Условията в повечето случаи са приемливи... Само дето няма топла вода... Ама тва са бели кахъри...
Аз лично съм от късметлиите в 41 блок, които имаме вода, но не е нормално в 21 век да се къпем с кофи, легени и бързовари...
Как са условията в общежитията на СУ?
Re: Как са условията в общежитията на СУ?
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Бели кахъри, защото все още е сравнително топло.. ама ако не я пуснат скоро, есента/зимата ще е много забавно 
Elämää täytyy rakastaa ^^
Не си усетил сарказма в думите ми...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Сигурно е заради интонацията 
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
-
Becksy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
- Курс: първи
morfei написа:Първо класиране за първокурсници няма. Единствения й вариант е да се пробва на индивидуално класиране. Трябва да отиде в Комисията по настаняване и да подаде молба.
Хора,благодаря много!А възможно ли е студент от УАСГ да вземе стая в общежитие на СУ?И може ли също двама души,студенти,които нямат брак ,да живеят в някаква семейна стая?The Darkness Within написа:Може да подаде документи и за трета класация, която е по социални критерии. Не съм сигурна какви точно критерии има, но на uni-campus.net има качени правилниците, всичко е обяснено подробно
Иначе ако не стане на трета класация - индивидуалната
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Ако сте брат и сестра или сестри или братя и единия е от СУ, може да. Отговора е и за двата въпроса.
Компютърни науки 1 курс
-
Becksy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Неформално образование
Аз за едни мои приятели питам-момиче и момче и са си гаджета,но нямат брак.Момичето учи в СУ първа година,философия,а момчето в УАСГ,архитектура,последна година.Просто искам да им помогна,но не знам и аз нещата как стават точно.На момичето не и достигна за второто класиране (нали при първокурсниците няма първо класиране)-тя има успех 5.07,а минималният е 5.20.Изобщо има ли някакъв шанс да вземат стая някъде,било то обща ,или в различни блокове?morfei написа:Ако сте брат и сестра или сестри или братя и единия е от СУ, може да. Отговора е и за двата въпроса.
Щом за нежни думи вече късно е,идва ред на...мръсните!
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Не, няма как да стане ако не са женени.
Компютърни науки 1 курс