Шантави сънища

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури
Курс: втори

Re: Шантави сънища

Мнение от chaplata »

Старите градски песнииии :mrgreen: "Аз съм Гошо хубавеца вечния ерген....тататам"

Тази нощ е за мен шестата поред, в която сънувам нещо свързано с градски транспорт. чудна работа :roll:

Този път съм рекламаджия и облепям едно метровагонче от старите с жълто-оранжево ПВЦ фолио. Интересното е, че действието се развива в гигантска католическа катедрала (нещо като Св. Петър). Аз съм във вагончето, като странното е, че фолиото го лепя от вътре - по вратите, зад седалките, по тавана. И най-шантавото - рекламата беше на кренвирши Тандем, а логото представляваше бяла мечка, която си е натикала главата в пясъка като щраус :lol: :mrgreen:
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

ей преди малко сънувах две катастрофи в метрото,голямо реалити..
memento mori
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

chaplata написа:И най-шантавото - рекламата беше на кренвирши Тандем, а логото представляваше бяла мечка, която си е натикала главата в пясъка като щраус :lol: :mrgreen:
:JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical:

Човеко.. :lol:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
_Lina_
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от _Lina_ »

От няколко дни сънувам, че съм зам. декан на ЮФ :shake:s
А аз дори не уча там :sweat:s Мисля следващият път да поискам да се сменя с някого и да си взема ФМИ за мен
ИзображениеИзображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Аз пък преди малко сънувах някаква голяма тъпотия, но пък беше супер реална.
Гледам си notifications във Фейсбуук и виждам, че един човек, с когото се познавам в риъла, но не сме приятели във Фб и нямам намерение да му искам "приятелство", е писал на стената на някаква група (нещо за любов беше, но й забравих пълното име). И на мен ми стана странно, че получавам съобщение, при условие, че с него и в съня ми не бяхме приятели.
Ама реших да погледна кво толкова е писал - не беше нищо съществено, обаче се ядосах, че е влизал във ФБ, а не ми се е обадил (wtf? нали не сме приятели и без това?) и установих, че това е група, към която някога и аз съм се присъединила, но са й сменили името. И тръгнах да се разправям с админите защо са я прекръстили, и се звънна на вратата.
Пратих майка ми да отвори, като й казах, че съм заета - и тя отваря и ми вика: "Ели, за тебе е". Аз излизам и гледам някакви полицаи. И ме прибраха - така и не разбрах за какво, всъщност, щото се събудих, но на единият полицай малкото му име беше Станимир, това си спомням. :(
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

аз последно сънувах, че плувам в един басейн с парчета изкъртен бетон във водата :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър

Мнение от The_Viper »

Borisg написа:аз последно сънувах, че плувам в един басейн с парчета изкъртен бетон във водата :shock:
Мокри сънища...? :lol: :P
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

The_Viper написа:
Borisg написа:аз последно сънувах, че плувам в един басейн с парчета изкъртен бетон във водата :shock:
Мокри сънища...? :lol: :P
В технически смисъл - да. 8)
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

сънувах че плувам първокласно.. а всъщност и грам не мога и мисля,че трябва да се науча :lol:
memento mori
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

споко, и аз не мога... ама си сънувам :lol:
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури
Курс: втори

Мнение от chaplata »

Тази нощ сънувах цял филм, на някои места беше забавно, но като цяло си беше яка боза.

Отидох аз на лекция по документално кино с колегите си от НБУ. Всеки показваше някакво филмче, а на мен ми звънна внезапно телефона - една преподавателка да пита какво става с моя филм, аз виках "Скоро, госпожо, скоро". И тя ми затвори :mrgreen:
По незнайни причини (вече се беше смрачило) на всички ни се доспива. Отидохме да спим в "спалната" зала на НБУ - с легла навсякъде, приличаше на хостел. Леглата обаче не достигнаха и трябваше да спим по двама на легло. И на мен ми се падна да спя с една чернокоса, общо взето едра колежка :drunken: Викам еми хубаво, дай ще спим на двата края на леглото, че да не стане нещо. Да-да! Тя явно си ме беше харесала, та още веднага усетих езиче по врата :cyclopsani: Опитах се да й обясня, че съм зает, че си имам гадже ала бала, и да се измъкна от леглото, но тя си сложи крака на корема ми 8) Май сънят щеше да "излезе в съвсем друга посока" :mrgreen: :oops: , но звънна звънец, като в училище и, пак с колегите, се оказахме в трамвай 7 към Борово (ей, тия трамваи и насън не ме напускат :cheers: )
Оказа се, че отиваме на лекция по анализ на българското кино, която се провеждаше в бившето ми училище (48-мо). Не само това, но и в кабинета по биология! Всичко тук беше като наистина, само дето сега ми се виждаше далеч по-малко. С един колега решихме да бягаме от лекцията, и отидохме в нещо като град Пиза :shock: Само че нямаше наклонена кула, а наклонен мол (!) И всички се снимаха пред наклонения стъклен мол :lol: :lol: Ние пък с него си седяхме на една ограда, пиехме бира и гледахме местният градски транспорт. Там линиите бяха с римски числа - примерно линия 12 се пишеше ХІІ. Отнякъде долетя мазна чалга, ние се възмутихме и се озовахме на пазара Ситняково :!:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Наклонен стъклен мол :lol: :lol: :lol:
Е не!!! :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

chaplata написа:И на мен ми се падна да спя с една чернокоса, общо взето едра колежка :drunken: Викам еми хубаво, дай ще спим на двата края на леглото, че да не стане нещо. Да-да! Тя явно си ме беше харесала, та още веднага усетих езиче по врата :cyclopsani: Опитах се да й обясня, че съм зает, че си имам гадже ала бала, и да се измъкна от леглото, но тя си сложи крака на корема ми 8)
Хах, знаех си аз, че ти си виновен да сънувам тролеи, но не предполагах за скритото им значение :lol: :
"Тролей в съня означава, че връзките и контактите, на които разчиташ, са доста несигурни и нестабилни." :P :P
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
darky
Пишеща машина
Специалност: НУПЧЕ
Обратна връзка:

Мнение от darky »

сънувах как отивам на лекции, но нямам чанта и се налга да взема дамската чанта на една моя колежка. Слагам си аз нещата вътре и всичко е ок, пътувам си като първия пич, но се губя ( озовавам се в Хасково ) (WTF?) намирам една пещера, защото бях в няква горичка близо до града, и влизам в нея. Преди да се стъмни наредих три парчета бекон пред пещерата за да не ме изядат мен кучетата,койотите,мечките и квото още там броди в тея покрайнини. Добре ама като легнах ме събуди някакъв шум, гледам едно куче тича надолу по склона захапало бекона и както прескача едно паднало дърво чувам как месото тик-така в устата на кучето и то се пръска на парчета. Лягам пак и ме събуди една муха ( от тези досадните дето само ти кацат по всеки открит крайник и така докато не станеш и не я размажеш ) тя ме помоли да й завия едно за във вкъщи и си тръгна.
Станах си аз сутринта и тръгвам все още на лекции с тази чанта и стигам до най-големия мравуняк на света, където мравките си правят блокове с размерите на мини ван. Смалявам се в подходящи размери за да се впиша в талпата и к'во става, гледам пред града някакви порти, които до тях е пълно с некролози ( всичките на "педагози" ( явно има нещо общо със специалността ми) ). Но пък имаха много симпатични къщички и с много зеленинка. В края на краищата се оказва,че съм отивал там да заместа един от всичките умрели мравки-учители.. но всичко свърши с алармата на телефона.
Изображение
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Сънувах няква котка-медсестра.... втф!!!
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”