Кои групи искате да изнесат концерт в БГ?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Искате ли да се върнем към темата?
Мейдън се готвят да издават албум есента, доколкото знам.. И после щяло да има турне. А както зачестиха концертите из България напоследък, може и да се надяваме на нещичко.. Дано!
PS Като става дума за Мейдън.. някой чул ли е лайв албума, дето издадоха миналата година? За Death on the Road иде реч.. На мен ми попадна сравнително наскоро, но дълбоко се впечатлих от някои от изпълненията, особено от Paschendale. Величава работа, ееей!
Up the irons!
Мейдън се готвят да издават албум есента, доколкото знам.. И после щяло да има турне. А както зачестиха концертите из България напоследък, може и да се надяваме на нещичко.. Дано!
PS Като става дума за Мейдън.. някой чул ли е лайв албума, дето издадоха миналата година? За Death on the Road иде реч.. На мен ми попадна сравнително наскоро, но дълбоко се впечатлих от някои от изпълненията, особено от Paschendale. Величава работа, ееей!
Up the irons!
Последно промяна от Тамян на 04 Юни 2006, 23:01, променено общо 1 път.
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ДаноТамян написа: Мейдън се готвят да издават албум есента, доколкото знам.. И после щяло да има турне. А както зачестиха концертите из България напоследък, може и да се надяваме на нещичко.. Дано!
Аз се надявам и на Crematory,Draconian,Nightwish,Manowar...И още много,да не ги изброявам всичките.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
ти като изслушаш и останалите дискове имам чуството че ще се увели4и списъкаnightwish написа:
Дано![]()
![]()
!
Аз се надявам и на Crematory,Draconian,Nightwish,Manowar...И още много,да не ги изброявам всичките.
И на малките маждрамуняци от Рамщайн не бих им се обидил ако решат да понаминат да ме уважат.
Иначе >>> Thyrfing, Moonsorrow, Moonspell, Vreid, Menhir в добавката към ве4е изброените
А дано !Berserker написа: Moonspell
Иначе и за Меноуор се моля , ама така или иначе ще ги гледам в Чехия таз година,нема да стоя да ги чакам ! И Гардиън че ги глъодам у Сръбско....Няма да е лошо Димму Боргир да довтасат.
Искам МНОГО Върджин Стийл.

Жалко....

故失道而后德 ,失德而后仁 , 失仁而后义 , 失义而后礼 。
Концерт на Behemoth или Marduk ? Нее, твърде хубаво за да е истина.
Satyricon щяха да идват 2003 заедно с Nocturno Culto и Fenriz от Darkthrone, но в последния момент се оказало, че вместо тях ще свирят Primordial. Лошо няма де ... A Journey's End е най-добрия им албум
Та ... имам някакви надежди за Morbid Angel и Amon Amarth , но не зависи само от мен. Пък дано успея да видя и Opeth.
Даже като се замисля много бих искал и концерт на Blind Guardian
Много любима група ... 
Satyricon щяха да идват 2003 заедно с Nocturno Culto и Fenriz от Darkthrone, но в последния момент се оказало, че вместо тях ще свирят Primordial. Лошо няма де ... A Journey's End е най-добрия им албум
Та ... имам някакви надежди за Morbid Angel и Amon Amarth , но не зависи само от мен. Пък дано успея да видя и Opeth.
Даже като се замисля много бих искал и концерт на Blind Guardian