Циганският расизъм

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
Гуньо Простия
Пишете, о, братя

Re: Циганският расизъм

Мнение от Гуньо Простия »

Deschain написа:Как безплатен ток и вода...откъде пари...
От намаляването на разходите за полиция,за социални помощи,за възстановяване на щети от кражби на инфраструктура и за затвори,които сега се правят заради ромите.
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."
Изображение
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

Тези пари за образование трябва да отидат, циганите да се хващат да работят и да се оправят. Да ги научат да плетат примерно...
Аватар
Illuminati
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно Инженерство
Курс: втори

Мнение от Illuminati »

Относно циганите, трябва да се въведе специално законодателство, което да ги осъжда на продължително време физически труд (може и умствен, ако им е по силите). Според мен трябва да се направят специални затвори-заводи, където под строга охрана провинилите се да изработват своята вина :)
Не бре, как ще се влиза с тройка в СУ... няма такова нещо :roll:
Facebook
Софтуерно Инженерство - 3 курс
4 year is loading... but high chance of throwing an exception
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Аз викам теб да те осъдим на принудителен умствен труд. Току виж дало резултат. :mrgreen:
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

pora_e_priqtel написа: осъдим на принудителен умствен труд.
Гениално ! :lol: С масовост на тая идея току-виж потръгнали нещата. :bounce:
Изображение
steamer
Драскач
Специалност: Стопанско управление с английски език
Курс: трети

Мнение от steamer »

На вас частта с принудителния физически труд може и да ви е смешна, но аз лично не виждам друго адекватно наказание за дребните битови престъпления.
Humanism is death disguised as life.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Идеята не е смешна и се прилага, само че не знам в какви точно случаи. Аз я обмислям като вариант за намиране на полезно приложение на скиновете, като взема властта :mrgreen:
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър

Мнение от necrozis »

Абе вие не разбирате ли какво става... те ни завладяват постепенно... след 20 години ще има задължителен цигански език в училищата, а след още 20 българите ще сме малцинство...
Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Мнение от WeeDichou »

necrozis написа:Абе вие не разбирате ли какво става... те ни завладяват постепенно... след 20 години ще има задължителен цигански език в училищата, а след още 20 българите ще сме малцинство...
Съмнявам се, че дори най-дълготрайните планове на един циганин надвишават 24 часа...
:JC_spliff:
steamer
Драскач

Мнение от steamer »

Не всяко развитие е резултат от план.
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

necrozis написа:Абе вие не разбирате ли какво става... те ни завладяват постепенно... след 20 години ще има задължителен цигански език в училищата, а след още 20 българите ще сме малцинство...
Ами почвай да правиш малки българчета - хем забавно, хем ще помогнеш да се справим с циганския проблем.
Изображение
Аватар
BBM
От дъжд на вятър

Мнение от BBM »

Аз не мога да повярвам какво чета!!! Как може да твърдите, че циганите и българите са от една и съща раса? Това е обидно! Българин не би трябвало да защитава циганин, защото мозъка на "рома" е устроен по много по-различен начин от този на нормалния човек, а и циганина ще те предаде при първа възможност ( с много малки изключения). Както знаете за циганина е гордост да краде, да бие и т.н. ( за кардерашите по-точно ), което значи, че те не могат да функционират нормално в едно общество, не могат да бъдат полезни, а само във вреда на нормално живеещите хора. Проблемът идва от там, че българите не сме единни (предполагам, че този факт е отбелязван често вв тази тема), а и, също така, от тези, които ги защитават и контролират за лични потребности ( избори, полит. сила и т.н. ).
Аз не съм расист, въпреки че България се опитва да ме превърне в такъв. Давам примери-клишета, и си задавам въпроса какво става в тази прекрасна страна? Защо като циганина се вози без билет в трамвая никой не го закача, а българина са готови да го пребият? Защо българите могат да плащат ток и вода и т.н. ,а циганите не? Защо 30-40 разгневени цигани могат да насекат един човек с брадва и да няма съд за тях?
Изображение
steamer
Драскач

Мнение от steamer »

Как може да твърдите, че циганите и българите са от една и съща раса?
Защото е вярно?
Което не означава, че между отделните подгрупи в тази раса няма огромни културни, че даже и генетични разлики.
Аватар
BBM
От дъжд на вятър

Мнение от BBM »

steamer написа:
Как може да твърдите, че циганите и българите са от една и съща раса?
Защото е вярно?
Което не означава, че между отделните подгрупи в тази раса няма огромни културни, че даже и генетични разлики.
Да, може да го пише в учебниците и да е казвано от специалисти, но за мен циганите са си съвсем отделна раса, защото еквивалент на техния "вид" няма!
Но това не е важно, това са дребнави спорове, а и аз си държа на мнението, въпреки че според учебниците може и да не е вярно това, което пиша. Важното е, че в близкото бъдеще ще настъпи война заради етническото напрежение (знам, че се изказвам рязко, но със сигурност това е вероятното развитие на събитията в България). А и нашият път към света на малцинствата ще започне много скоро, защото и политиците и ние го позволяваме.
Изображение
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

BBM написа:Да, може да го пише в учебниците и да е казвано от специалисти, но за мен циганите са си съвсем отделна раса, защото еквивалент на техния "вид" няма!
Но това не е важно, това са дребнави спорове, а и аз си държа на мнението, въпреки че според учебниците може и да не е вярно това, което пиша.
Плюеш на учените, ти си знаеш най-добре, така ли....как да те приемаме насериозно ??
А и нашият път към света на малцинствата ще започне много скоро, защото и политиците и ние го позволяваме
В европейски смисъл сме малцинство. :scratch:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “България”