6 неща, които мразя

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

Търговецът на кристал :) за мен думата мразя е много силна, но нека кажем,че.. извънредно се дразня :P а иначе и аз не понасям .
да се говори лошо за приятелите или родителите ми, още повече от хора, които изобщо не ги познават, които се мислят за нещо повече от тях и които презирам (и изобщо, мразя, когато чувам да говорят зад гърба на някого).
всъщност, ако трябва да изреждам какво не приемам за нормално в хората.. ще ми трябва повече от 6 ;) а за несправедливостта конкретно ще ми трябват няколко часа писане :roll:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

ам, естествено, най-мразена е лъжата... :) айде стига бе хора, (без да се заяждам) ама това е 100% естествено :arrow: клиширано... дайте по пикнатни тайни:)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

1. Мразя, когато съквартирантите забравят, че отвреме навреме трябва и да се чисти
2. Мразя да ходя по магазини с момичета
3. Мразя моментите, в които не мога да гледам от мързел
4. Мразя сенната си хрема
5. Мразя тъпите клюкарски историйки
6. Мразя у нас да има хлебарки

:wink:
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

duh_navodneniq написа:6. Мразя у нас да има хлебарки
Че какво им има на животинките? Домашни любимци :D
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

1. мразя, ама много мразя да не знам какво става - имам чувството, че в такива моменти излизам от кожата си!
2. мразя слабохарактерните хора, подмазвачи и лишени от съвест лицемери!
3. мразя да ме карат да правя нещо, което по никакъв начин не желая, независимо дали е просто да отида да купя бира - приемам го като висша форма на потъпкване на свободата ми!
4. мразя, когато някой се оплаква, без дори да се е опитал да направи нещо за себе си!
5. мразя да ми спира токът, водата, да ми забива компютърът - тогава се чувствам безпомощна!
6. мразя това, че политици и журналисти говорят така, все едно другите са дебили. И най-очевидните неща се представят с безумни клишета. Водят се някакви диалози, които като че ли съществуват в някаква друга вселена - без грам смисъл, повтарят си едно и също и никой не казва това, което мисли. Егати! Сега като се замислих - това наистина ме влудява! Може би, защото почнах да гледам сутрешните блокове :roll: :evil:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ми след като се замислих ама много сериозно, стигнах до извода, че или нищо не мразя, или не осъзнавам, че мразя :? :?
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Pimboli написа:1. мразя, ама много мразя да не знам какво става - имам чувството, че в такива моменти излизам от кожата си!
2. мразя слабохарактерните хора, подмазвачи и лишени от съвест лицемери!
3. мразя да ме карат да правя нещо, което по никакъв начин не желая, независимо дали е просто да отида да купя бира - приемам го като висша форма на потъпкване на свободата ми!
4. мразя, когато някой се оплаква, без дори да се е опитал да направи нещо за себе си!
5. мразя да ми спира токът, водата, да ми забива компютърът - тогава се чувствам безпомощна!
6. мразя това, че политици и журналисти говорят така, все едно другите са дебили. И най-очевидните неща се представят с безумни клишета. Водят се някакви диалози, които като че ли съществуват в някаква друга вселена - без грам смисъл, повтарят си едно и също и никой не казва това, което мисли. Егати! Сега като се замислих - това наистина ме влудява! Може би, защото почнах да гледам сутрешните блокове :roll: :evil:
да имах право на 12 :wink:... абсолютно съгласна, мразя ги всички тия неща, ама на прима виста ги формулирах по-общо.
Най-общо казано май мразя да ме правят на идиот под каквато и да е форма - да ме размотават, да ме лъжат, да ме подценяват, да ми обясняват като на идиот, да ме зарязват, да ме пренебрегват, да не мога да разчитам на хората около себе си... мразя усещането да трябва сама да се оправям с всичко :roll: :cry: 8)...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

попълнение- мразя да давам от себе си всичко,а човекът да не заслужава и 1/2 от това -което се случва в 99% от случаите с хората..(говоря в общочовешки план)

^PrincessA^- аз лично не мразя нито от тези неща,а по-скоро ме нараняват, правят ме безсилна и просто.. ме дразнят. така че надали всички тук буквално мразят. щом нямаш "мразенка" сподели какво те дразни :)

Pimboli написа:
5. мразя да ми спира токът, водата, да ми забива компютърът
--- е това вече го мразя :evil:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

1.Мразя да ме лъжат.
2.Мразя подмазвачи, комплексари и тем подомни нищожества.
3.Мразя да закъснявам за срещи, а се случва често.
4.Мразя, когато нямам нет.
5.Мразя ниската пътна култура на българина.
6.Мразя циганите (да не стане грешка - и циганията, и циганите)

1. и 6. съм ги сложил на тези позиции,
защото не знам кое от тях да е на първо място.
Искам също да кажа, че има още мого неща, които
трябваше да влязат тук, но тях ще ги кажа, като се
видим около изпитите :wink:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Паган написа:...3.Мразя да закъснявам за срещи, а се случва често....
уви и на мен така :roll: :oops: :oops: :oops:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

1. Мразя простотията.
2. Мразя нетактичните и несъобразителните хора, както и комплексарите.
3. Мразя да се опитват да ме правят на идиот.
4.Мразя хора интриганти, които със слухове се опитват да те скарат с най-близките ти хора.
5. Мразя сенната си хрема. (тук сме на едно мнение с duh_navodneniq :) )
6. .Мразя спанак.
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

nrggirl написа:мразя усещането да трябва сама да се оправям с всичко :roll: :cry: 8)...
Ето тук е единственото ни разминаване, понеже аз ПРЕДПОЧИТАМ да се справям сама с всичко, така съм свикнала и ми е трудно да разчитам на някого.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Pimboli написа:Ето тук е единственото ни разминаване, понеже аз ПРЕДПОЧИТАМ да се справям сама с всичко, така съм свикнала и ми е трудно да разчитам на някого.
то и в днешно време трудно се намират хора, на които можеш да разичташ :roll: :(
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

обаче като намериш, макар и трудно , такива хора знаете ли колко е хубаво усещането, че не трябва да се справяш сама и че можеш да разчиташ на някого и съответно въпросния човек пък на теб :D :D :D
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

чак да мразя ...
но не ми е приятно, дразня се и т.н. от
1.да ми се смеят
2.да ми се проваля нещо, което съм си наумила
3.да закъснявам
4.да трябва да взимам решение за друг
5.да ми взимат наготово лекции, проекти и т.н. без едно "благодаря"