8-ми Декември 2009
-
Spike
- В началото бе словото
- Специалност: Балкан-турист
- Курс: първи
Re: 8-ми Декември 2009
Болшинството ще сме на Банско това е ясно. Ще видим как ще дойде. 
-
LoyalTravel
- В началото бе словото
Свободни места към момента:
- Хотел "Свети Георги", Боровец
- Хотел "Ледени Ангели", Боровец
- Хотел "Бор", Боровец
- Хотел "Финландия", Пампорово
- Хотел "Зора", Пампорово
- Хотел "Луксор", Смолян
- Хотел "Елица", Банско
- Хотел "Вихрен Палас", Банско
- Хотел "Свети Иван Рилски", Банско
- Хотел "Премиер", Банско
- Хотел "Casa Volley", Дряново
- Почивна база "Шипково", Шипково
- Хотел "Момина Крепост", Велико Търново
- Хотел "Свети Георги", Боровец
- Хотел "Ледени Ангели", Боровец
- Хотел "Бор", Боровец
- Хотел "Финландия", Пампорово
- Хотел "Луксор", Смолян
- Хотел "Елица", Банско
- Хотел "Вихрен Палас", Банско
- Хотел "Свети Иван Рилски", Банско
- Хотел "Премиер", Банско
- Почивна база "Шипково", Шипково
- Хотел "Момина Крепост", Велико Търново
-
LoyalTravel
- В началото бе словото
В хотели "Бор", "Ледени Ангели", "Момина Крепост" вече няма свободни места.
-
Teddy House Hotel
- В началото бе словото
- Специалност: BA
Хотел-механа "Теди Хаус" е разположен в гр.Банско в непосредственна близост до центъра на града.
Комплексът се състои от 7 мезонета и 25 единични и двойни стаи , обзаведени удобно и уютно.Помещенията разполагат с баня и тоалетна,кабелна телевизия, централно отопление и мини бар.
Гостите на хотела имат възможността да ползват допълнителни услуги като: сейф , рум сървиз , пране , рент а кар , масаж , доктор, безплатен безжичен интернет,фитнес , сауна , паркинг.
За повече информация се обръщайте на посочените телефони : 0897993176 ,0897993160
e-mail: simex_s@mail.bg
Оферта 8-ми декември
Двойна стая - 80лв.
Двойна стая реновирана - 100 лв.
Мезонет - 100 лв.
Мезонет реновиран - 120 лв.
Всички цени са за 1 човек и включват : 2 нощувки със закуски , 1 вечеря и 1 празнична вечеря.
Комплексът се състои от 7 мезонета и 25 единични и двойни стаи , обзаведени удобно и уютно.Помещенията разполагат с баня и тоалетна,кабелна телевизия, централно отопление и мини бар.
Гостите на хотела имат възможността да ползват допълнителни услуги като: сейф , рум сървиз , пране , рент а кар , масаж , доктор, безплатен безжичен интернет,фитнес , сауна , паркинг.
За повече информация се обръщайте на посочените телефони : 0897993176 ,0897993160
Оферта 8-ми декември
Двойна стая - 80лв.
Мезонет - 100 лв.
Всички цени са за 1 човек и включват : 2 нощувки със закуски , 1 вечеря и 1 празнична вечеря.
-
LoyalTravel
- В началото бе словото
Свободни места в Пампорово: - Хотел "Финландия", Пампорово
Свободни места в Смолян :
- Хотел "Луксор", Смолян
Свободни места в Банско:
- Хотел "Елица", Банско - оферта на седмицата!
Свободни места в Дряново:
- Хотелски комплекс "Лесопарка"
http://www.studentskipraznik.info Очаквайте още нови предложения и свободни места в началото на другата седмица!
Свободни места в Смолян :
- Хотел "Луксор", Смолян
Свободни места в Банско:
- Хотел "Елица", Банско - оферта на седмицата!
Свободни места в Дряново:
- Хотелски комплекс "Лесопарка"
http://www.studentskipraznik.info Очаквайте още нови предложения и свободни места в началото на другата седмица!
-
Teddy House Hotel
- В началото бе словото
Последни 20 свободни места в Теди Хаус - Банско!
-
bloody mary
- Пишете, о, братя
Ходила съм в Чифлик и Априлци през лятото - там е страхотно, невероятно, а в Чифлик бях на плаж в същия хотел - точно отстреща има приказна гледка 
Аз ще възседна вятъра и в мрака
ще долетя във кроткия ти сън …
ще долетя във кроткия ти сън …
Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
-
Teddy House Hotel
- В началото бе словото
8-ми Декември 2009 за 99 лв.!!!
отел-механа "Теди Хаус" е разположен в гр.Банско в непосредственна близост до центъра на града.
Оферта 8-ми декември
Двойна стая - 80лв.
Мезонет - 100 лв.
Оферта 8-ми декември
Двойна стая - 80лв.
Мезонет - 100 лв.
-
LoyalTravel
- В началото бе словото
Специално за всички студенти, които все още не са се организирали за студентския празник :
- Хотел Зора, Памрпово отправиха специалното си предложение: 80 лева за 2 нощувки, 2 закуски и празнична вечеря с фолклорен оркестър и DJ! Изключително изгодна оферта, освен ако не предпочитате по-градски тип хотел:
- Хотел Луксор,Смолян - цена от 89 лева за 2 нощвуки, 2 закуски и празнична вечеря, в сърцето на Родопите, в нов и уютен хотел. Но остава още едно изкушаващо предложение за феновете на Боровец:
- В Хотел Ледени Ангелисе освободиха 6 студиа и 4 двойни стаи, само за късметлий! 115 лева за 2 нощувки, 2 закуски и празнична вечеря. Побързайте преди някой да ви изпревари!
Само сега за всички, които направят резервация за х-л Лускор, Смолян - бонус от Loyal Travel !!
- Хотел Зора, Памрпово отправиха специалното си предложение: 80 лева за 2 нощувки, 2 закуски и празнична вечеря с фолклорен оркестър и DJ! Изключително изгодна оферта, освен ако не предпочитате по-градски тип хотел:
- Хотел Луксор,Смолян - цена от 89 лева за 2 нощвуки, 2 закуски и празнична вечеря, в сърцето на Родопите, в нов и уютен хотел. Но остава още едно изкушаващо предложение за феновете на Боровец:
- В Хотел Ледени Ангелисе освободиха 6 студиа и 4 двойни стаи, само за късметлий! 115 лева за 2 нощувки, 2 закуски и празнична вечеря. Побързайте преди някой да ви изпревари!
Само сега за всички, които направят резервация за х-л Лускор, Смолян - бонус от Loyal Travel !!
-
LoyalTravel
- В началото бе словото
Вече е готова и новата версия на сайта за Студентски празник! Очаквайте много разнообразни оферти за всяка една точка в България!
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Ъъ... само дето темата е за миналата година.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
-
LoyalTravel
- В началото бе словото
Няма значение