Образователни технологии, други курсове и частни уроци

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Образователни технологии, други курсове и частни уроци

Мнение от _sonrisa_ »

bocca написа:Да, права си! Има някои разминавания, но все пак авторите са абсолютно едни и същи, което е добре. Явно пак ще падат размисли :)
Те авторите естествено, че са едни и същи ( като изключим Багряна, която в СУ не се изисква). Просто за матура ти трябват много по-малко произведения :)
dianavk
В началото бе словото

Мнение от dianavk »

Какво ще кажете за школа "Елина"
dianavk
В началото бе словото

Мнение от dianavk »

Хайде помогнете. Къде да подготвям АЕ - в ОТ, в курсовете към СУ, Елина, Интерлогус.... направо тотално съм объркана.....
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от Lithium »

dianavk написа:Хайде помогнете. Къде да подготвям АЕ - в ОТ, в курсовете към СУ, Елина, Интерлогус.... направо тотално съм объркана.....
ОТ 100 %,няма да сбъркаш
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аватар
oninkaa
В началото бе словото
Специалност: Европеистика
Курс: първи

Мнение от oninkaa »

Здравейте! Аз мога да изразя впечатленията си от ОТ, тъй като там съм ходила на уроци и смятам,че наистина фирмата е много добра! И в 7ми клас се подготвях там, и в 12ти - и не съжалявам! 2 години ходех там пък само на поддържащо ниво по език и пак бях мн доволна! Познавам голяма част от преподавателите и мога да кажа, че са високо квалифицирани и определено знаят как да си вършат работата! При усилие и от страна на ученика резултатите не закъсняват ;) Успех на всички с кандидатстването :))
Не ме интересува, когато хората говорят зад гърба ми - аз знам, че винаги ще съм пред тях ;)
koki
В началото бе словото

Мнение от koki »

yanislava_kirilova написа:
dianavk написа:Хайде помогнете. Къде да подготвям АЕ - в ОТ, в курсовете към СУ, Елина, Интерлогус.... направо тотално съм объркана.....
ОТ 100 %,няма да сбъркаш
и аз съм на мнение че най-добрите са Образователни технологии, аз кандидатствах миналата година с математика и преди да попадна в образователните минах къде ли не....оказа се че всички други са въздух под налягане, да не говориме че освен ОТ всички други са дребни фирмички, които май не знаят какво точно да правят, ...е аз кандидатсвах с математика и препоръчвам госпожа Любка Раденкова, тя работи в екип с още една госпожа и ако не се бях озовала там сигурно сега нямаше да съм студентка :)))))) успех на всички
dianavk
В началото бе словото

Мнение от dianavk »

Препоръчайте ми някой добър преподавател по АЕ в ОТ
Аватар
Звездица
Пишете, о, братя

Мнение от Звездица »

Аз тръгвам на математика в "Елина", попаднах на много добри отзиви.
Ще споделя мнение като ми сложат фунията на главата. :mrgreen:

Ммм dianavk, не мога да ти кажа нищо за ОТ, но съм ходила на две места на курсове по английски. Те обаче подготвяха за FCE и CAE и не знам до колко това има общо с това, което ти трябва, но все пак... На FCE ходих в Училища за Европа, а на CAE - в АВО Бел. От всички курсове по английски, за които знам (в Британика имам много познати, които само се оплакват), в АВО-то са най-качествени. Там определено се интересуват какво ще постигнеш и не са толкова настървени да ти вземат парите и после да се оправяш както си знаеш, и преподаването и атмосферата - всичко е много по-добре.
Не знам там дали имат курс, който да ти свърши работа на теб, но може да попиташ. И за частни уроци не знам дали организират, но и това може да питаш.
Надявам се нещо от това да ти помогне. (:
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
dianavk
В началото бе словото

Мнение от dianavk »

Аз реших в ОТ, дано не съм сгрешила. На презентацията много ми допаднаха. Стори ми се, че имат голям хъс за работа, дано не е било само реклама. То след време ще си покаже. Успех на всички.
Аватар
lindorcheto
От дъжд на вятър
Специалност: Славянски филологии
Курс: първи

Мнение от lindorcheto »

Искам да започна кандидат-студентски курс по английски в ОТ(засега оттам получавам най-добри препоръки и впечатления)...Тъъ,в по-задните страници видях,че за този курс препоръчвате Галя.Тя все още ли е в ОТ и ако може да ми дадете повечко информация за нея или някой друг добър учител по английски в ОТ?Иначе разгледах сайта на фирмата,но не можах да се ориентирам какви са цените? :?:
Славянски филологии - І курс
^ http://www.facebook.com/#!/groups/235119629870389/ ^
scared
В началото бе словото

Мнение от scared »

lindorcheto написа:Искам да започна кандидат-студентски курс по английски в ОТ(засега оттам получавам най-добри препоръки и впечатления)...Тъъ,в по-задните страници видях,че за този курс препоръчвате Галя.Тя все още ли е в ОТ и ако може да ми дадете повечко информация за нея или някой друг добър учител по английски в ОТ?Иначе разгледах сайта на фирмата,но не можах да се ориентирам какви са цените? :?:
Един предмет в ОТ струва 910 лв.
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

lindorcheto написа:Искам да започна кандидат-студентски курс по английски в ОТ(засега оттам получавам най-добри препоръки и впечатления)...Тъъ,в по-задните страници видях,че за този курс препоръчвате Галя.Тя все още ли е в ОТ и ако може да ми дадете повечко информация за нея или някой друг добър учител по английски в ОТ?Иначе разгледах сайта на фирмата,но не можах да се ориентирам какви са цените? :?:
Прегледай всички мнения за нея от предишните години и няма да се колебаеш повече! Можеш просто да идеш да я видиш и след две минути ще се убедиш че всичко написано е абсолютно вярно.Успех! :salute:
P.S. Може също да се види в Google темата Добър учител по английски - ще се изненадаш да видиш познато име!
_Aftershock_
В началото бе словото

Мнение от _Aftershock_ »

За АЕ в ОТ ви препоръчвам Галя Ангелова, готвих се при нея и съм изключително доволен, няма да съжалявате :)
dianavk
В началото бе словото

Мнение от dianavk »

АЕ в ОТ при Елена Стефанова, моля дайте мнение?
lalgol
В началото бе словото

уроци

Мнение от lalgol »

Преподавател дава уроци на кандидатстуденти по математика и физика, и на студенти по висша математика 1ви,2ри курс. за контакт: 0889680726
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”