Претъпкан градски рейс - страшна навалица, хората са плътно притиснати един към друг.
Едно момиче казва на приятелката си:
- Май ще ставам майка...
- И кой ще е таткото?
- Не знам, не мога да се обърна да го видя.
Върви едно лайно по улицата и го среща друго:
-Ей лайно къде отиваш?
-Да обирам банка.
-Може ли да дойда с теб?
-Може идвай.
Тръгнали 2-те лайна и по пътя ги среща 3-то и по същия начин се присъединява към тях.
Продължили и по пътя ги срещнали още лайна и се присъединили и така станали тайфа от лайна на път да обират банка.
В един момент ги среща разстройството и ги пита:
-Абе лайна къде така?
-Да обираме банка.
-Може ли да дойда с вас? - попитала тя.
-НЕ! Тука сме само стегнати пичове.
А, не, не, по това време на денонощието яко изпростявам, прощавайте
Жена се прибира след работа, но позакъсняла малко и вече се стъмнило. Влиза в сумрака на подлеза, стига до средата и вижда едър мъж с разперени встрани ръце върви точно срещу нея. Жената си помислила:
-То се е видяло, че тоя ще ме изнасили,но е по-добре да му се отдам, че поне да не ме бие.
Засилила се жената срещу него, и мятайки се в обятията му, понечила да каже нещо, но в същия момент се чул страхотен трясък.Тогава мъжът викнал ядосан:
- Ууууу да еба тъпите курвииии!Вече трета вечер не мога да си занеса прозореца до вкъщи!
И един много добър и така.. тематичен:
Човек, летящ на въздушен балон, установил, че се е загубил. Той се спуснал по-ниско и забелязал на земята човек. Спуснал се още и се обърнал към него: - Простете, можете ли да ми помогнете? Аз се разбрах с един приятел да се срещнем преди час, но не знам къде се намирам сега. - Вие се намирате на въздушен балон на 3 метра от повърхността, между 40 и 42 градуса северна ширина и между 59 и 60 градуса западна дължина. - Вие сигурно сте програмист? - Да, как се досетихте? - Вие ми дадохте абсолютно точен отговор, но аз нямам никаква представа какво да правя с тази информация и все още съм се загубил. Откровено казано, вие с нищо не ми помогнахте. - А вие навярно сте мениджър? - Да, и как се досетихте? - Ами не знаете къде се намирате и накъде отивате. Издигнали сте се до тук благодарение на въздух под налагане. Дали сте обещание, което нямате представа как да изпълните, и очаквате хората, стоящи по-ниско от вас, да решат вашите проблеми. И накрая, намирате се в същото положение, в което бяхте преди да ме срещнете, но неизвестно защо, за него се оказах виновен аз.