Щях да питам и кога е откриването,но на това е отговорено
Информатика 2010-2014
Модератори: Methuselah, thegirl
-
zmeqt
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Информатика 2010-2014
Аз когато ходих да се записвам ми казаха,че трябва да си потърся там другите документи,които попълвах(студентска книжка,именник и т.н) след 15ти септември.Аз сега преди малко се връщам от там,явно улучих лошо време(първо че беше 12.30 и беше почивка и второ по-късно разбрах,че днес се записват още новоприети студенти..) и не ми се чакаше 2 часа,вероятно утре ще ида.Някой от вас да си ги е взел?Да каже дали му искат там студентската лична карта(единственото,което ми дадоха тогава),касова бележка или нещо друго от тоя сорт ?
- svetlio.pernik
- Да живей словото
- Курс: първи
то има и в ректората за всички
но незнам кой ще е толкова луд да слуша речи и такива неща два пъти 
Възможностите са брилянтно замаскирани като невъзможни ситуации!
- heihei
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/f ... ata_godina
доколкото разбрах първо в ректората се ходи уж за да се види за твоя факултет от колко часа и зала..
но си мисля че е по-добре да се иде направо в ФМИ и там се някък ще се разбере къде,кво,що .. някъде към 14h ..
доколкото разбрах първо в ректората се ходи уж за да се види за твоя факултет от колко часа и зала..
но си мисля че е по-добре да се иде направо в ФМИ и там се някък ще се разбере къде,кво,що .. някъде към 14h ..
"По-добре сам-сам,отколкото сам с някого!" 
- svetlio.pernik
- Да живей словото
ето
вече има и час в сайта на фми 14:00 на 1 октомври линка е към pdf файл би трябвало да ви го отвори
вече има и час в сайта на фми 14:00 на 1 октомври линка е към pdf файл би трябвало да ви го отвори
Ми принципно на студентските книжки има снимки. Пък и трябва да си отгатнеш името раздаването става след откриването. Предполагам че ще е към 3 щом официалната част започва в 2.
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."

13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
- svetlio.pernik
- Да живей словото
а официалната част какво ще е, речи на преподаватели и ректори или...
-
zmeqt
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Това отговор на моя въпрос ли беше ? Значи няма смисъл да ходя утре да си търся студентска книжка,те ще ми я дадат на откриването така ли да разбирам?MalUmKo написа:Ми принципно на студентските книжки има снимки. Пък и трябва да си отгатнеш името раздаването става след откриването. Предполагам че ще е към 3 щом официалната част започва в 2.
Ами не знам ако ти се ходи иди, не знам някой да си я е взимал предварително, ама може и да ги дават. Но обикновено на откриването се събират по специалности хората в някои зали и там им се раздават книжките, добра възможност да осъществиш и първия си контакт с колегите
Не че има значение така или иначе ще прекараш доста време с тях искаш или не.
Официалната част ще рече декана и зам. деканите на факултета ще дръпнат някоя и друга реч и толкова, евентуално ще има и някаква музика и така.
Официалната част ще рече декана и зам. деканите на факултета ще дръпнат някоя и друга реч и толкова, евентуално ще има и някаква музика и така.
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.

- svetlio.pernik
- Да живей словото
хубаво е да четеш какво пишат другите...
-
bubo
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
Къв е тоя зор за тая книжкаzmeqt написа:Аз когато ходих да се записвам ми казаха,че трябва да си потърся там другите документи,които попълвах(студентска книжка,именник и т.н) след 15ти септември.Аз сега преди малко се връщам от там,явно улучих лошо време(първо че беше 12.30 и беше почивка и второ по-късно разбрах,че днес се записват още новоприети студенти..) и не ми се чакаше 2 часа,вероятно утре ще ида.Някой от вас да си ги е взел?Да каже дали му искат там студентската лична карта(единственото,което ми дадоха тогава),касова бележка или нещо друго от тоя сорт ?
- Misha_Iv
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Към мен ли беше?svetlio.pernik написа:хубаво е да четеш какво пишат другите...

- svetlio.pernik
- Да живей словото
да..вече е сложен линка
- Misha_Iv
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Извинявам се, че не съм го забелязала. Ще ми простиш ли?svetlio.pernik написа:да..вече е сложен линка

- svetlio.pernik
- Да живей словото
за такова малко нещо какъв е смисъла..