Нямам търпение да излезе!
Аз прехвърлих оценката си от МУ Плевен и е 4... знам ли дали ще ме вземат....малко вероятно е....
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
deny написа:Там учи брат ми. Училището е доста добро има много хубави специалности. Аз съм приета финанси, обаче искам да уча в СУ. Ако стане - утре ще бъда много щастлива.white_cat написа:Това ВУЗФ го знам и май е хубав университет.Иначе и аз бях приета в ВТУ,просто се пробвах и ме приеха но не съм записвала защото не ми се учи това.
nadiamm написа:Уфффф и аз съм така искам да се напия и утре като влезя в сайта и да пише "Честито, вие сте приета Молекулярна биология" пък после дупе да ми е яко!!
Нямам търпение да излезе!
Аз прехвърлих оценката си от МУ Плевен и е 4... знам ли дали ще ме вземат....малко вероятно е....
Там изпита е тест. Не е много лесен, но не е и прекалено труден. Напиши в гугала ВУЗ там излизат всички училища и условията за приемwhite_cat написа:deny написа:Там учи брат ми. Училището е доста добро има много хубави специалности. Аз съм приета финанси, обаче искам да уча в СУ. Ако стане - утре ще бъда много щастлива.white_cat написа:Това ВУЗФ го знам и май е хубав университет.Иначе и аз бях приета в ВТУ,просто се пробвах и ме приеха но не съм записвала защото не ми се учи това.
Успех ти желая,а да те питам само с изпит или матура кандидатстваш там?
Вярвам, че ще те приемат. Оценката ти ще е с коефициент 3 така че съм почти сигурна - ще влезеш. Стискам палци КЪСМЕТ на всичкиnadiamm написа:Има ли някой тук,който също е кандидатствал тази специалност МБ или нещо свързано с биологията?
Засега само некоректни данни си имамеnadiamm написа:Хаха много правилно казано! Уфф ще мръдна на акъл до утре....как ми се иска още тази вечер да се качат резултатите.