Прекъсване - 2-ри семестър не съм ходил на лекции
Модератор: sientelo
Прекъсване - 2-ри семестър не съм ходил на лекции
Имам едно въпросче...значи студент съм 1 курс биотехнологии и общо взето втория семестрър въобще не ходих на даскало,т.е. няма да взема заверки.Мога ли да прекъсна или нещо такова и догодина да продължа от втори семестрър? Платил съм си таксата за втория семестрър,но не съм ходил! Моля,кажете какво трябва да правя,къде да ходя,какво да питам и така.....
?
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
можеш да прекъснеш, но при какви условия най-добре питай в канцеларията си.....също така виж дали не можеш да си вземеш някак заверките, някой преподаватели са благосклонни... иначе ако прекъснеш май тр да е за една година.....
а за повтаряне...не съм сигурен. Прегледай постовете в р-л Студенти, там има подобни теми, за прекъсването...
а за повтаряне...не съм сигурен. Прегледай постовете в р-л Студенти, там има подобни теми, за прекъсването...
:(
Прегледах форума и нищо не успях да намеря:(Интересно ми е дали мога да продължа втория семестър,имам 2 изпита от първия семестър,които предполагам няма да има проблеми да взема на есен...след това да изчакам първия семестър и да се включа в учението направо от втори семестър?!Тва ми е питанката:)