, за да не се запишеш и на други места.
В НБУ май били по друг начин нещата, но не съм се интересувала за там.
Изображение
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

Picklenose - за да участваш след първо класиране ти взимат оригинала - Чл.34. Класираните кандидат-студенти от първия етап от 8 до 10 август включително имат възможност.....
2. Да потвърдят желанието си да се обучават в СУ “Св. Климент Охридски” като попълнят декларация и депозират диплома-оригинал за средно или колежанско образование, с което запазват правото си да участват в следващите етапи на класиране.

вече го бях писала. . което значи -гледаш какви оценки имаш и избираш един.
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Victoria написа:Ами да...
Избираш си университет, записваш се, и те ти вземат дипломата, за да не се запишеш и на други места.
В НБУ май били по друг начин нещата, но не съм се интересувала за там.
Там дори като се запишеш не ти я взимат! 8)
Аватар
kleopatra87
От дъжд на вятър

Мнение от kleopatra87 »

абе хора пише класираните само за тях се отнася
може да се участва във всички класирания не само в един университет

не знам защо не се обадите по тел и ще разберете нещата защото явно от написаното не ви става ясно
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”