@ducati, нямам представа колко е бала за тази специалност, за да ти кажа горе-долу...
PS.: И по-скоро трябваше да кажеш, че съм прав, а не "права"!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Коефициентът за спорта е 3,тъй че ако балът се образува от това да се умножи изпита или матурата по коефициента..Тъ балът ти за физическото би трябвало да е 14.19.Вече за другите специалности ти е 11.82.Тъй че за спорта според мен имаш шанс(особено ако ти е 1-во желание),ама знае ли човек.Нищо все още не може да се каже отсега,само гадаем.ducati написа:бе хубаво викаш 4е ще ме вземат ама до сега не ме взеха.. балът ми е 11.82.. къде отивам..)
Това е много хубаво,значи приемат с оценки различни от 2ка.И най-важното е,че си влезнал това което искаш.Пожелавам го и на себе си,защото хора който нищо не са пипнали години наред е факт,че са в разни вузове.Не завиждам и не злобея,просто съм учила с такива хора и немога да повярвам колко е пропаднало образованието щом приема хора с 2ки и 3ки,които в училище са били гола вода.А аз винаги съм била стриктна и съм прочела много повече книжки, не успях да имам техния късмет и ми е много мъчно.IcebreakerR написа:Ми, няма да крия, но кандидатствам вече два пъти в тоя Университет, а миналата година ми беше шанса да покрия оценка по-голяма от 4.50 на Дебелянов, тъй като тогава много го харесвах и вложих себе си, но за жалост не успяха да ми разчетат и стана една драма...Не ми се разказва. Сега тая година 3.25, понеже не вложих всичките си възможности специално тоя поет и даДълга история, пък и тогава исках съвсем различни специалности от това, което съм сега, но в крайна сметка съм много щастлив от избора си, че даже и на 1 класиране ме приеха сега!
явно не си чел внимателно аз разчитам на изпит не на матура завършила съм преди 4 год тогава няма матури с изпит по философия съмIcebreakerR написа:Че и за момичетата бала не беше много висок, така че ако си беше научила темите по Литература, можеше да си ми колежка, а не само да разчиташ на тия матури!
А каква ти е оценката от изпитаzaekqdosan написа:явно не си чел внимателно аз разчитам на изпит не на матура завършила съм преди 4 год тогава няма матури с изпит по философия съмIcebreakerR написа:Че и за момичетата бала не беше много висок, така че ако си беше научила темите по Литература, можеше да си ми колежка, а не само да разчиташ на тия матури!