Митко Бербатов
Модератори: ники, Methuselah
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
Re: Митко Бербатов
В случая говоря за Бегинс - не за теб 
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
егати дисекцията направи, честно. Храня Бербатов, щото бил излязъл от цдна, макар никога да не ги е подкрепял, щото е най-големия. От друга страна казвам, че Марто е пич, въпреки, че е тъмно червен, щото не е от най-високо ниво.
Смени дилъра, пич.
Смени дилъра, пич.

- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
Интересен метод за водене на спорове - със "смени дилъра" някъде ще предизвикваш смях, другаде - не особено дружелюбни реакции : )
Иначе схемата си действа безотказно - докато беше в Леверкузен, Бербатов беше даже симпатичен на такива като теб, но когато тръгна да израства, стана толкова противен...
Ако някой син футболист отиде да играе в Ман Юнайтед, Атлетико Мадрид, Валенсия или Барселона, левскарите ще го сложите на мястото на Исус Христос.
Иначе схемата си действа безотказно - докато беше в Леверкузен, Бербатов беше даже симпатичен на такива като теб, но когато тръгна да израства, стана толкова противен...
Ако някой син футболист отиде да играе в Ман Юнайтед, Атлетико Мадрид, Валенсия или Барселона, левскарите ще го сложите на мястото на Исус Христос.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Пак ли го обърнахте на Левски и ЦСКА? 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Просто някои хора много ги боли от синьото. Кофти е да си девето място, докато други водят групата си в лига Европа.
Поне Барби ви остана, в такива моменти го припознавате като "червен", а тези които не го харесват са "сини" разбира се.
Доста бързо забравяте как го изпратихте.

- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
Baggins написа:Просто някои хора много ги боли от синьото. Кофти е да си девето място, докато други водят групата си в лига Европа.Поне Барби ви остана, в такива моменти го припознавате като "червен", а тези които не го харесват са "сини" разбира се.
Доста бързо забравяте как го изпратихте.
Миналата година по това време вие бяхте девети в "А" група - а ние треснахме Динамо Москва.
Но тия неща след 10 години няма да се помнят, докато Бербатов преди няколко дни си подпечата място в историята.
А как го изпратихме малко трудно ще ми разясниш, при положение, че тогава си бил около четвърти-пети клас
На всеки един, който някога е псувал Бербатов, други десет са го защитавали.
Така е било в ЦСКА, така беше и сега в Ман Юнайтед преди да утрепе Ливърпул.
Просто това му е кръстът и до момента се справя с тежестта му доста добре
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Много хора помним как "червените" фенове злобно псуваха Бербатов заради пропуските му, той плачеше, а майка му (която също отнесе бая псувни) го защитаваше като орлица пред съблекалните на "Българска армия".
Няма нужда да засягате клубните пристрастия, в случая нямат нищо общо.
Просто Бербатов трябваше да се изправи като мъж и да каже точната причина да напусне националния, а не да се изнизва тихо мълком.
Няма нужда да засягате клубните пристрастия, в случая нямат нищо общо.
Просто Бербатов трябваше да се изправи като мъж и да каже точната причина да напусне националния, а не да се изнизва тихо мълком.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
Fletcher Lind, аз казвам едно, ти ми отговаряш съвсем друго. Типичен комуноиден чорбарски отговор. Както и да е, явно по темата няма кво повече да се каже.

- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
Мен да ме наричаш комуноид е все едно да наричаш Гара Дембеле албинос - питай Ники ако искаш.
А като не можеш да схванеш какво ти говоря, изобщо не съм ти аз виновен.
И все пак да сравним - Стилян Петров се отказа от националния докато Стоичков бъде треньор.
Томашич - докато Пламен Марков бъде треньор.
Иван Стоянов - докато Мъри Стоилов бъде треньор.
Дори Наско Сираков 93-та бойкотира мача с Франция, защото бил пренебрегван за сметка на Любо Пенев
Бербатов просто разшири диапазона до това статукво в организацията на футбола ни - при това го намекна много елегантно с изказването си "когато искате да си оправите футбола, обадете ми се". Но все едно. Тая драма с "националната фланелка, националната чест" и блабла дори сами не вярвате в нея, иначе първи щяхте да писнете на умряло при вида на сръбските подчовеци Пажин и Загорчич в националния отбор.
А до другото синьо - още повече хора помним 2005-а, когато на мача с Леверкузен огромното мнозинство аплодираше играча на чужд отбор, пряк съперник на ЦСКА - Димитър Бербатов. Пак казвам - на всеки един, който го е плюл в ЦСКА/Юнайтед, съответстват поне 10, които вярват в него, подкрепят го или просто им харесва като футболист.
А като не можеш да схванеш какво ти говоря, изобщо не съм ти аз виновен.
И все пак да сравним - Стилян Петров се отказа от националния докато Стоичков бъде треньор.
Томашич - докато Пламен Марков бъде треньор.
Иван Стоянов - докато Мъри Стоилов бъде треньор.
Дори Наско Сираков 93-та бойкотира мача с Франция, защото бил пренебрегван за сметка на Любо Пенев
Бербатов просто разшири диапазона до това статукво в организацията на футбола ни - при това го намекна много елегантно с изказването си "когато искате да си оправите футбола, обадете ми се". Но все едно. Тая драма с "националната фланелка, националната чест" и блабла дори сами не вярвате в нея, иначе първи щяхте да писнете на умряло при вида на сръбските подчовеци Пажин и Загорчич в националния отбор.
А до другото синьо - още повече хора помним 2005-а, когато на мача с Леверкузен огромното мнозинство аплодираше играча на чужд отбор, пряк съперник на ЦСКА - Димитър Бербатов. Пак казвам - на всеки един, който го е плюл в ЦСКА/Юнайтед, съответстват поне 10, които вярват в него, подкрепят го или просто им харесва като футболист.
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Ох, тия чорбарски изказвания
за 2та сезона в ЦСКА Бербатов отнесе толкова псувни, колкото не е отнасял за цялата си футболна кариера ама цесекарската памет е много избирателна - като "вчера" си спомнят мачове от преди 40 години, но неща от преди няма и 10 много им се губят
И не разбирам на какво основание си присвоявате Бербатов за свой играч - той е продукт на Пирин, за цска има 20 мача и толкова
И не разбирам на какво основание си присвоявате Бербатов за свой играч - той е продукт на Пирин, за цска има 20 мача и толкова
Всичко това е без значение, защото срещу Леверкузен го аплодираха.happyswift написа:Ох, тия чорбарски изказванияза 2та сезона в ЦСКА Бербатов отнесе толкова псувни, колкото не е отнасял за цялата си футболна кариера ама цесекарската памет е много избирателна - като "вчера" си спомнят мачове от преди 40 години, но неща от преди няма и 10 много им се губят
![]()

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
ЦСКА имат заслуга за развитието на Бербатов толкова, колкото да бъдат трамплин за трансфер в чужбина 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...