От намаляването на разходите за полиция,за социални помощи,за възстановяване на щети от кражби на инфраструктура и за затвори,които сега се правят заради ромите.Deschain написа:Как безплатен ток и вода...откъде пари...
Циганският расизъм
- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
Re: Циганският расизъм
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."

- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Тези пари за образование трябва да отидат, циганите да се хващат да работят и да се оправят. Да ги научат да плетат примерно...
- Illuminati
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно Инженерство
- Курс: втори
Относно циганите, трябва да се въведе специално законодателство, което да ги осъжда на продължително време физически труд (може и умствен, ако им е по силите). Според мен трябва да се направят специални затвори-заводи, където под строга охрана провинилите се да изработват своята вина 
Не бре, как ще се влиза с тройка в СУ... няма такова нещо
Facebook
Софтуерно Инженерство - 3 курс
4 year is loading... but high chance of throwing an exception
Софтуерно Инженерство - 3 курс
4 year is loading... but high chance of throwing an exception
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Аз викам теб да те осъдим на принудителен умствен труд. Току виж дало резултат. 
Гениално !pora_e_priqtel написа: осъдим на принудителен умствен труд.

-
steamer
- Драскач
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: трети
На вас частта с принудителния физически труд може и да ви е смешна, но аз лично не виждам друго адекватно наказание за дребните битови престъпления.
Humanism is death disguised as life.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Идеята не е смешна и се прилага, само че не знам в какви точно случаи. Аз я обмислям като вариант за намиране на полезно приложение на скиновете, като взема властта 
Абе вие не разбирате ли какво става... те ни завладяват постепенно... след 20 години ще има задължителен цигански език в училищата, а след още 20 българите ще сме малцинство...
Съмнявам се, че дори най-дълготрайните планове на един циганин надвишават 24 часа...necrozis написа:Абе вие не разбирате ли какво става... те ни завладяват постепенно... след 20 години ще има задължителен цигански език в училищата, а след още 20 българите ще сме малцинство...

Ами почвай да правиш малки българчета - хем забавно, хем ще помогнеш да се справим с циганския проблем.necrozis написа:Абе вие не разбирате ли какво става... те ни завладяват постепенно... след 20 години ще има задължителен цигански език в училищата, а след още 20 българите ще сме малцинство...

- BBM
- От дъжд на вятър
Аз не мога да повярвам какво чета!!! Как може да твърдите, че циганите и българите са от една и съща раса? Това е обидно! Българин не би трябвало да защитава циганин, защото мозъка на "рома" е устроен по много по-различен начин от този на нормалния човек, а и циганина ще те предаде при първа възможност ( с много малки изключения). Както знаете за циганина е гордост да краде, да бие и т.н. ( за кардерашите по-точно ), което значи, че те не могат да функционират нормално в едно общество, не могат да бъдат полезни, а само във вреда на нормално живеещите хора. Проблемът идва от там, че българите не сме единни (предполагам, че този факт е отбелязван често вв тази тема), а и, също така, от тези, които ги защитават и контролират за лични потребности ( избори, полит. сила и т.н. ).
Аз не съм расист, въпреки че България се опитва да ме превърне в такъв. Давам примери-клишета, и си задавам въпроса какво става в тази прекрасна страна? Защо като циганина се вози без билет в трамвая никой не го закача, а българина са готови да го пребият? Защо българите могат да плащат ток и вода и т.н. ,а циганите не? Защо 30-40 разгневени цигани могат да насекат един човек с брадва и да няма съд за тях?
Аз не съм расист, въпреки че България се опитва да ме превърне в такъв. Давам примери-клишета, и си задавам въпроса какво става в тази прекрасна страна? Защо като циганина се вози без билет в трамвая никой не го закача, а българина са готови да го пребият? Защо българите могат да плащат ток и вода и т.н. ,а циганите не? Защо 30-40 разгневени цигани могат да насекат един човек с брадва и да няма съд за тях?

-
steamer
- Драскач
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: трети
Защото е вярно?Как може да твърдите, че циганите и българите са от една и съща раса?
Което не означава, че между отделните подгрупи в тази раса няма огромни културни, че даже и генетични разлики.
Humanism is death disguised as life.
- BBM
- От дъжд на вятър
Да, може да го пише в учебниците и да е казвано от специалисти, но за мен циганите са си съвсем отделна раса, защото еквивалент на техния "вид" няма!steamer написа:Защото е вярно?Как може да твърдите, че циганите и българите са от една и съща раса?
Което не означава, че между отделните подгрупи в тази раса няма огромни културни, че даже и генетични разлики.
Но това не е важно, това са дребнави спорове, а и аз си държа на мнението, въпреки че според учебниците може и да не е вярно това, което пиша. Важното е, че в близкото бъдеще ще настъпи война заради етническото напрежение (знам, че се изказвам рязко, но със сигурност това е вероятното развитие на събитията в България). А и нашият път към света на малцинствата ще започне много скоро, защото и политиците и ние го позволяваме.

Плюеш на учените, ти си знаеш най-добре, така ли....как да те приемаме насериозно ??BBM написа:Да, може да го пише в учебниците и да е казвано от специалисти, но за мен циганите са си съвсем отделна раса, защото еквивалент на техния "вид" няма!
Но това не е важно, това са дребнави спорове, а и аз си държа на мнението, въпреки че според учебниците може и да не е вярно това, което пиша.
В европейски смисъл сме малцинство.А и нашият път към света на малцинствата ще започне много скоро, защото и политиците и ние го позволяваме