Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Аз още не съм почнала да уча наистина сериозно .
За компонентите-на мен ми е най-трудна диктовката,колкото и абсурдно да звучи.Все правя някакви тъпи грешки .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Зависи кой ти я чете,бих казала...Особено след днес се убедих в това,защото една младичка и зеленичка мадама диктуваше в ПУ-то на предварителния и много не й се разбираше...
а пък в ЮЗУ-то беше пак една младичка,обаче беше егати добрата жена,сериозно ! такава добра дикция,такова разбиране,едно миличко ти говори,приспивно...
Днес като си споделяхме какво сме писали на диктовката,ми то какви ли не глупости се казаха-накрая се оказа,че най-добре са диктували мъжете.Искам да ми чете мъж следващия път
То не е до мъж/жена. Ако става въпрос, по едно време ми преподаваше един господин, който горкия такова произношение вкарваше, че по време на диктовки имаше какви ли не изцепки
Днес на изпита по английски в Пловдив ни се падна много лесна диктовка А мъжът, който ни четеше, вадеше перфектно прозиношение и максимално се изкефих понеже стоях и на 2рия ред
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
sedrik написа:Случайно някой от вас днес на изпита по Английски в Пловдив да е бил в сграда Физика - 3та аудитория?
Мммм, не знам... Аз бях във 2рата аура на университета, в новата сграда Как ти се стори изпита, между другото?
...и си се пренесла в седмото измерение.
Защо ли трябва да е аула
ауЛа омфг, дори не гледам кви глупости пиша вече...