Това е напълно безсмислено, тъй като прагът който ще дойде така или иначе няма да падне под едно 5,80 в някои факултети.Идеята е, както се написа и по- горе, да се подават молби за класация само на хора с успех 5.50 и нагоре..
----------------------------------
Разбирам, че повечето хора тук искат да взимат големи суми, но само за около 5% от хората. Аз обаче искам всеки, който заслужава да взима нещо. Всеки с над 5,50 си къса гъза от учене. Всеки над 5.50, който остане на нулата е ощетен, всеки между 5.50 и 5,80 във факултети като нашия трябва да искат решение, което им дава нещо, зашотот го заслужават.
В края на краищата не съм аз човека който решава. Дадох ви лесно и честно за всеки скъсал си гъза от учене решение. Приятелити ми в чужбина ми се смеят като чуят какви абсурдни резултати се искат за стипендия, едва ли не само пълно 6.00 захапва нещо от кокала.
Интересно ми е да чуя вашите решения.
Не смятам да споря с вас, нито да се натискам зад варианта си (който си е най-честен), все пак не съм от хората, които им е задължение да облагодетелстват студентите в университета.
Най-добрият вариант си остава този, който дава по нещо, на повече, които заслужават, за разлика от този, който ще даде много на единци.