Не бих се подложил на такова ужасно самоизтезание!atanas_tsankov написа:Пуснете си James Blunt - You're Beautiful и oбщо взето that pretty much sums it up.
Не ме интересува...
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Re: Не ме интересува...
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Yours truly.The Stig написа:4asovoi написа:44 people should си ебат майката ньедна!!!!
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
- Курс: първи
Да, щото твойто мнение е най-правилното и ако някой не харесва същите неща, значи е малоумен 
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Деца, имате си лични съобщения. Под клипчето в Youtube също има опция за коментари. Мерси.
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
Коментарите в ютубата са си за ютубата. Ти си пуснал цяла тема тук, значи ще се коментира, докато някой мод я локне.
Ето, подлагайки клипа на строг рационален анализ, искам питам следното: Тъжният пич, защо стои като препариран пред витрината на заведението и само си фантазира, докато гледа девойката, която седи сама на масата? Той да не е в трети клас? Да влезе в бара, да си викне едно уиски и да попита девойката дали иска да я почерпи с нещо... пък тя ако върже - върже, ако не върже - пак няма лошо. Ще пие още едно уиски човекът... то в такъв дъжд, к'во друго да прави?!
Ето, подлагайки клипа на строг рационален анализ, искам питам следното: Тъжният пич, защо стои като препариран пред витрината на заведението и само си фантазира, докато гледа девойката, която седи сама на масата? Той да не е в трети клас? Да влезе в бара, да си викне едно уиски и да попита девойката дали иска да я почерпи с нещо... пък тя ако върже - върже, ако не върже - пак няма лошо. Ще пие още едно уиски човекът... то в такъв дъжд, к'во друго да прави?!
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Хм, може би ако успееш сам да си отговориш на този въпрос, ще разбереш в какво се крие очарованието на клипа.вечен студент написа:Тъжният пич, защо стои като препариран пред витрината на заведението и само си фантазира, докато гледа девойката, която седи сама на масата?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
- Курс: първи
Защото мечтите му, които са представени в контраст с реалността, са най-красивото, което може да му се случи... Той избира пътя на красивото, на мечтаното, на невъзможното. Предпочита този момент да бъде безкраен, защото е идеален. Въпреки, че е само в мечтите му, той изживява истинско щастие и не иска да го губи... като тя му проговори с мъжки глас, примерно 
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Аз пък имам друг въпрос - като го задаваш това питане, отбелязваш ли факта, че ако махнем забавянето на скоростта на клипа, цялото му действие се развива в под 5 секунди?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да не говроим, че, както вече казах, клипът свършва незавършено. Мъжът нито се обръща, нито си тръгва.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мъжът чака да пресе улицата, за бога 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Illuminati
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно Инженерство
- Курс: втори
Да ама в реалността, жената минаваща през стъклото и мъжът блъснат от колата, ще има доста кръв докато се стигнат.FloWersOfEviL написа:Да не говроим, че, както вече казах, клипът свършва незавършено. Мъжът нито се обръща, нито си тръгва.
Иначе е готино послание, щастието може да бъде изживяно за по-малко от секунда, може да бъде само среща на погледите между мъж и жена. И накрая се появява реалността, която казва "ами после?". (Колата отминава пред него накрая на клипа, моментът е пропуснат!) Кое от двете ще оцениш повече (реалността или фантазията) е важното.
Не бре, как ще се влиза с тройка в СУ... няма такова нещо
Facebook
Софтуерно Инженерство - 3 курс
4 year is loading... but high chance of throwing an exception
Софтуерно Инженерство - 3 курс
4 year is loading... but high chance of throwing an exception
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За съжаление реалността рядко може да бъде толкова красива, колкото фантазията... 

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хм, аз на сблъсъка с колата гледам по-скоро като на метафора, отколкото на кола, която би го блъснала, щото блее.
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
Добре, че тоя човек не живее в София, защото ако така се разсейва по нашите улиците, ще го отнесе някоя пияна и нашмъркана мутра с джип или някое пернишко гъзе с раздрънкан Голф. 
е що да не е .. на човека просто не му се мре .. ще си пресече като пич като мине колата после ще строшат кревата с девойкатаMidwinterSun написа:За съжаление реалността рядко може да бъде толкова красива, колкото фантазията...