Магистратура

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

First_Lady
В началото бе словото

Re: Магистратура

Мнение от First_Lady »

Victoria написа:Е, ние като се записвахме бакалаври пък все едно сме знаели кое къде е.
Какво трябва да си носиш е описано на сайта на СУ - другото ще разбереш на място. Каса има във факултета, но и семестъра можеш да си платиш побанков път.

П.П. Нямам нищо против да има повече информация, но не зависи от мен.

Абе то и аз не се записвам да уча някъде за първи път - учила съм в два университета :) . Но наистина ще е по-добре да е обяснено всичко с най-малката подробност, така че човек да е наясно още преди да отиде да се записва. Когато ходих да си подавам документи, питах охраната къде се намира съответената стая (да ме упъти, просто да не се мотая из университета) и останах много учудена като ми каза "Ами ние сме охрана, не можем да знаем къде се подават документи и къде се намира всяка една стая".
А аз не се и съмнявам, че все някак си ще се запише всеки решил, въпроса е да си спестиш цялото това лутане. В някои отношения българските държавни университети са доста назад от това, което трябва да бъдат.
Enea
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от Enea »

Ето го официалното класиране - http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... 010_2011_g
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Явно не са си оправили грешката обаче. В СТ са 24-ма сега.
Изображение
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

...
Последно промяна от slighter на 03 Апр 2011, 18:52, променено общо 1 път.
한류
malinka
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от malinka »

Да!При 3 часа чакане ,не знам какво да очакваме при такова начало .Засега не било ясно кога ще започва семестъра.Някой знае ли?
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

...
Последно промяна от slighter на 03 Апр 2011, 18:52, променено общо 1 път.
한류
hfy
В началото бе словото

Мнение от hfy »

Здравейте, тези които са се записали нека да споделят. Какви точно документи са необходими, искат ли академична справка? Записаха ли се много хора?
Enea
В началото бе словото

Мнение от Enea »

За началото на семестъра - на опашката за записване чух нещо като "откриване на 1ви октомври, начало на занятията на 4ти". На сайта на ФМИ има новина за сбирка на РСМТ също на 1ви, предполагам, че и за другите ще е тогава.

Аз искам да питам - някой получи ли потребителско име и парола за ресурсите(както пише на сайта на ФМИ)? Съвсем забравих за това, когато се добрах в стаята за записване...
malinka
В началото бе словото

Мнение от malinka »

Аз не съм получила нищо като потребителско име.
Според мен се записаха около 65 човека в събота.Имаше списък за ред пред 111 стая
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Не правят акаунтите веднага, ще получим такива по-късно.
В събота са се записали над 110 души съдейки по факултетните номера на двама колеги. Иначе наистина в списъка имаше към 65 души, но той не беше от началото на деня.
Изображение
First_Lady
В началото бе словото

Мнение от First_Lady »

Чудя се дали ще бъдем разпределени по групички за упражненията, тези които са в специалност с повечко хора? И ако повечето студенти предпочетат едни и същи курсове дали ще има някакви ограничения за бройката? Ако някой знае нещо от минали години, моля да сподели.
Enea
В началото бе словото

Мнение от Enea »

Излезе и предварителното второ класиране - тук.

Между другото, някой дали е питал защо не беше приет никой на 25то място в СТ? Аз се записах вече, но като човек с първо желание СТ, за което не ми стегнаха десетина стотни, остава едно неприятно чувство за хм, непрозрачност...
malinka
В началото бе словото

Мнение от malinka »

Енеа,не зная коя специалност си ,обаче забелязах,че някои от курсовете по СТ могат да се избират избираемо то други специалности ,така че горе главата !
Аватар
bai_Dobri
В началото бе словото
Специалност: РСМТ

Мнение от bai_Dobri »

и аз исках СТ, приеха ме РСМТ днес бях на организационната сбирка и курсовете определено са ми по-интересни от тия, които са в СТ. Просто се занимавам доста време с нещата, които преподават в СТ и не знам дали бих научил там нещо изобщо ;)
Не отваряй очите на слепеца!
malinka
В началото бе словото

Мнение от malinka »

И аз съм в РСМТ бай Добри ,но пропуснах първата среща поради най-различни причини.Мисля лично да отида на лекции на повечето курсове и да реша избираемите.
Колкото за СТ-то малко или много съм се занимавала с подобни неща ,пък и със попрочела доста.Но винаги е полезно де,най-малко да се срещнеш с преподавателя му,стила и т.н
Държа да отбележа ,че СТ ми беше второ желание.
П.П Имаш ли инфо за това какво представлява Интернет програмиране с Java?Нещо като модифицирана верися на курса на Наков ли е?
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”